2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende nst girdim doktor sancın var falan demedi normal hersey dedi ama gece fenaydı
Sancilarimiz oluyordur kesin ama duzensiz bugun sabah benimde biraz karnim agridi ama benim karnim agridigi oluyordu karnimda hava cok oluyor benim. Nst de deger 50 ustundeyse sanci oluyor galiba benim 25 gecmedi. Sali sadece nst giricem.

Kızlar 24 Kasım'da seseryan oldum ama hâlâ sütüm yok, bebeğime mama veriyorum arqda emzirmeye çalışıyorum ama bir şey gelmediği için ağlayıp bırakıyor . Sezeryan olan anneler ne zaman nasıl geldi sütünüz

Canım dogum yapmadım ama bir hafta filan normal diye biliyorum gelmemesi. Zaten emdikçe sagdikca geliyomus . Onun dışında dut kurusu kuru üzüm ve kayısı uclusunun kompostosu hoşafı çok işe yariyo diye biliyorum bunların en önemlisi uyku ve su zaten sütü getiren . Sıcak duşta oneriliyo uyarmak için masaj yapmak gerekiyomus . Gelir inşallah

Banyo yaptinmi sen emzirmekten vazgeçme mamayı da kaşıkla ver biberon alırsa işin zor bide un çorbası yapabilirsin bana çok iyi gelmişti hep sutumu arttirmisti

Ben korse kullanmadım ama doğumdan önce ve sonra bel ölçümü almıştım öncesinde 105 sonrasında 85 cmdi. Yardımcı olur mı bilmiyorum ama söyleyeyim dedim. Herkesin yapısı farklı olabilir tabi benim göbeğim çabuk söndü doğumdan sonra

Normal dogum yapmis anneler bebeginiz dogumdan lnce nasildi aktifmiydi? Hareketleri yukaridamiydi?

Bu çok iyi oldu aslında yaklaşık ölçülerle degerlendirebilirim çok teşekkür ederim

Bu çok iyi oldu aslında yaklaşık ölçülerle degerlendirebilirim çok teşekkür ederim
Doğum yapalı 16 gün oldu şuan da 75 cm mesela :) bu da farkeder mi bilmiyorum aldıktan sonra. Bende alayım diye düşünüyordum ama kendi kendine incelince vazgeçtim

Doğum yapalı 16 gün oldu şuan da 75 cm mesela :) bu da farkeder mi bilmiyorum aldıktan sonra. Bende alayım diye düşünüyordum ama kendi kendine incelince vazgeçtim
İlk dogumumda ilk bir kaç gün sanki hiç dogurmamis gibiydim sonrasında indi ilk haftadan sonra sizin baya hızlı maşallah

İlk dogumumda ilk bir kaç gün sanki hiç dogurmamis gibiydim sonrasında indi ilk haftadan sonra sizin baya hızlı maşallah
Belden öyle de benimde basenler hiç görülesi değil tüm kiloyu ordan almıştım oraya korse de fayda etmiyordur spor yapmadan şimdi

Ben daha yeni yazabildim kızlar. Öğlen 12.34 de kızım gökçe dünyaya geldi. Ama ben daha göremedim nefesi hızlıymış biraz kontrol altında şimdilik. Ama uyanana kadar onu sordum bıktırana kadar inşallah kokusunu alınca detaylı yazarım.genel anestezi oldum bu arada onu da paylaşırım. Dua edin bana artık kucağıma gelsin

Canım Allah kavuştursun yavrunla sağ salim yarın verirler kucağına herhalde en geç

Canım sıcak havlu koy bi leğene sıcak su koy havluyu içinde sık göğsüne koy kanalları açsın bulgur pilavı süt yapar su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…