Ben sandim ilkyok canım allah isteyene versin 4. bu en büyüğüm 18 yaşında bundan sonrasi artık bana
Allah razı olsunNapsinlar bizim canimiz yandikca onlarin da ici gidiyo bisi de yapamıyorlar manevi olarak bile yanimzida olmalari yeter
Ben daha detayını konuşmadım doktorla bakalımCanım o tamamen anesteziyi uygulayanla alakalı bir durummuş. Tecrübeliyse hiç öyle bir şey yaşamıyormuşsun. Benim etrafımda epidural olup da mis gibi hiçbir ağrı sızı çekmeden bebeğiyle ilgilenen çok. Bende sanırım normal olursa epidurali tercih edicem.
Bu puset minderi ne ise yarıyor gerekli bisey mi ki? Benim ouset yenidoganla uyumlu. Yine de almam gerekir miValla artık benim de gaza gelmem lazım canımson kargom gelicek bugün inşallah sonra deterjanını alıp yıkamayı bitiricem yaptırdığım puset örtüsü ve minderi güya yokmuşum geri gitmiş onu da gidip almam lazım yıkamadan önce kendime de hep gidip çarşıya alırım diye internetten almadım ama bu virüs korkusuyla gidemiycem galiba trendyol indirimleri var 9-11 kasım arası çanta pijama şampuan bez hepsini halledicem inşallah 10 güne bebiş gelmezse tamamım
Şimdi baktım ilk bebiş gelmiş galiba inşallah anne de bebiş de iyidir uzun ömürlü hayırlı evlat olsun prenseshepimiz sağlıkla kavuşalım vakitlice sırayla iki kızım da geç oldu 40 veya 41.haftada bakalım oğluş ne zaman gelir
Ben genel anestezi isterim heraldecanım benim başım falan ağrımadı o anesteziyi yapan kişiyle ilgili iyi bir anestezistse ağrımaz kolay kolay ve tabi bünye meselesi. Malesef kardeşim yaşadı şiddetli baş ağrısı inşallallah sizler yaşamazsınızbende her ağrı vardı zaten çataldan sezeryane gittiğim için vücudum yorgun bitkindi birde sezeryan olunca ağrılarım uzun sürdü inşallah sizlerde böyle şeyler olmaz
Insallah kuzummm. Dogum degil de baska bir ameliyatta arkadasima belden yapılmış. Baya zorlanmış anesteziyi atmakta. Vücuttan vücuda değişiyor herhalde etkileriBen narkozu ayağa kalkınca kusarak atıyorum umarım öyle olur yine
Yaa okurken bile ağlıyorum niye duygusal bir manda oldum ben yaKızlar özellikle planlı sezeryan olacaklar bence belden aşağı uyuşturulun çünkü zaten sezeryane hazırlıklı gideceksiniz her açıdan . Hemen bebeğinizi görürsünüz ilk çıkardıklarında ve giydirip yanınıza getirirler gatta ten tene temas bile yapabilirsiniz
Benim normalde de başım çok ağrıyor hiç riske atamam , konusu cam sorcam draInsallah kuzummm. Dogum degil de baska bir ameliyatta arkadasima belden yapılmış. Baya zorlanmış anesteziyi atmakta. Vücuttan vücuda değişiyor herhalde etkileri
Çok normal canım zamanda yaklaştıkça insanın içi kıpır kıpır oluyırYaa okurken bile ağlıyorum niye duygusal bir manda oldum ben ya
Örtü ve minder takım olunca güzel duruyor. Benim pusetin yenidoğan yastığı var alt tarafında. Bi de sling puset örtüsü almıştım onu kullanıcam örtü olarak soğuk havalarda. O yüzden almadım.Bu puset minderi ne ise yarıyor gerekli bisey mi ki? Benim ouset yenidoganla uyumlu. Yine de almam gerekir mi
Valla bende iki kızımda almamıştım canım port bebeyle çıkarmıştım ama pembe o puseti de ikisinde de kullandığım için ilk pofudukluğunda değil bence o yüzden alayım dedim birde örtü kısmı çok hoşuma gitti illa gerekli birşey değil bence hele de puseti ilk defa kullanacaksanızBu puset minderi ne ise yarıyor gerekli bisey mi ki? Benim ouset yenidoganla uyumlu. Yine de almam gerekir mi
Çok güzelmiş güle güle kullan puset örtümüz model olarak aynı benimki gri ben valize koydum pusete geçirsemiydimValla bende iki kızımda almamıştım canım port bebeyle çıkarmıştım ama pembe o puseti de ikisinde de kullandığım için ilk pofudukluğunda değil bence o yüzden alayım dedim birde örtü kısmı çok hoşuma gitti illa gerekli birşey değil bence hele de puseti ilk defa kullanacaksanızbenim aldığım bundan
Aynen canım bozma moralini artık nasip kısmet belli de olmaz normal de olabilir. Maalesef belirsiz işte son ana kadar bu durumlar.Yani sadece bebeği çıkarırken bi çekiştirme oluyormuş biraz baskı onun dışında hissedilmio diyorlar. Neyse bozmucam motivasyonumu spinal istiyorum inşallah da olur. Ya belki normal olcak onu da bilmiyorum ki.. belirsizlikten o kadar nefret ederim ki ama yaşıyoruz maalesef
Benim doktorum da öyle anestezi uzmanı iyiymiş hiç duymadım bende baş ağrısı çekeniBenim de doktorum anestezi uzmanımız çok iyi baş ağrısı asla olmuyor ben hiç denk gelmedim dedi.
