2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba aynı durum bende de var. Ben de bugün 37+4 um geçen pazartesi gittim 37+0 di 2500 dedi ondan önce cuma gittim 2360 gr demişti benim de 2 hafta geriden geliyo ve perinatoloji servisine yönlendirildim oraya devam ediyorum. Neden olduğunu bilmiyoruz bende de herhangi problem yok bu pazartesi randevum var sabırla bekliyorum endişeliyim ben de

Kızlar 32-37 arası çalışır raporu alan var mı? Alanlara bir sorum olacak, 37. Hafta olduğunda tekrar doğum iznine ayrıldığımızı gösterir bi yazı gerekiyormu doktordan yoksa o verdiğimiz çalışır raporu yeterli oluyo mu kurumun gereken işlemleri yapmasına?

Benim bağkur olduğu için kendi işim o yüzden 32 de çalışır aldım 37 de çalışamaz verilmesi lazımmış Dr sekreteri 37 de hatırlatın raporunuzu verelim dedi

Ben gerekmiyor zaten ilk alinan kagitta belirtiliyor diye biliyorum ama tam emind egilim

Arkadaşlar birşey soracağım owli korse alan yada daha önce kullanan oldu mu? Ben özellikle hastaneden çıkarken takmak istiyorum.Rahat hareket edebilmek adına sezeryan sonrası.Yalniz bedenlerinde kafam karıştı.36 da ölçüm yapın 8-12 cm eksiğini alın diyor benim tam arada çıkıyor ölçü S-M beden olsa tereddüt etmeyeceğim.Xs-s ve M-Lvar M 91 den başlıyor benim çıkan 91 oluyor doğumdan sonra eksilirde napayım bilenler varmi?

Canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

Ben de bugün bodoslama sipariş verdim. Şuan krın çevrem 107. Ben m-l aldım. Korsede bile çok sıkıntıya gelebilecek bir insan değilim inşallah doğru almışımdır. Gerçi doğuma çok yakın almış oldum, eğer uymazsa iade edeceğim.

Ben aldım canım Owli marka yengem de onu kullanmıştı çok memnun kaldı.
Kendi ölçünden 10 cm küçük hesaplayıp almak lazımmış

Sağlıkla büyütün darısı bizimde başımıza inşallah
Bana peritonoloji uzmanı doğumdan çıkınca yapıp peşine 10 gün kullan dedi bırak sonra da dedi

Gerekmiyor canım
37 de direk izne ayrılmış sayılıyorsun

Benimde 91 cikti bugun m-l siparis verdim zaten yorumlarda cok siki oldugu yaziyordu artik gelince gorecegim

Evet yaaa, biraz önce ben de yazdım ki,aynı durumdayız. O kar istiyoruz gelmelerini ama münnoşlar gayet güzel yerleşmişler, keyifleri de yerinde
Benim doktorum da 10 gün önce olmaz dedi geçen perşembe günü, bir hafta geçti, hiç bir belirti yok.
Neyse, ne zaman canları isterse o zaman gelsinler İn şa Allah. Sağlıkla gelsinler

ben aldim hatta daha bugun geldi s aldim ama su anda korsenin 2 ucu birlesmiyor keske m alsaymisim dedim. Dogumdan sonra olur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…