Ben de bugün bodoslama sipariş verdim. Şuan krın çevrem 107. Ben m-l aldım. Korsede bile çok sıkıntıya gelebilecek bir insan değilim inşallah doğru almışımdır. Gerçi doğuma çok yakın almış oldum, eğer uymazsa iade edeceğim.
Benimde 103 şu an M beden 91 den başlıyor korsede bol olursa anlamlı olmaz,xs-s de ilk günden hemen olmaz muhtemelen kafamda deli sorular ile kaldım bilemedim hani
merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Kizlar cok şükür sabah 9da spiral sezeryan ile kizim doğdu ikimiz de iyiyiz Allaha şükür. 2950 minicik:) kizlar doktorum kan sulandirici iğne vurulmana gerek yok artık dedi ama perinqtolog da 1.5 ay kullan demişti sizlerin doktorları ne dedi.
Kızlar 32-37 arası çalışır raporu alan var mı? Alanlara bir sorum olacak, 37. Hafta olduğunda tekrar doğum iznine ayrıldığımızı gösterir bi yazı gerekiyormu doktordan yoksa o verdiğimiz çalışır raporu yeterli oluyo mu kurumun gereken işlemleri yapmasına?
Kaydı kapatmak gerekiyor canım doktoruna 37+0 da söyle onlar çalışır raporunu kapatıyor sgk sistemlerinden o yeterli. Birde o gün tarihli aynı raporun çıktısını veriyorlar.
Şu an olmazda ilk günlerde hemen karın çok inmiyor o zmaan da S olmaz gibi bana ben istiyorum hemen takiyim karnımı sıkı tutsun rahat oturur kalkarım diye düşündüm
Kaydı kapatmak gerekiyor canım doktoruna 37+0 da söyle onlar çalışır raporunu kapatıyor sgk sistemlerinden o yeterli. Birde o gün tarihli aynı raporun çıktısını veriyorlar.
Bi hafta yanlış yazılmıştı raporumu canım normalde pazartesi 36 olacam ama ilk verirken 37 ye denk gelecekmiş gibi yazdılar. Hatırlatayım o zaman pazartesi günü. Teşekkür ederim. Ilk raporda da belirtiyo aslında doğum iznine ayrılacağı tarih diye ama ek iş çıkarıyorlar bize resmen
Bi hafta yanlış yazılmıştı raporumu canım normalde pazartesi 36 olacam ama ilk verirken 37 ye denk gelecekmiş gibi yazdılar. Hatırlatayım o zaman pazartesi günü. Teşekkür ederim. Ilk raporda da belirtiyo aslında doğum iznine ayrılacağı tarih diye ama ek iş çıkarıyorlar bize resmen
Bence de öyle, arkadaşa hitaben yazmıştım. Benim dr 33-34 haftalarda tansiyonum yükselip erken doğum riskim olduğunda bile yaptırmadı ciğer geliştirici ayrıca. Bebeği ilk 1-2 gün kötü etkiliyor filan dedi. Sonra da bu haftalara geldik zaten çok şükür
Kizlar cok şükür sabah 9da spiral sezeryan ile kizim doğdu ikimiz de iyiyiz Allaha şükür. 2950 minicik:) kizlar doktorum kan sulandirici iğne vurulmana gerek yok artık dedi ama perinqtolog da 1.5 ay kullan demişti sizlerin doktorları ne dedi.