2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimki şimdi doğurma daha küçük diyor
Beni kizdirinca bak uğraşma doğururum diyorum bi doğursan da rahatlasak diyo korkuyor adam
Hahaha ben de aynı tehdit ediyorum sinirden şimdi doğurcam bak diyorum o da aman aman gününde gelsin diyo ikimiz de aynıymışız bu konuda

Valla ben 35. Haftadayım hiiiç gözüm kesmiyor bir şeyi

Yıllar önce belirlenmiş oğlumun adı. babası Fırat Efe dedi bende tamam dedim en büyük kızın adı Dicle en küçük kızın adı da Bilge Ece ikisine uygun olsun diye Fırat Efe dedik. Ama ilk çocuğu olduğunda erkek olsaymış Fırat koyacakmış zaten

Evet canım benim tüp bebek artı olarak senelerce vajinismus çektim normal doğum benim adıma psikolojik açıdan çok uygun değil
Ben muayene bile olamıyorum çok zorlanıyorum narkozla oldum transfer vs herşeyi
Çok özel değilse vajinismus nasıl atlattınız eşimin yiğeni evlendi kaç ay oldu ama hala birlikte olamadılar

Ilk çocuk mu sizinki de ?
Ilk olunca daha da tedirgin oluyorlar erkekler de
Aynen canım ilk bizim de :)) Aynen hiç sorma onların da elleri ayakları birbirine dolaşıyor :)) Gerçekten tedirgin benimki de gelip gidip karnımı seviyor ama çok hoşuma gidiyor inan ki :))

Kizlar hamilelikte burnu buyuyen oldu mu? 7 kilo aldim cokta degil ama burnum cok genisledi ve kizarik surekli ins dogurunca gecer palyaco burnu gibi geziyorum
Yok canım benim öyle bir durumum yok bende 7 kilo aldım :)) Geçer bence canım ya doğumdan sonra gebeliktendir :)

Çok özel değilse vajinismus nasıl atlattınız eşimin yiğeni evlendi kaç ay oldu ama hala birlikte olamadılar
Atlatamadım ki tam olarak
Eşimle ilişki konusunda kasma dışında sorun yaşamıyorum artık ama muayene vs olamıyorum narkoz almam lazım kendı kendıme aştım ilişki konusunu eşiminde desteği ile

2 gündür yataktan kalkarken ya da dönerken katır kutur ses geliyor sanırım bel kemiğimden, böyle kütletirmiş gibi. Yaşayan var mı? Kalsiyum da alıyorum fazla fazla anlamadım gitti
Kalsiyum için ne kullanıyorsunuz? Bu haftalarda çok önemliymiş kalsiyum

Sorunlar yasadigimizda bile bebegimizi dusunerek annelige hazirlaniyoruz aslinda kendimizden once bebegimizi dusunuyoruz aman uzmeyim kendimi de bebek strese girmesin diyoruz annelik duygusu bizi egitiyor her anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…