2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
20 çıkıp ateşin olmaması da ilginç canım çünkü crp yüksekliği ateş yapiyo, yanlış ölçülmüş olabilirmi ki ben 3,5 ken bile bayağ sıcaktım.
0-5 arası normal olan laboratuvar kiti de vardır , 0,5 de diye biliyorum yani seninki 35 e denk geliyor cnm

merhaba cnm sana ciğer geliştirici yapıldığında bebek hareketleri azaldı mı

Canım bana bir doz yapıldı ciğer geliştiği iğne 28.haftamda, burda bazı arkadaşlara 2 doz yapıldı. Hareketleri azalmamıştı. Sen de mi oldun iğne?

0-5 arası normal olan laboratuvar kiti de vardır , 0,5 de diye biliyorum yani seninki 35 e denk geliyor cnm

Aaa 3.5 değer 35 e mi denk geliyomus 0 ile 5 arası diye pek önemsememiştim ben o zaman ama sonraki tahlilde düşmüş antibiyotikle.

Canım bana bir doz yapıldı ciğer geliştiği iğne 28.haftamda, burda bazı arkadaşlara 2 doz yapıldı. Hareketleri azalmamıştı. Sen de mi oldun iğne?

Tamam canım yarın gideyim
Belki hamilelikten olabilir idrar yollarından dolayi ben ameliyat olmuştum narkozu atamadım diye 60 filan çıkmıştı ciğerlerim su toplamış megersem hiç nefes alamıyorum çok enfeksiyon vardı vücudumda ordan biliyorum tekrar hastanede yatmistim sen şuan hamilesin hiç aksatmadan gitmen lazım için rahat eder belki sirf hamileliktendir

Crp yüksekliği illa ki ateş yapacak diye bir durum yok. Vücudun herhangi bir yerinde enfeksiyon olabilir, idrar yolları iltihabında da cep yuksek çıkabiliyor. Gebeliğe bağlı bir yükseliş de olabilir elbette. En doğru değerlendirmeyi hiç şüphesiz bir dahiliye uzmanı yapacaktır.

Teşekkür ederim canım gidicem yarın sabah doktora bakalım ne diyecek

Ne yaptın peki?
Yanı rakam önemli mi bilmiyorum.. 12 Haftamda değerim 10 du. Sancim vard i karnım da midemde falan. Doktor ilaç vermiycem istirahat et bol su iç demişti. Bir kere de 12 ydi değerim... Yine ilaç kullanmadım. 34. Haftada 6 gibi bir şeydi. Ama idrar yolu enfeksiyonu da vard i hafiften. Aksef falan kullandım. En son korona testi için gittiğimde baktılar. Düşmüştü. Çok yüksek değilse problem olan bir şey değil anladığım kadariyla

Enfeksiyon iltihap olduğunu gösteriyo canım zaten iltihap da vücudun neresinde olursa olsun ateşi yükseltiyor. Normalde vücut ısısı 34 olan biri 36.8 ölçünce ateşi normal aralıkta cıktı diye düşünebilir ama yine de yükseltmiştir ki ben öyleyim. Tabiki ihmal edilmemeli hic bir şekilde.

Allah şifa versin En kısa zamanda kavuşun sağlıkla inşallah.. Bebeklerin yarısından fazlası sarılık oluyor sanırım
öyleymiş, canım oğlumda sarılık olöustu, ama ılın tedavisi, falan görmemişti yarın sekerli su, denicem emzirme saatinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…