2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım cnm merak ediyordum bunu
Yalnız benim durumumda da biraz farklı canım. Bende gebelik.zehirlenmesi olduğu için erken doğum olacak mecburen. Belki bebeğin gelişimi 1 hafta önde diye bekleyerek riske atmamak için böyle bir karar verilmiş olabilir.

Kolestaz mı , preeklamsi mi cnm . Tansiyon ve idrar normaldir inşaallah

Allah allah.benim bebekte 10 gün onde gidiyor o zaman sezeryan tarihini önemi çekecek.

Üzüldüm cnm bi de bebişin ateşi yükselmiş . Hani çocuklarda belirti olmazdı
Bende üzüldüm, Rabbim şifalarını versin. Yenidoğan bebekte lohusa anne de enfeksiyona açık olur, normalde bile kimsenin başlarına üşüşmemesi lazım hele de böyle bir zamanda öyle öfkeleniyorum ki bu konuda. Herkeste ortalık hastalıktan kırılmıyormuş gibi bir rahatlık var gelsek bebek görsek derdindeler

Tansiyon,idrar normal. Kolestaz var ne yazık ki, karaciğer enzimlerim yükseliyor, geceleri çok kaşiniyorum.
Bana da 20 haftalıkken hatta ünlü bi gastrolog kolestaz tanısı koydu cnm safra asidim sınırda yüksekti . O zamandan beri ilaç kullanıyorum . Ama karaciğer enzimlerim hiç yükselmedi

Allah yardım etsin hepimize cnm

Allah allah.benim bebekte 10 gün onde gidiyor o zaman sezeryan tarihini önemi çekecek.
Diğer arkadaşa söylediğim gibi canım benim.durumum biraz farklı, kolestaz olfugubicin bebek erken alınacak mecburen. Daha fazla beklemek risk oluşturacağı için gelişim önde diye ölçüme göre tarih vermiş olabilir doktorum. Zaten tam kesinleşmedi tarihimoz ama en geç 20 Kasım dedi.

Bana da 20 haftalıkken hatta ünlü bi gastrolog kolestaz tanısı koydu cnm safra asidim sınırda yüksekti . O zamandan beri ilaç kullanıyorum . Ama karaciğer enzimlerim hiç yükselmedi
Enzimler yükselmiyorsa kullandığın ilaç safra asidini dengelemistir. ben Ursactive kullanıyorum ama ilaca rağmen yükseliyor. Her hafta takip için kan veriyorum.

Enzimler yükselmiyorsa kullandığın ilaç safra asidini dengelemistir. ben Ursactive kullanıyorum ama ilaca rağmen yükseliyor. Her hafta takip için kan veriyorum.
Anladım cnm inşaallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

Kızlar sütü gelmeye başlayan var mı? Daha önce renksiz sıvı geliyordu ama birkaç gündür beyaz gelmeye başladı, normal midir acaba

Sağol cnm. Her yerde var artık her şey. ihtiyaç halinde alırsın tabi. ben çok az kıyafet aldım. Ihtiyaç oldukça çıkıp alırım
En güzeli canım ben de çok almadım kıyafet eşimin teyzesinin dükkanı var zaten bebek kıyafetleri satıyor ihtiyaç halinde ben çıkamasam bile o gönderir bende az aldım yani

Kızlar sütü gelmeye başlayan var mı? Daha önce renksiz sıvı geliyordu ama birkaç gündür beyaz gelmeye başladı, normal midir acaba
Canım benim 2-3 hafta önce sarı sıvı geldi sağ göğsümden. Daha solda bir şey yok beyaz gelen bir şey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…