2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gözün aydın canım tekrardan kaç kg dogdu kuveze gerek kaldimi . benim azalma yok ama bebek kanala girdi sanırım damla damlada olsa idrara gitme gereksinimi duyuyorum kasilmalarda mevcut ve kramp şeklinde uyku esnasında yada yürüyünce kasıklarım sanciyo bı sure günde 3 kez filan oluyo on dk filan geciyo pozisyon değiştirince dinle ince filan bende korkmaya başladım. Pazartesi gideceğim inşallah .

Cok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için ac geri çıktığı için uzun zamandır böyle besleniyorum aslında ama olmuyor bir türlü günlük yumurtam ve 2 muzum çerezin kararım hep dikkat ettim bunlara. Nasip artik ultrasond olcumlerinden daha az geliyorlar bide dünyaya bebekler genelde. Artık sağlıkla gelsinde

Bunlaron hepsi bende var suan ama st de sanci cikmadi bugun sizin sezeryan diye aldılar sanirim cunku dogum kanalina girmesi normal dogumda onemli sezeryanda riskli
Hadi ya ben öyle bilmiyodum kanalda olunca risk oldugunu

Kızlar bizde kontrolden geldik biraz iyi biraz canım sıkkın ya 37artı 1 deyim bebek geçin haftadan beri kilo almamış iyi beslenmeme rağmen 60 gram almiş sadece boyu da kısa geliyor hadi bunlara takılmıyorum yeteerki sağlıkla doğsun nst de sancı çıktı haftaya cuma 4 aralık Doğum günümüz 2 si ile 3 ünde ciğer geliştirici iğne yapalım belki küveze girebilir dedi birde bebek aşırı hareketli normalde cok sevinmeliyim ama sancı çıktığı için tedirgin oluyorum aşağı aşağı vuruyor çıkacak gibi o yüzden korkuyorum zamanını beklesin inş dualarınıza talibiz

Benim büyük oğlumda erken doğum olacak diye doktorum, hadi moralimiz düzelsin torpilli, büyük büyük ölçüyorum bu bebek 2100 gram demişti. Ama yüzde on yanılma payı oluyor 1900 gram da doğabilir demişti. Oğlum 2350 doğdu Yukarı doğru da yanılma payı olabiliyor. Yanılma payları hep yukarı doğru olsun inşallah

Bir gün hasta olursa diye kök hücreyi elektromanyetik alana maruz bırakarak saklatmak yerine vücut o kök hücreyi ne zaman ihtiyaç duyarsa kendi kullanabilsin diye dogumda kordonu geç kestirerek bebeğin vücudunda saklamak daha mantıklı değil mi?

Ben bu kordon kanı saklama konusunu kapitalist sistemin bir ebeveyn sömürüsü olduğunu düşünüyorum. Bebeği beş dakika kordonu geç kesecek kadar düşünmeyen sistem, iyi paralar karşılığında olur da çok kötü bir hastalık yaşarsa diye kordon kanını muhafaza edecek kadar düşünsün, bana hiç inandırıcı gelmiyor. Umursadiklari tek şeyin para olduğunu düşünüyorum ben.

Umarım bebeğiniz için en doğru kararı verirsiniz.

Bu haftalarda ciğer geliştiriciye gerek var mıymış ya şaşırdım. Bebek geriden mi geliyormuş, o yüzden mi acaba?

Bugün seninle aynı şeyleri duymuşuz canım. Peki bebek kaç gr. Benide 3 unde tekrar çağırdı duruma gore sezeryan alabilirim dedi.
Ahhh canım insallahhhh bu benimde başına gelir.

Haklisiniz kordonu gec kesme isini konusacagim doktorumla cok bilgim yoktu bu konuda

Özellikle sol alt köşedeki hareketi tavsiye ediyordu okuduğum bir kitap. Plates topuyla ayni kas grubuna aynı mantıkla etki ediyormuş.

Eklentiler

• image_750x_5e42a4a1b8066.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 60
plates topundan duserim diye korkarim sakarimdir cunku yuruyusu bir miktar azaltirsam yeter sanirim

Ben de dün ayni sebepten doktora göründüm randevumu beklemeden. Cok sukur bir sıkıntı yoktu suyunda hareketlerinde nst de. Bariz zayiflama varsa biraz takip et doktoruna görün en kötü
dustan sonra hareketlendi biraz daha canim sanirim yuruyus yordu ikimizide ondan oldu

Bu haftalarda ciğer geliştiriciye gerek var mıymış ya şaşırdım. Bebek geriden mi geliyormuş, o yüzden mi acaba?
Bende anlamadımki o zaman 38 hafta oluyoruz Doğumda 38artı 2 oluyor ultrasonda boy Hariç diğerler ölçümler iki üç gün oynuyor sadece

Bugün seninle aynı şeyleri duymuşuz canım. Peki bebek kaç gr. Benide 3 unde tekrar çağırdı duruma gore sezeryan alabilirim dedi.

Ahhh canım insallahhhh bu benimde başına gelir.
Sizinki kaç haftalık bizim Doğum tarihimiz 4 aralık demiştik onda birşey değişmedi erken gelmezse inş çünkü sancı çıktı erkende gelebilir dedi kafalar karışık ciğer geliştrici neden ?? Ona kafam bozuldu kilo tam hatrlamıyorum ultrason kağıdı vermdi sanırım 2800 lü birşeydi

Kaç kg canım boyu kaç bazen bize az gelen presantil de uyumlu oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…