2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin annem kız kardeşimi 36 yaşında Dünya'ya getirdi aramızda 10 yaş var iyi ki yapmış :) Bence kardeş Dünya'nın en güzel şeyi

Kızlar aranızda CRP yüksek çıkan var mı kan tahlilinde?

Ben hiç baktırmadım ama doktorum gebelerde yüksek çıkabileceğini söylemişti enfeksiyon olmadan
20 çıktı iki kere üst üste bana dahiliyeye gözükebilirsin gebeliğe bağlı da yüksek olabilir dedi ama çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi

20 çıktı iki kere üst üste bana dahiliyeye gözükebilirsin gebeliğe bağlı da yüksek olabilir dedi ama çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi
Beyaz küre nötrofil değerlerine bakıldı mı cnm hemogram yani

Sabr et biraz canım. İn şa Allah bir an önce eve dönüp normale döner her şey Çok çok geçmiş olsun, ikiniz için de dua edeceğim canım

Çok geçmiş olsun cnm inşaallah bir an önce geçer

Geçmiş olsun canım. Çıkmış mıydınız hastaneden yoksa çıkarmadılar mı ?

Daha doğup da sarılık olmayan hicbir bebek gormedim. Illaki vardir olmayani da ama ben gormedim :)) geçecek canım merak etme

Geçmiş olsun canım kuzucuk biran önce iyileşip evinize geçersiniz inşallah dikkat et kendine toparlanmaya çalış bu arada

Bebek için mi cikarmadilar
hepinizden Allah razı olsun kızlar inşallah rabbim sesimizi duyar ya ben taburcuyum normalde ama kızım yenidoğan yoğumbakımında yanında kalıyorum emzirmek için sarılık denen illet yüzündenne zormuş evlatla imtihan ama inanıyorum ben yakın zamnda kızımla evimize gecicez o kadar küçükki daha bazen damar yolu açılıyo topuk kanları alınıyo çok, ağlıyo iki kolu açık gözler korkmuş sekilde oluyo kokumu alınca sakinleşiyo herseye rağmen çok şükür sarılık çoğu bebekte oluyo bizimki, sadece biraz erken geldiği için sıkıntılı geçiyo o kadar

Allah şifa versin En kısa zamanda kavuşun sağlıkla inşallah.. Bebeklerin yarısından fazlası sarılık oluyor sanırım

Canım bana bakılmadi ama 0 5 arası olması gerekiyo diye biliyorum kesin görün enfeksiyon var vücudunda

Ahh kıyamam yaa
Değerleri düzelmeye başlamış mı canım. İnşallah kısa sürede toparlar da evinize dönersiniz. Allah yardımcı olsun

Geçmiş olsun canım her bebekte söz konusu zaten mama ayrica vermedin mi sütün gelmişti zaten de inşallah hemen atlatilir da çıkarsınız hastaneden riskli durumdan

Ihmal etme canım git doktora enfeksiyonun yüksek çıkmış, benim biraz su geldiğinde 3,5 çıkmıştı ve ateş yapıyordu vücudumda. Antibiyotik verdiler damardan hastanede yatarken.

Ihmal etme canım git doktora enfeksiyonun yüksek çıkmış, benim biraz su geldiğinde 3,5 çıkmıştı ve ateş yapıyordu vücudumda. Antibiyotik verdiler damardan hastanede yatarken.
ateşim yok benım ama anlamadım ya korkum sadece covidle alakalı olabilir mi bu yükseklik

ateşim yok benım ama anlamadım ya korkum sadece covidle alakalı olabilir mi bu yükseklik

20 çıkıp ateşin olmaması da ilginç canım çünkü crp yüksekliği ateş yapiyo, yanlış ölçülmüş olabilirmi ki ben 3,5 ken bile bayağ sıcaktım.

merhaba cnm sana ciğer geliştirici yapıldığında bebek hareketleri azaldı mı

20 çıkıp ateşin olmaması da ilginç canım çünkü crp yüksekliği ateş yapiyo, yanlış ölçülmüş olabilirmi ki ben 3,5 ken bile bayağ sıcaktım.
Benım 2 haftadır kan tahlılım 20 ve atesım 36,6 - 36,8 arası degısıyor normalde de vucut ısım oyle zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…