- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
Şükür kuzum başka bir şey olmamış ya inşallah bir an önce de düzelir ayağı. Olacağı varmış napalım..Ayak bileği kırılmış alçıya alcaklarmış buna da şükür demekten başka bir şey gelmiyor elimden
Maşallah kuzum sevindim kilo almış olmasına :) Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)Bizimde kontrol vardi kizlar 2700 olmusuz.10 gunde 400 gram almis kilo alsin isteyenler mutlaka kasar muz soda 3 lusunu denesin cok faydasi oluyor. Kan problemim oldugu icib pazartesi gidip kan alacagim onun disinda acilma sanci vs yok artik bakalim ne gelmek isterse kucuk hanim o zaman gelecek
Aynen cnm senin de zor . Hamileliğin yanında bi sürü hastalık olunca tahammül kalmıyor . Zaten sezeryanımda bağırsak ve mesanenin durumuna göre ameliyat olabilirim . Onun stresi var ama ben saçma sapan şeylere ikna etmeye çalışıyorumHaklısın hamilelik psikolojik olarak da yoruyor insanı ama.her birimizin inan zorlukları epey arttı. Bak ben de zamandır kolestaz sebebiyle kasintidan geceleri uyuyamıyorum ilaç kullandığım halde . Ağrılar sancılar da cabası.
Sen şimdi he de geç sonra konuşup sakince halledersiniz eşinle. Hem zaten hiç almam dememiş sonra alırım demiş.
Sağlık olsun boşver, hele hayırlısıyla bir doğumunu yap, bebeğinle sağ salim çıkın evinize gelin. Zamanla yavaş yavaş caktirmdan kurarsin düzeniniAynen cnm senin de zor . Hamileliğin yanında bi sürü hastalık olunca tahammül kalmıyor . Zaten sezeryanımda bağırsak ve mesanenin durumuna göre ameliyat olabilirim . Onun stresi var ama ben saçma sapan şeylere ikna etmeye çalışıyorum
Benimki de hep 8-9 arası çarşamba gitcem şu an ne durumda bilmiyorum anestezi onaylamazsa ameliyat öncesi banada kan vercekler7,5 7 arasi gidip geliyor bi ara kan aldim 8.5 a kadar yukseldi smdi yine dusuyor gun gectikce hgb hemoglabin degeri buarada bahsettigim
Teşekkür ederim cnm moral için . Tabi en önemlisi sağlık . Bi kadın olarak bu kadar zorlukla uğraşırken alttan alınmamak kızdırıyor. Yoksa ben eşyaya değer vermemSağlık olsun boşver, hele hayırlısıyla bir doğumunu yap, bebeğinle sağ salim çıkın evinize gelin. Zamanla yavaş yavaş caktirmdan kurarsin düzenini
Bakalım cnm herşeyin düzenli bebek odası gibi olmasını istedim ama sağlık olsunT Tubaaaa81 canim ben de oda yapmadım bebeğe, beşik aldım sifonyere yerleştirdim eşyalarınıda. Benzer şekilde bizdede tekli yatak var bebek bikac yaş büyüdükten sonra ona genç odası tamamlamayı düşünüyorum. Kullanışlıysa mobilyalar niye kullanmayasın. Hem eşin de tamamen karşı çıkmamış. Sonra alırsınız.
@meyyke Geçmiş olsun canım, iyiki daha ciddi bi bisey olmamış. Üzüldüm kadına da sana da. Ben de dün temizlik yaptım ama iyice ağırlastim. Bayağ zor oldu.
