- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
Kuzum sağlık ocağı kontrolüne son ayda çağırmadı kadın geçen hafta telde haberleştik öyle bilgilendirdim ben onu. Normal doktor kontrollerine devam ediyorum mecbur sürekli gidiyorum nst falan bakılıyor çünkü. Maske kolonya dezenfektan falan sürekli öyle gidip geliyorum mecbur napalım. eve gelir gelmez üstümde ne varsa atıp iyice temizleniyorum. Bu şekilde gidip geliyorum şükür bu zamana kadar hiçbir şey olmadan geldik.Selam kizlar 25 kasimda saglik ocagi kontrolum var benimde dr.26 aralik demisti dogum icin vakalar cok artti acikcasi hastaneye kontrole gitmeye de korkar oldum hastaneden bulasti diye soyleyenler de cok var burada .son kontrole gittigimde hersey normal demisti dr.ama son ayda da biliyorum nst vs istiyolar sizce ne yapmaliyim yada siz nasil yapiyosunuz dr.kontrolunu
Amin canım inşallah evet güzel haberlerle geldim çok şükür baya stres yapmıştım giderken atı muayenesi yapıcak diye ama çok şükür korktuğum gibi değilmiş. Haftaya yine yapacak ama artık korkmuyorum en azından :))Ne güzel anlatmışsınız okudukça bi olumlama hafifleme geldi.Ellerinize ağzınıza sağlık Allah size ve bebeğinize hayırlı ömürler versin.
Canım evdeki imkanları kullan, meyve yoğurt tüket ve bal limon çayı iç bol bol iyi gelir doktora da tlfden danış bi durumunu. Çek geçmiş olsun.
Çok şükür canım bak geçti gitti bile, maşallah iyi haberlerini aldın artık meleğini bekle sakin sakin olumlu düşün hep
Çok geçmiş olsun parol ağrıyı hafifletiyo bana günde 3 kere içebilirsin demişti doktor ama sen yine de Bi sor arkasından da sade Türk kahvesi içersen çok etkisini görürsün meyvelerin hepsini tek tek yiyemezsin blendardan karışık meyve püresi yap kendine o da çok faydalı inşallah Bian önce geçer gidermeyve cayi yapip iciyorum ama parol icmedim bogazim cok fena iyi gelir mi ki parol
Bence zayıf değil hem zayıf olsa da kafana takma sağlıkla gelsin yeterki doğduktan sonra da kilo alır Allah’ın izniyle stres yapıp kendini üzmeKontrolden geldik.
Yine karın çevresi 2 hafta geri çıktı
Bugün tam 33+0 olduk 1920 gram çıktı bilmiyorum çok mu zayıf.
Kan akışı da iyi dedi ama niye oluyor böyle anlamadım kafaya takmayacağım artık inşallah sağlıklı doğar meleğim.
Maşallah herşey yolunda çok şükür sağlıkla gelsin minik kızGeldimmm canım... Evett kızlar geldim kontrolden. Nstde bir sancı falan çıkmadı temiz gayet iyi. Çatı muayenesi yaptı biraz utandım amasandığım kadar zor değilmiş. Herhangi bir açıklık yok doğum belirtisi yok çatı kemiklerin şuan için uygun gözüküyor %80 normal doğum dedi. O yüzden tarihimiz yok şimdilik. Nst için randevu vermişti sadece kendisi için vermemişti arada alıcam demişti o yüzden miniğimin boy kilo ölçümünü yapmadı. Haftaya perşembeye de aynı şekilde randevu verdi ama haftaya boy kilo da bakıcaz dedi. İnşallah zamanını böyle güzelce doldurur kızım. Nstde doğru düzgün hiç kımıldamadı korkuttu beni son bir kaç dk kala kımıldadı hanımefendi
Ne zaman cagrirsa gidiyorum oteleyecek durumumuz yok dogumlar yakin Allah korusun bisi olursa asla affedemem kendimiSelam kizlar 25 kasimda saglik ocagi kontrolum var benimde dr.26 aralik demisti dogum icin vakalar cok artti acikcasi hastaneye kontrole gitmeye de korkar oldum hastaneden bulasti diye soyleyenler de cok var burada .son kontrole gittigimde hersey normal demisti dr.ama son ayda da biliyorum nst vs istiyolar sizce ne yapmaliyim yada siz nasil yapiyosunuz dr.kontrolunu
Aminn canım inşallah çok teşekkür ederim :)) Darısı herkesin başına inşallah herkesten güzel haberler alırız :)Maşallah herşey yolunda çok şükür sağlıkla gelsin minik kız
Ya sanirim catisi dar olanlarin canini yakiyor bide kasmakAmin canım inşallah evet güzel haberlerle geldim çok şükür baya stres yapmıştım giderken atı muayenesi yapıcak diye ama çok şükür korktuğum gibi değilmiş. Haftaya yine yapacak ama artık korkmuyorum en azından :))
32+0 da 1800 lerdeydi kilosu bizim. Zayıf değil. Ki olsa bile daha vaktiniz var. Kiloyu kafana takıp boşuna stres yapma lütfen kendineKontrolden geldik.
