2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim de sağ kaburgam çok kötü acıyordu. İki gündür göbeğim aşağı indi artık o kadar acımıyor çok şükür

Ne güzel anlatmışsın canım cesaretlendim valla teşekkür ederim. O dikiş korkusu genel anestezi olsak da olur sanırım

9 12 kasım trendyol, 11 kasım n11, 27 kasım black friday ahah böle böle doğurcaz
esim diyorki bu ay kredi kartinin ekstresinde trendyoldan gecilmiyordu bizden iyi kazandi Daha dur indirimi bekliyorum dedim 100 lira butcen var diye dalga geciyor

Arkadaslar 2 3 günde bir kalbim 10 saniyeliğine falan çarpıntı yapıyor sanki nefes nefese oluyorum gibi hissediyorum ama 10 15 saniye sürüyor sizde böyle birşey oluyor mu

Yok canım hiç birşey hissetmiyorsun hem bebeğini hemen emzirebiliyorsun. Genel anesteziyle kuzenim olmuştu. Ayılamamış çocuğu emzirememişti hemen. Genelden uyanmak daha zormuş yani bilmiyorum. Ben yine belden uyuşmalı olurum büyük ihtimalle.

Arkadaslar 2 3 günde bir kalbim 10 saniyeliğine falan çarpıntı yapıyor sanki nefes nefese oluyorum gibi hissediyorum ama 10 15 saniye sürüyor sizde böyle birşey oluyor mu
2 aydir falan var bendede ama sık degil hic sormadim doktora sorun olurmu diye

Kalbimiz 2 kişilik kan pompaladığından hamilelikte çarpıntılar çok normal, 2 3 günde bir oluyorsa hepten normal bende de oluyor. Hele bir şeye canımı sıktıysam 2 3 gün üst üste olduğu da oluyor. Korkulacak bir şey yok içini ferah tut

İçim rahatladı teşekkürler çünkü dedim kalp çok önemli allah korusun

Ne güzel anlatmışsın canım cesaretlendim valla teşekkür ederim. O dikiş korkusu genel anestezi olsak da olur sanırım
Ben hiç bilmediğim için sezaryene girerken çok korkmuştum. 15-20 dk sürüyor bebeği çıkarıp sana gösteriyorlar. O an o kadar güzel gelmişti ki gözüme Aaaa çok güzel dedim ilk olarak Şimdi fotolarına bakıyorum kara kuru bir kız neresi güzelmiş Allahım o an mucize gibi geliyor. Ağlamasını falan duyunca sen de başlıyorsun ağlamaya. Ama sezaryene hazırlarlarken kendimi kurbanlık gibi hissetmiştim hemşireler de çok mu korkuyorsun bişey olmaz falan deyip şarkı türkü söylüyorlardı çevremde çok sinir olmuştum onlara ya insan az saygı duyar hasta orda korkudan titriyor. İkincide güle oynaya gelirsin bişey olmaz diyorlar bana boğasım gelmişti onları

Hahahah
Tüp bebek de bayıltılmak istiyodum hep bayıltan hemşireler de bana sen nasıl doğuracaksın diyorlardı video çekip böle diyip göndersem mi nabsam

Oyle olmaları cok iyi aslinda bizim gibi stres olurlarsa hata yaparlar sonucta isleri bu yillardir

ya kızlar bişey sorayım size benim tek kişilik yorgana ihtiyacım var tredyol indirimlerini mi beklesem yada teyzem geçen almış 70 liraya elinle dokununup gözünle görerek onun aldığı yerden mi alsam orası bana uzak bayağı yurumem gerek, bi akıl verin fiyat orak bundan ucuz olurmu ki tredyolda iki tane alıcam cunku

Sen yazınca aklıma geldi simdi 3.kizima sezeryana giriyorum ameliyathane deyim koluma bişeyler takiyorlar bir yandan da recep İvedik'in filmini konusuyordu ordakiler bende sinir olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…