Kızlar kasım anneleri teker teker doğuma giriyo ya ne kadar heyecanlı orayı okuyup bir ay önceden heyecanlanıyorum resmen inşallah bizlerde o günleri görürürüz bir an önce
bana iki doz yapıldı önce azaldı akşama doğru arttı şimdi yapldı yine
Canım bana bir doz yapıldı ciğer geliştiği iğne 28.haftamda, burda bazı arkadaşlara 2 doz yapıldı. Hareketleri azalmamıştı. Sen de mi oldun iğne?
Belki hamilelikten olabilir idrar yollarından dolayi ben ameliyat olmuştum narkozu atamadım diye 60 filan çıkmıştı ciğerlerim su toplamış megersem hiç nefes alamıyorum çok enfeksiyon vardı vücudumda ordan biliyorum tekrar hastanede yatmistim sen şuan hamilesin hiç aksatmadan gitmen lazım için rahat eder belki sirf hamileliktendir
Crp yüksekliği illa ki ateş yapacak diye bir durum yok. Vücudun herhangi bir yerinde enfeksiyon olabilir, idrar yolları iltihabında da cep yuksek çıkabiliyor. Gebeliğe bağlı bir yükseliş de olabilir elbette. En doğru değerlendirmeyi hiç şüphesiz bir dahiliye uzmanı yapacaktır.
Crp yüksekliği illa ki ateş yapacak diye bir durum yok. Vücudun herhangi bir yerinde enfeksiyon olabilir, idrar yolları iltihabında da cep yuksek çıkabiliyor. Gebeliğe bağlı bir yükseliş de olabilir elbette. En doğru değerlendirmeyi hiç şüphesiz bir dahiliye uzmanı yapacaktır.
Yanı rakam önemli mi bilmiyorum.. 12 Haftamda değerim 10 du. Sancim vard i karnım da midemde falan. Doktor ilaç vermiycem istirahat et bol su iç demişti. Bir kere de 12 ydi değerim... Yine ilaç kullanmadım. 34. Haftada 6 gibi bir şeydi. Ama idrar yolu enfeksiyonu da vard i hafiften. Aksef falan kullandım. En son korona testi için gittiğimde baktılar. Düşmüştü. Çok yüksek değilse problem olan bir şey değil anladığım kadariyla
Enfeksiyon iltihap olduğunu gösteriyo canım zaten iltihap da vücudun neresinde olursa olsun ateşi yükseltiyor. Normalde vücut ısısı 34 olan biri 36.8 ölçünce ateşi normal aralıkta cıktı diye düşünebilir ama yine de yükseltmiştir ki ben öyleyim. Tabiki ihmal edilmemeli hic bir şekilde.
Geçmiş olsun canım her bebekte söz konusu zaten mama ayrica vermedin mi sütün gelmişti zaten de inşallah hemen atlatilir da çıkarsınız hastaneden riskli durumdan