2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sizinki de 9.5 a filn geliyor 10 yıl için. Hangi hastane/kurum burası?
açıkçası ben çok araştırmadım hstanenin bilgilendirmesini dinledim sadece. Ama küçğk de bir ihtimal işe yaraması söz konusuysa yaptıralım diye düşğndük. Tıp her geçen gün ilerliyor çünkü. Bugün mümkün olmayan bir şey 5 yıl sonra mümkün hale gelebilir belki. Araç kaskosu yapıyoruz, baktığınızda yıllığı daha pahalıya gelşyor

Evet kesinlikle orasi oyle acibadem altunizade hastanesi sizinki hangi hastane

yuruyus beni cok yoruyor ama doktor yata yata doguramazsin bide normal istiyosun hergun yuruyua yapacaksin dedi bende yapiyorum zorlansamda. Hava da acayip sogudu burda totom dona dona yuruyorum
Ya aslında vücutla da alakalı bi durum. 3 ay önce arkadaşım doğum yaptı. Hamileliği boyunca hiç yürüyüş yapmadı yaptığı tek şey ev işiydi. Bir de canı çok tatlıdır biz hiç ihtimal vermiyorduk normal doğurabileceğine ama normal doğum yaptı çokta rahat geçti keşke hepimizin öyle olsa Yürüyüş çok zorluyorsa pilates topu ile yapılan hareketler var onları da deneyebilirsin canım bende yapıcaktım ama 2 hafta önce pilates topum durduğu yerde yırtılmış Almayada gidemedim kaldım öyle

Kordon kanini saklatan veya saklatmayi dusunen var mi? Bir yandan cok ticari geliyor bana bir yandanda allah korusun ihtiyac olursa pismanlik duyarmiyim diye dusunuyorum asla karar veremedik
Ben saklamaktan ziyade gec kesilmesi hususunu konustum. Doktorum da zaten atım bitebe kadar bekleyip ondan sonra kestiklerini söyledi

Benim de acıbadem kadıköy ben yanlış mı hatırladım acaba toplam tutarı. Hastane tek elden yapıyor çünkü bu işi benim bildiğim
Benim aldigim fiyat listesi belki alianz indirimli olabilir dogum fiyatlari alianz indirimli fiyatlar cunku gerci farkli subelerde farkli fiyatlar oluyormus. Ayiptir sormasi dogum fiyatlari nasil kadikoyde

Bence Bu saydıklarınizin hepsi son haftalarin normal belirtileri ki zaten neden riskli bir durum olsun fazla akıntı sık idrara çıkma karnın sertleşmesi kasılmalarin artması makat ve bel ağrısı bunlar son haftalarin rutin belirtileri..bebek hareketlerinin yavasligi konusunda da doğuma yakın günlerde bebek kanala girmişse hareketlerin azaldığını söylüyor Dr lar

Benim aldigim fiyat listesi belki alianz indirimli olabilir dogum fiyatlari alianz indirimli fiyatlar cunku gerci farkli subelerde farkli fiyatlar oluyormus. Ayiptir sormasi dogum fiyatlari nasil kadikoyde
Kordon kanı saklatmada kurum indirimi yok diye biliyorum ben ama emin değilim doktordan doktora Ve kurumdan kuruma değişiyor doğum fiyatı. Ama sezeryan 15bin gibi bir fiyat aldık biz.
Çok rakam konuştuk, arkadaşlar kusura bakmayın, huzursuz oldum. Bizim sigortalar sandıklar vs karşılıyor bu rakamların bir kısmını. Yoksa bu ortamda bu rakamların yüksek olduğunun farkındayız

Merhabalar kızlar. Doğumu bugun olanlara allah kolaylık versin. Doguranlarada böl bol sut nasip etsin Allah.
Kızlar geçen hafta 36+2 de randevumda bebek 2.550gr idi bugün randevum vardı 37+2 haftaligim bugün ve kilosu 2.450 gr olmuş yani hiç kilo almamış hattâ 100 gr eksilmişiz. Doktor 1 hafta daha izleyelim haftaya kilo almamışsa sezeryan ile alalım dedi. Gelişmemesine çok üzüldüm zaten 1 aydan beri falan AC ölçümlerdiniz geri çıkıyordu. Kan akışında suyunda bi problem yokmuş allahtan ama Moralim bozuldu

armut suyu arttiriyor diye duymustum tam da mevsimi canim

Evet canım deveci armutu ye dedi doktor da gün de 2 tane ama fazla tatlı olduğu için yiyemiyorum şekerinden dolayı. Havuç suyuna başladım çok iyi geliyormuş. O daha az tatlı gibi.
En doğru en hayırlı zamanda inşallah sağlıkla alalım kucağımıza canım bu haftalar da su azalması normal dıye okudum ama

Amin canım inşallah, ciğer geliştirici vuruldu pazartesi günü en azından 37 ye gelirsek çok iyi olacak suyu içinde uğraşıyorum. Çok su içiyorum.
off napsam bilemedimki esimi arasam bisey olmaz uyuyodur cikolata falan ye der simdi tek basima da gitmek istemiyorum

Canım çok yorulunca benimde azaliyo normal günlerine gore. Bence bebekte yoruluyo ama bariz azalma olursa ihmal etme. Ciğer gelistiriciden sonraki gün bayağ azalmıştı benimde hareketleri bugün daha iyi.
merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Süreç nasıldı müsait olunca yazarmisin? Ilk doğum olacak benimde heyecanlıyım.

Benimkiside bugün öyle çıktı geçen haftadan bu haftaya hiç kilo almamış bana kilosuyla ilgili bişey demedi doktor 10 gün sonraya sezeryan günü verdi zaten. Bozma moralini bu hafta dikkat et yoğurt süt muz soda çerez artar inşallah

off napsam bilemedimki esimi arasam bisey olmaz uyuyodur cikolata falan ye der simdi tek basima da gitmek istemiyorum
Canim benim gecen hafta 2 saat hic hareket hissetmedim sonra 2 saatte hafif az hareketler hissettim sonra aksama duzeldi bunu doktoruma soyledigimde bir daha olursa gel nst ye sokalim hemen ama normal bazen onlarda yorgun az hareketli olabilir demisti.

Kefir ve maden suyu iç canım, kasar çiğ kuruyemis ve protein al şekerin yoksa bol muz artı yumurta. Valla ölçümlere de güven olmuyor. Doğduğunda daha farklı çıkıyormuş. Ne yapacağımızı şaşırdık. Hayırlısıyla doğsalardı

Evet malesef. hemen hemen ayni demekki ikisini birden saklatmayi bende tekrar sorayim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…