2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben daha detayını konuşmadım doktorla bakalım

Bu puset minderi ne ise yarıyor gerekli bisey mi ki? Benim ouset yenidoganla uyumlu. Yine de almam gerekir mi

Ben genel anestezi isterim heralde

Yaa okurken bile ağlıyorum niye duygusal bir manda oldum ben ya

Bu puset minderi ne ise yarıyor gerekli bisey mi ki? Benim ouset yenidoganla uyumlu. Yine de almam gerekir mi
Örtü ve minder takım olunca güzel duruyor. Benim pusetin yenidoğan yastığı var alt tarafında. Bi de sling puset örtüsü almıştım onu kullanıcam örtü olarak soğuk havalarda. O yüzden almadım.

Valla bende iki kızımda almamıştım canım port bebeyle çıkarmıştım ama pembe o puseti de ikisinde de kullandığım için ilk pofudukluğunda değil bence o yüzden alayım dedim birde örtü kısmı çok hoşuma gitti illa gerekli birşey değil bence hele de puseti ilk defa kullanacaksanız benim aldığım bundan

Eklentiler

• Screenshot_20201104-121741.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 57
Çok güzelmiş güle güle kullan puset örtümüz model olarak aynı benimki gri ben valize koydum pusete geçirsemiydim

Aynen canım bozma moralini artık nasip kısmet belli de olmaz normal de olabilir. Maalesef belirsiz işte son ana kadar bu durumlar.
Benim de doktorum anestezi uzmanımız çok iyi baş ağrısı asla olmuyor ben hiç denk gelmedim dedi.
Benim doktorum da öyle anestezi uzmanı iyiymiş hiç duymadım bende baş ağrısı çekeni
Ben daha detayını konuşmadım doktorla bakalım
Konuşursun kuzum ona göre sen de kararını verirsin. Gidince konuş bakalım da en azından yavaş yavaş şekillenir aklında ne olacağı.
Yaa okurken bile ağlıyorum niye duygusal bir manda oldum ben ya
Hahaha :) kıyamamm :)) Bende aynıyım kız her şeye ağlar oldum hormoncuklar sağolsun :)))

Gule gule kullanin bu sayfanin ürünlerini beğeniyorum. Almayim bosuna madem ortu de hazır olanlarda aldim babyjemin

Ben örtüsünü babyjem muslin puset ortusu almıştım. Ee pusrtin kendi minderi de var . Almayom madem

bebegin kilosu 12 gün önde gidiyor ama son zamlar ne olur allah bilir Bu ay Dr kontrolüne gitmedim aralık basi gidicem ins o zaman detaylı konusurum

Kuzum hazırla valla bir yandan bak neyin ne olacağı belli olmaz son zamanlarımız artık belli olmaz bebişler erken gelmeye kalkar hazır bulunsun eşyaların.
Aynen canım valla ikisinin geç gelmesi bu bebişin de geç geleceği anlamına gelmiyor 1 haftada herşeyi halledicem inşallah

Çok güzelmiş güle güle kullan puset örtümüz model olarak aynı benimki gri ben valize koydum pusete geçirsemiydim
Benim ki renk olarak aynı poplin kumaşı farklı ama kargo teslim etmeden merkeze götürmüş canım malesef gidip alıp yıkayıp kaldırıcam bende iyi yapmışsın doğuma giderken takarsın inşallah daha temiz kalır içleri sağlıklı bebişlerle dolu çıkaralım hepimiz inşallah hastaneden vaktinde kolaylıkla kavuşalım tek temennim

Belden uyuşmak daha kolay diyor herkes eltimde çok memnundu acı hissedilmiyor ama ellendiğini falan hissediyormuş insan öyle demişti olanlar. Genel anestezi daha zordur diye tahmin ediyorum ama hakkınızda hayırlısı olsun kızlar. İki çocuk olunca foruma da öyle üstten anca bakıyorum

Oyy sağ salim kavuşmuşsunuz ama sonucunda çok şükür Nasıl peki hissediyor musun o an ağrı oluyor mu mesela ben panik olup bacak oynatabılırım etkılı uyusuyor mu
Benim de belden uyuşturmalı oldu doğumum. Belden aşağısını hiç bi şekilde hissetmiyorsun. Ameliyat anında da sadece belden aşağısını bacaklarını falan kum torbası gibi yana falan koyduklarını hissediyorsun ama kesildiğini falan hissetmiyorsun sadece baskı gibi hissediyorsun. Doğumdan sonra da iki üç saat yine hissetmiyorsun oynatamıyorsun o biraz korkutmuştu beni. İlk ayak parmakların oynamaya başlıyor. Sonra yürümen gerekiyor bağırsakların çalışması için. Ameliyat sonrası ağrı kesici falan verdikleri için çok fazla ağrı acı hissetmemiştim. Sonraki gün biraz daha kötüydü açıkçası dik oturamıyordum dikişlerime bişey olursa diye korkumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…