Beni de sürpriz olarak ekleyeblirsinizARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım
@anreb3232 23 Kasım
@elf21 23 Kasım
@btl2 26 Kasım
@Nevalarinasya 26 Kasım
@fikoss 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
A acemianne92 sürpriz
@Forever07 sürpriz
@Kumsal17 sürpriz
@limpido sürpriz
@esinsema sürpriz
@Pinokyo1905 sürpriz
@Ftm009 sürpriz
@sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
@franses92 sürpriz
@Seuta sürpriz
@tugcekb sürpriz
@_cedric_ sürpriz
@Sevgiliplath sürpriz
O bandı aldirirken hiç korkma inan hiç acımıyor zaten his yok dikiş bölgesinde ve 1 sene sürüyor his kaybıYapıştırma nasıl oluyor bilmiyorum ama estetik dikiş denenden yaptılar galiba şeffaf bandajla kapalı şuan. Benim de çok ani oldu sezaryene alınmam, öncesinde hiç sorup öğrenme fırsatım olmadı. Pazartesi günü kontrolüm var orda kontrol edecek doktor dikişlerimi. Bana bandaj su geçirmez değiştirmene gerek yok bu şekilde duş alabilirsin dediler. Bende acıyor zaten diye cesaret edemiyorum dokunup bakmaya
Hadi ya? Başka kimler var? İnşAllah 23 kasımı bekler benimki. Acele edip gelmezNe çok 23 Kasım var inşaallah ben de 23 ü
İnşaallah cnm 38 demi alınacakHadi ya? Başka kimler var? İnşAllah 23 kasımı bekler benimki. Acele edip gelmez
Beni de ekler misinARALIK ANNELERİ
Gün Sayan Annelerimiz
@Sezenrifat 17 Kasım
cyd86 20 Kasım
@anreb3232 23 Kasım
@elf21 23 Kasım
@btl2 26 Kasım
@Nevalarinasya 26 Kasım
@fikoss 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
A acemianne92 sürpriz
@Forever07 sürpriz
@Kumsal17 sürpriz
@limpido sürpriz
@esinsema sürpriz
@Pinokyo1905 sürpriz
@Ftm009 sürpriz
@sinemvodka sürpriz
Kuzeylitekeli sürpriz
@franses92 sürpriz
@Seuta sürpriz
@tugcekb sürpriz
@_cedric_ sürpriz
@Sevgiliplath sürpriz
38 inşAllah 18inde dolacak. 38den 3-4 gün de geçsin diyor doktorum inşAllahİnşaallah cnm 38 demi alınacak
38 inşAllah 18inde dolacak. 38den 3-4 gün de geçsin diyorİnşaallah cnm 38 demi alınacak
Geçmiş olsun canım. Neyse ki negatif çıkmış şükürKizlar bugun doktoruma gittim hastayim diye kan tahlili istedi d-dimer diye bi deger yuksek cikmis covidden olabilir dedi oksapar igne verdi. Suruntu testi yaptir mutlaka covid cikarsa oksapari hergun vuracaksin cikmazsa 2-3 gunde bir dedi yaptirdim suruntu testini de. Stresten mideme vurdu agri sabah 9dan bu saate kadar hastanelerdeydim cok moralim bozuldu umarim covid degildir
Geçmiş olsun. Çok kötü olmuş ama allah beterinden korusun. Olacağı varmış olmuş artık. Boşuna kendine stres yapma bak sancın olmuş. Tezgah da yaptırılır artık uzme kendini. Canınız sağolsunBugün temizlikçi ablalar geldi oh ne güzel ilerliyordu kadın tezgaha çıkmış mutfakta dolapları silmek için tezgah kırıldı kadın yere düştü o sesi size tarif bile edemem
Kadının ayağı kırıldı muhtemelen o kadar korktum ki ağlama krizine girdim Allahtan ssk'lı evlere temizliğe gelenlerdendi daha kötü bir şey de olabilirdi başını çarpabilirdi ambulans çağırdım götürdüler hastaneye o kadar korktum ki sancım var o dakikadan beri
Evet koydum. Aslında bizim hastanenin odalarında el silmek için dispenser peçete sürekli var. Ama ben terleme ya da olur ya duş alma ihtimaline karşın koydum.KızlAr hastane çantasına havlu koydunuzmu ? Neden havlu koyuyorlar
Sağlıkla olsun inşaallah38 inşAllah 18inde dolacak. 38den 3-4 gün de geçsin diyor doktorum inşAllah
Hepimizin inşAllah canımSağlıkla olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?