2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar biri sormuştu neden havlu konuyor hastane çantasına diye. Kuzenimin eşine banyoda sıcak su tutmuşlardı açılması artsın diye. Ben o yüzden koyarım diye düşündüm ama sezaryene girersem gerek olmaz sanırım havluya. Bilemedim

Benim sezeryan ilki de öyleydi. Normal doğum olsa zaten kesin verilir kucagina. 1 saat bebeği çocuk doktoru muayenesi giydirmeye aşıları sürmüştür belki senin.ama bunlardan önce emzirmeyi isteyebilirsin tabi hele normal olursa

Olanların sonucu cnm çok çok zor gebelik geçiridmm şeker kolestaz kistler . Ultrasonlarım bile kavga konusu oldu . Artık patlama noktasına geldim . Hep ikna etmeye çalışmaktan yoruldum
Canım bende oda yapmadım sadece beğendiğim takımın karyolasını aldık lohusalıkta odayı iyice daraltmak istemedim fazla eşya da beni bunaltıyor kendi gardrobumda yer açtım. Gelecek sene kıyafetleri biriktikçe inşallah takımın geri kalanını ihtiyaca göre alırım diye düşündüm, sağlığımıza odaklanalaım geri kalan her şey zamanla hallolur, hassasız durduk yere bile ağlayabiliyoruz inan hepimizin eşinde var aynı durumlar, tarih yaklaştıkça eşlerimizde de gerginlik stres artıyor karşılıklı patlamalar yaşıyoruz şu süreci olabildiğince sakin atlatmaya bakmak en iyisi. Olduğu kadar...

İnşaallah cnm sağlıkla gelsin bebeklerimiz . Bazen işte kızgınlığı yansıtmak oluyor bunlar

Benimki de hep 8-9 arası çarşamba gitcem şu an ne durumda bilmiyorum anestezi onaylamazsa ameliyat öncesi banada kan vercekler
8 de dusuk sayılıyor canim al kan takviyeni ne olur ne olmaz icin rahat eder

çok saol canım bugünlerimiz bidaha gelmez evet yiyip içip yatıyoruz artık bi iyi olsaydım allahın izniyle eşim saolsun yardımcı oluyo pansuman yapıyo dikişlere hergün ben korkuyorımda
Ağrın sizin nasıl canım genel.anestezi olmuştun değil mi

Maşallah canım sağlıcakla kavuşun inşallah

ucuna basmıs sanırım ağırlık eşit dağılmayınca ortadan ikiye ayrılmış
Çok geçmiş olsun canim Allah şifa versin o kadına da inşallah çabuk toparlar Aklıma ne geldi geçen hafta bende dolap üstlerini sildim hemde kendim bu olay önceden olsaydı ve ben burda okusaydim silmezdim asla
Aman kızlar son zamanlar dikkat edelim benim yaptığım delilikleri yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…