Yine karın çevresi 2 hafta geri çıktı
Bugün tam 33+0 olduk 1920 gram çıktı bilmiyorum çok mu zayıf.
Kan akışı da iyi dedi ama niye oluyor böyle anlamadım kafaya takmayacağım artık inşallah sağlıklı doğar meleğim.
Yok canım yapmıyorum maalesef evde epey aktifim tabi de.Canım spor ya da yürüyüş yapıyor musun?
Benimki de 1 ay önce 2 hafta geriydi. Beslenmeye dikkat ettim 2 hafta önceki kontrolde gününü bile geçmişti. Bu defa yine 2 hafta geri çıktı.Hiç sorma benimkide nstde hiç kımıldamadı cadı kızım benim şimdiden kök söktürüyor bana. Nstde kımıldamadı korkuttu şimdi kıpır kıpır cimcimem
Kuzum üzülme benimki de kaç haftadır hep 2,5 hafta geriden geliyor kilo olarak. Bizim beslenmemizle alakalı bir durum değilmiş bende sordum doktoruma onu. Belki böylesi daha hayırlıdır senin için dedi doktorum normal doğum yapabilmem için kilosu iyi dedi. Doğunca besler kilo aldırırsın üzülme dedi. Bende çok üzülüyordum ama sağlıklı olsun da takmıyorum artık doğunca biz besleriz onları sütlerimizle
Aynen öyle canım ben de takmıyorum artık boşuna kendimi üzdüğümle kalıyorum. Sağlıkla gelsin hepimizin bebekleriBence zayıf değil hem zayıf olsa da kafana takma sağlıkla gelsin yeterki doğduktan sonra da kilo alır Allah’ın izniyle stres yapıp kendini üzme
Olabilir canım ben baya çok kastım kendimi düşün o kadar kasmışım ki omzum ağrıyodu doktorun yanından çıktığımda. Çok kastığım için birazcık canım yandı ama şükür bir sorun yokmuş. Bayılacak dereceye gelmiştim yani öyle sıktım kendimi. Eşim de beni biliyor ben içeride hazırlanırken doktora söylemiş bayılabilir daha önce bayılmıştı muayene sırasında demiş doktorum da sakinleştirmeeye çalıştı beni şükür bir sıkıntı olmadan atlattım muayeneyi. Boşuna korkutuyorlarmış dimi bir zorluğu yokmuş falan dedi hatta doktorum da :)) ama ben zorluğundan da değil utancımdan daha çok kasıyorum kendimi :)))Ya sanirim catisi dar olanlarin canini yakiyor bide kasmak
30 haftadan sonra 2 haftada bir kontrol istedi. 36 dan sonra da haftalık gidiyorum. Evet pandemi bir risk. Ama son haftalarda doktor kontrolünde olmak önemli. Ona kalırsa eşim hergün işe gidip arkadaşları pozitif çıkıyorken ben tedbirli bir şekilde bu riski göze almak zorundayım. Kâr-zarar hesabıyla hastaneye tedbir alarak gitmek mantıklı geliyor bana.Selam kizlar 25 kasimda saglik ocagi kontrolum var benimde dr.26 aralik demisti dogum icin vakalar cok artti acikcasi hastaneye kontrole gitmeye de korkar oldum hastaneden bulasti diye soyleyenler de cok var burada .son kontrole gittigimde hersey normal demisti dr.ama son ayda da biliyorum nst vs istiyolar sizce ne yapmaliyim yada siz nasil yapiyosunuz dr.kontrolunu