Konuşursun kuzum ona göre sen de kararını verirsin. Gidince konuş bakalım da en azından yavaş yavaş şekillenir aklında ne olacağı.Ben daha detayını konuşmadım doktorla bakalım
Hahaha :) kıyamamm :)) Bende aynıyım kız her şeye ağlar oldum hormoncuklar sağolsun :)))Yaa okurken bile ağlıyorum niye duygusal bir manda oldum ben ya
Gule gule kullanin bu sayfanin ürünlerini beğeniyorum. Almayim bosuna madem ortu de hazır olanlarda aldim babyjeminValla bende iki kızımda almamıştım canım port bebeyle çıkarmıştım ama pembe o puseti de ikisinde de kullandığım için ilk pofudukluğunda değil bence o yüzden alayım dedim birde örtü kısmı çok hoşuma gitti illa gerekli birşey değil bence hele de puseti ilk defa kullanacaksanızbenim aldığım bundan
Ben örtüsünü babyjem muslin puset ortusu almıştım. Ee pusrtin kendi minderi de var . Almayom mademÖrtü ve minder takım olunca güzel duruyor. Benim pusetin yenidoğan yastığı var alt tarafında. Bi de sling puset örtüsü almıştım onu kullanıcam örtü olarak soğuk havalarda. O yüzden almadım.
bebegin kilosu 12 gün önde gidiyor ama son zamlar ne olur allah bilir Bu ay Dr kontrolüne gitmedimBen 3.anladım canım pardon Allah bağışlasın çocuklarını hayırlısıyla 4.yüde al kucağına inşallah, sezaryenden sonra normal doğum daha riskli gibi sanki bilmiyorum ki birde heyecanlıyım falan diyorsun bebeğin kilosu falan nasıl peki ufak tefek bi bebekse yine düşün araştır normali derim doktor da olur dediyse, ama normal ya da iri bebekse bence hiç risk alma yine sezaryen olsun kararın en hayırlısı neyse o olur inşallah. Belki tecrübe etmiş hanımlar varsa onlar daha doğru yönlendirme yapar.
9 12 kasım trendyol, 11 kasım n11, 27 kasım black friday ahah böle böle doğurcazBende puset ortusu ve pijama alicam belki bide esofman alirim hastaneden cikarken giyerim diye trendyolun kasim indirimlerini bekliyorum
Aynen canım valla ikisinin geç gelmesi bu bebişin de geç geleceği anlamına gelmiyor 1 haftada herşeyi halledicem inşallahKuzum hazırla valla bir yandan bak neyin ne olacağı belli olmaz son zamanlarımız artık belli olmaz bebişler erken gelmeye kalkar hazır bulunsun eşyaların.
Benim ki renk olarak aynı poplin kumaşı farklı ama kargo teslim etmeden merkeze götürmüş canım malesef gidip alıp yıkayıp kaldırıcam bende iyi yapmışsın doğuma giderken takarsın inşallah daha temiz kalırÇok güzelmiş güle güle kullan puset örtümüz model olarak aynı benimki gri ben valize koydum pusete geçirsemiydim
Benim de belden uyuşturmalı oldu doğumum. Belden aşağısını hiç bi şekilde hissetmiyorsun. Ameliyat anında da sadece belden aşağısını bacaklarını falan kum torbası gibi yana falan koyduklarını hissediyorsun ama kesildiğini falan hissetmiyorsun sadece baskı gibi hissediyorsun. Doğumdan sonra da iki üç saat yine hissetmiyorsun oynatamıyorsun o biraz korkutmuştu beni. İlk ayak parmakların oynamaya başlıyor. Sonra yürümen gerekiyor bağırsakların çalışması için. Ameliyat sonrası ağrı kesici falan verdikleri için çok fazla ağrı acı hissetmemiştim. Sonraki gün biraz daha kötüydü açıkçası dik oturamıyordum dikişlerime bişey olursa diye korkumdanOyy sağ salim kavuşmuşsunuz ama sonucunda çok şükürNasıl peki hissediyor musun o an ağrı oluyor mu mesela ben panik olup bacak oynatabılırım etkılı uyusuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?