2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kuzum sağlık ocağı kontrolüne son ayda çağırmadı kadın geçen hafta telde haberleştik öyle bilgilendirdim ben onu. Normal doktor kontrollerine devam ediyorum mecbur sürekli gidiyorum nst falan bakılıyor çünkü. Maske kolonya dezenfektan falan sürekli öyle gidip geliyorum mecbur napalım. eve gelir gelmez üstümde ne varsa atıp iyice temizleniyorum. Bu şekilde gidip geliyorum şükür bu zamana kadar hiçbir şey olmadan geldik.

Amin canım inşallah evet güzel haberlerle geldim çok şükür baya stres yapmıştım giderken atı muayenesi yapıcak diye ama çok şükür korktuğum gibi değilmiş. Haftaya yine yapacak ama artık korkmuyorum en azından :))

meyve cayi yapip iciyorum ama parol icmedim bogazim cok fena iyi gelir mi ki parol
Çok geçmiş olsun parol ağrıyı hafifletiyo bana günde 3 kere içebilirsin demişti doktor ama sen yine de Bi sor arkasından da sade Türk kahvesi içersen çok etkisini görürsün meyvelerin hepsini tek tek yiyemezsin blendardan karışık meyve püresi yap kendine o da çok faydalı inşallah Bian önce geçer gider

Bence zayıf değil hem zayıf olsa da kafana takma sağlıkla gelsin yeterki doğduktan sonra da kilo alır Allah’ın izniyle stres yapıp kendini üzme

Maşallah herşey yolunda çok şükür sağlıkla gelsin minik kız

Ne zaman cagrirsa gidiyorum oteleyecek durumumuz yok dogumlar yakin Allah korusun bisi olursa asla affedemem kendimi

Ya sanirim catisi dar olanlarin canini yakiyor bide kasmak

32+0 da 1800 lerdeydi kilosu bizim. Zayıf değil. Ki olsa bile daha vaktiniz var. Kiloyu kafana takıp boşuna stres yapma lütfen kendine

Canım spor ya da yürüyüş yapıyor musun?
Yok canım yapmıyorum maalesef evde epey aktifim tabi de.
Benimki de 1 ay önce 2 hafta geriydi. Beslenmeye dikkat ettim 2 hafta önceki kontrolde gününü bile geçmişti. Bu defa yine 2 hafta geri çıktı.
Anlayamadım bu kadar nasıl değişken oluyor
Aman napalim canım dediğin gibi doğduktan sonra toparlarlar inşallah
Bence zayıf değil hem zayıf olsa da kafana takma sağlıkla gelsin yeterki doğduktan sonra da kilo alır Allah’ın izniyle stres yapıp kendini üzme
Aynen öyle canım ben de takmıyorum artık boşuna kendimi üzdüğümle kalıyorum. Sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri

Ya sanirim catisi dar olanlarin canini yakiyor bide kasmak
Olabilir canım ben baya çok kastım kendimi düşün o kadar kasmışım ki omzum ağrıyodu doktorun yanından çıktığımda. Çok kastığım için birazcık canım yandı ama şükür bir sorun yokmuş. Bayılacak dereceye gelmiştim yani öyle sıktım kendimi. Eşim de beni biliyor ben içeride hazırlanırken doktora söylemiş bayılabilir daha önce bayılmıştı muayene sırasında demiş doktorum da sakinleştirmeeye çalıştı beni şükür bir sıkıntı olmadan atlattım muayeneyi. Boşuna korkutuyorlarmış dimi bir zorluğu yokmuş falan dedi hatta doktorum da :)) ama ben zorluğundan da değil utancımdan daha çok kasıyorum kendimi :)))

30 haftadan sonra 2 haftada bir kontrol istedi. 36 dan sonra da haftalık gidiyorum. Evet pandemi bir risk. Ama son haftalarda doktor kontrolünde olmak önemli. Ona kalırsa eşim hergün işe gidip arkadaşları pozitif çıkıyorken ben tedbirli bir şekilde bu riski göze almak zorundayım. Kâr-zarar hesabıyla hastaneye tedbir alarak gitmek mantıklı geliyor bana.

Rahim filmi hsg de hep bole okuduk titreye titreye girmistim hic de ole zor degildi.bazen cok okuyp takmamak lazim yazılanları

Aynen canım doğduktan sonra besleriz elimizden geldiği kadar üzülme ben üzüldüm de yapcak bir şey yok doğunca bakarız biz bebişlerimize merak etme :) :*

Rahim filmi hsg de hep bole okuduk titreye titreye girmistim hic de ole zor degildi.bazen cok okuyp takmamak lazim yazılanları
Evet kesinlikle öyleymiş haklısın valla. Kendimi kasmasam belki hiç acımayacaktı ama ben çok fazla kastım kendimi. Neyse hayırlısıyla atlattık ya şükür önemli olan o :)

32+0 da 1800 lerdeydi kilosu bizim. Zayıf değil. Ki olsa bile daha vaktiniz var. Kiloyu kafana takıp boşuna stres yapma lütfen kendine
Ben de netten baktığıma göre ortalamalara uyuyor ama niyese ultrasonda geri çıkıyor.
Yok artık eskisi kadar takmıyorum kafaya sağlıklı olsun yeter

bitki cayi icip terleyince biraz iyi geldi bugunu de boyle atlatiyim yarin kotu olursam gidiyim bari

sagol canim meyvelerden cay yaptim birazda terleyince iyi geldi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…