2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
allah razı olsun kızlar güzel dilekleriniz için bi serum takıldı ikinci nst de düzene girmişti kalp atışları çok şükür
Geçmiş olsun canim. Bu aylarda olan kanamalar önemli ıyiki gittin. Şükür iyisiniz inşallah enfeksiyonda geçer hemen. Sağlıcakla vakitli kucakla inşallah ❣

Çok geçmiş olsun gebelikte mantar çok oluyır . Bende de var mı bilmiyorum şeffaf akıntı oluyor her zaman ama öyle kaşıntı oluyor olmuyor ağrı da pek yok
canım afedersin ama ilişkiye girdiginde vajinanın girişi acıyo kızarıyo kaşıntı yoksa bile bu belirti oluyo benim akıntı beyazdı dün akşam yogurt gibi sarıya döndü

Geçmiş olsun canim. Bu aylarda olan kanamalar önemli ıyiki gittin. Şükür iyisiniz inşallah enfeksiyonda geçer hemen. Sağlıcakla vakitli kucakla inşallah ❣
vala biraz korkuttu cimcime canım şimdi hamileyim diyoruz sürekli iş doguma gelince ciddiyeti anlıyo insan

Basindan beri sakin benim kizcem masallah dogdugundada boyle olur insallah

Ben lohusa takımı almadım iki tane pijama takımı aldım. Buda olabilir ama önünde düğme fermuar falan yok emzirmek zor olur bunda
Üst kısa ya kaldırıp emziririm diye düşündüm yani ben oğlumda hep öyle emzirdim sıkıntı olmuyor ya birde o kadar özledim ki şöyle şeyler giymeyi göbeğim olmadan

Üst kısa ya kaldırıp emziririm diye düşündüm yani ben oğlumda hep öyle emzirdim sıkıntı olmuyor ya birde o kadar özledim ki şöyle şeyler giymeyi göbeğim olmadan
Ya bende hep öyle emzirdim ama hani hastanede eğer sezeryan olacaksan zor olabilir sonrası için kullanışlı tabi

Eki Görüntüle 2714006
kızlar hastane için lohusa takımı yerine böyle iki takım almayı düşünüyorum hem her zaman kullanırım diye düşündüm sizce nasıl olur
Resimde durdugu gibi durmaz ama gobek pirtlar biyerden bide kış aylari usutmeyesin kendini sen bilirsin yinede
valla bu hareketlere göre yaramaz olacaksa bebeğim yandım ben ama tek sağlıklı olsunlar da herşey gelip geçer
Hiç bilmiyorum yasicaz gorcez icerde geziniyo hep ama günde1 enfazla 2 tekme atiyor

Resimde durdugu gibi durmaz ama gobek pirtlar biyerden bide kış aylari usutmeyesin kendini sen bilirsin yinede canim

kilom yok canım çok şükür bebiş çıkınca karnım düzelecek öyle inanıyorum oğlumda da öyle olmuştu ki o zaman 11 kg almıştım. Birde tabiki de lohusa kuşağı falan saracağım ve onu mankendeki gibi giymeyeceğim göbek kapalı olacak şekilde giyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…