Rahim filmi hsg de hep bole okuduk titreye titreye girmistim hic de ole zor degildi.bazen cok okuyp takmamak lazim yazılanlarıOlabilir canım ben baya çok kastım kendimi düşün o kadar kasmışım ki omzum ağrıyodu doktorun yanından çıktığımda. Çok kastığım için birazcık canım yandı ama şükür bir sorun yokmuş. Bayılacak dereceye gelmiştim yani öyle sıktım kendimi. Eşim de beni biliyor ben içeride hazırlanırken doktora söylemiş bayılabilir daha önce bayılmıştı muayene sırasında demiş doktorum da sakinleştirmeeye çalıştı beni şükür bir sıkıntı olmadan atlattım muayeneyi. Boşuna korkutuyorlarmış dimi bir zorluğu yokmuş falan dedi hatta doktorum da :)) ama ben zorluğundan da değil utancımdan daha çok kasıyorum kendimi :)))
Aynen canım doğduktan sonra besleriz elimizden geldiği kadar üzülme ben üzüldüm de yapcak bir şey yok doğunca bakarız biz bebişlerimize merak etme :) :*Yok canım yapmıyorum maalesef evde epey aktifim tabi de.
Benimki de 1 ay önce 2 hafta geriydi. Beslenmeye dikkat ettim 2 hafta önceki kontrolde gününü bile geçmişti. Bu defa yine 2 hafta geri çıktı.
Anlayamadım bu kadar nasıl değişken oluyor
Aman napalim canım dediğin gibi doğduktan sonra toparlarlar inşallah
Aynen öyle canım ben de takmıyorum artık boşuna kendimi üzdüğümle kalıyorum. Sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri
Evet kesinlikle öyleymiş haklısın valla. Kendimi kasmasam belki hiç acımayacaktı ama ben çok fazla kastım kendimi. Neyse hayırlısıyla atlattık ya şükür önemli olan o :)Rahim filmi hsg de hep bole okuduk titreye titreye girmistim hic de ole zor degildi.bazen cok okuyp takmamak lazim yazılanları
sagol canimGeçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın.
Ben de netten baktığıma göre ortalamalara uyuyor ama niyese ultrasonda geri çıkıyor.32+0 da 1800 lerdeydi kilosu bizim. Zayıf değil. Ki olsa bile daha vaktiniz var. Kiloyu kafana takıp boşuna stres yapma lütfen kendine
bitki cayi icip terleyince biraz iyi geldi bugunu de boyle atlatiyim yarin kotu olursam gidiyim bariCanım parol sadece ağrılarını alır bir nebze rahatlarsın ama boğazına pek etki etmez. Önce telefonda doktorunla görüş bence ona durumu anlat belki ona göre bir reçete yazıp telefondan da atabilir ya da gel bekleme de diyebilir. Önce doktoruna danış kuzum ona göre hareket et. Bence bekleme ilerlerse çok daha zor atlatabilirsin. Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirsin.
sagol canim meyvelerden cay yaptim birazda terleyince iyi geldi gibiÇok geçmiş olsun parol ağrıyı hafifletiyo bana günde 3 kere içebilirsin demişti doktor ama sen yine de Bi sor arkasından da sade Türk kahvesi içersen çok etkisini görürsün meyvelerin hepsini tek tek yiyemezsin blendardan karışık meyve püresi yap kendine o da çok faydalı inşallah Bian önce geçer gider
Evet inşallah canımAynen canım doğduktan sonra besleriz elimizden geldiği kadar üzülme ben üzüldüm de yapcak bir şey yok doğunca bakarız biz bebişlerimize merak etme :) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?