2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ayak bileği kırılmış alçıya alcaklarmış buna da şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimden
Şükür kuzum başka bir şey olmamış ya inşallah bir an önce de düzelir ayağı. Olacağı varmış napalım..

Maşallah kuzum sevindim kilo almış olmasına :) Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)

Aynen cnm senin de zor . Hamileliğin yanında bi sürü hastalık olunca tahammül kalmıyor . Zaten sezeryanımda bağırsak ve mesanenin durumuna göre ameliyat olabilirim . Onun stresi var ama ben saçma sapan şeylere ikna etmeye çalışıyorum

T Tubaaaa81 canim ben de oda yapmadım bebeğe, beşik aldım sifonyere yerleştirdim eşyalarınıda. Benzer şekilde bizdede tekli yatak var bebek bikac yaş büyüdükten sonra ona genç odası tamamlamayı düşünüyorum. Kullanışlıysa mobilyalar niye kullanmayasın. Hem eşin de tamamen karşı çıkmamış. Sonra alırsınız.

@meyyke Geçmiş olsun canım, iyiki daha ciddi bi bisey olmamış. Üzüldüm kadına da sana da. Ben de dün temizlik yaptım ama iyice ağırlastim. Bayağ zor oldu.

Sağlık olsun boşver, hele hayırlısıyla bir doğumunu yap, bebeğinle sağ salim çıkın evinize gelin. Zamanla yavaş yavaş caktirmdan kurarsin düzenini

7,5 7 arasi gidip geliyor bi ara kan aldim 8.5 a kadar yukseldi smdi yine dusuyor gun gectikce hgb hemoglabin degeri buarada bahsettigim
Benimki de hep 8-9 arası çarşamba gitcem şu an ne durumda bilmiyorum anestezi onaylamazsa ameliyat öncesi banada kan vercekler

Sağlık olsun boşver, hele hayırlısıyla bir doğumunu yap, bebeğinle sağ salim çıkın evinize gelin. Zamanla yavaş yavaş caktirmdan kurarsin düzenini
Teşekkür ederim cnm moral için . Tabi en önemlisi sağlık . Bi kadın olarak bu kadar zorlukla uğraşırken alttan alınmamak kızdırıyor. Yoksa ben eşyaya değer vermem

Bakalım cnm herşeyin düzenli bebek odası gibi olmasını istedim ama sağlık olsun

Beni de sürpriz olarak ekleyeblirsiniz

O bandı aldirirken hiç korkma inan hiç acımıyor zaten his yok dikiş bölgesinde ve 1 sene sürüyor his kaybı

Beni de ekler misin benim de sürpriz olacak galiba

Geçmiş olsun canım. Neyse ki negatif çıkmış şükür
Geçmiş olsun. Çok kötü olmuş ama allah beterinden korusun. Olacağı varmış olmuş artık. Boşuna kendine stres yapma bak sancın olmuş. Tezgah da yaptırılır artık uzme kendini. Canınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…