2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Enzimler yükselmiyorsa kullandığın ilaç safra asidini dengelemistir. ben Ursactive kullanıyorum ama ilaca rağmen yükseliyor. Her hafta takip için kan veriyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağına

Benimki hep bir hafta önden gidiyor ama sezaryen tarihini son adet tarihime göre verdi.

İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canım
Amin canım, sağolasın
Kızlar sütü gelmeye başlayan var mı? Daha önce renksiz sıvı geliyordu ama birkaç gündür beyaz gelmeye başladı, normal midir acaba
Benden henüz sıvı ya da süt vs grlmedi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alırsın miniğini kucağına
Çok teşekkür ederim canım, inşaallah

Evet canım inşallah hayırlısıyla vakitlerini beklerler de aralığın ilk haftası gibi gelirler bende düşünüp saydıkça bi panikliyorum çok az kaldı
Ayy 1 gün var aramızda
Bende o bilinmezlik beni strese sokuyor bir de insanlar da sürekli sormaya doğumdan konuşmaya başladı ben hiç konuşmak istemiyorum şu depremden de çok etkilendim haberleri izliyordum az önce mideme vurdu üzüntü kustum durup dururken

Geçmiş olsun canım dikkat et ama kendine olmaz ki öyle izleme çok etkileniyorsan bebeğinde strese girer bende de karın ağrısı kasılma arttı bugün izlemedim artık bol bol dua edelim biz elimizden gelen bu inşallah kabul olur hamilelerin duası. Kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen, biraz uzaklaşmak bazen iyi geliyor hamilelik doğum bebek hazırlık alışverişi farkında olmadan kendimizi unutuyoruz bende eşimi çok boğduğumu farkettim toparlamaya çalışıyorum kendimi, bu konuların konuşulmadığı yakınlarınla görüş mesela bekar arkadaşlar çok iyi bu konuda

Haklısın canım eşim açmıyor belki 1 kişi daha canlı çıkmıştır diye merak edip açtırıyorum tekrar ama fark ettim ki baya baya etkileniyorum çocuk bile kaskatı yapıyor karnımı Fiziksel kimseyle gorusmuyorum ama telefonla yetıyorlar sagolsunlar.. Yaş 31 olunca bekar arkadaş da pek kalmadı ‍♀
Haklısın ama teşekkür ederim deneyeceğim başka şeylerle uğraşmayı

canım bu 8 yılı dolduranlar eğer herhangi bir disiplin cezaları yoksa 1 kademe alabiliyorlar ya aramızda var mi bu şekilde kademe yada derece alan diye merak ettim
Yok canım benim 8im dolmadı daha. 7nin içindeyim :)

Son düzenleme:
Yok canım benim 8im dolmadı daha. 7nin içindeyim :)

benim 10 yılım dolacak az kaldı Varsa böyle olan yazsın lütfen yarın bir ilçeyi arayayım bakalım aklıma düştü bir kere peşine düşmeliyim yeşil pasaport için istiyorum bende biran önce kademelerim düşsün diye

1 kademecik veriliyor zaten. O da pek bir şey değiştirmicektir. Tabi ki yine peşine düş de :)Kaça kaçsın şu an?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…