2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benimde 103 şu an M beden 91 den başlıyor korsede bol olursa anlamlı olmaz,xs-s de ilk günden hemen olmaz muhtemelen kafamda deli sorular ile kaldım bilemedim hani

merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Gozun aydın canim Allah anali babali büyütsün anneler kervanina 2.kere hosgeldin

Benim oyle agrilarim daha hic yok. Pazartesi sancimda cikmadi henuz acilmada yok ama rahim agizi yumusamis buda normal bu haftalarda

InsAllah. Ilk gun uzun durabilir umarim. Sezaryan olucak ama insAllah hemen cikabilirim
Bende nst girdim doktor sancın var falan demedi normal hersey dedi ama gece fenaydı

Gözün aydın canım hayırlı evlat olsun inşallah
Kaydı kapatmak gerekiyor canım doktoruna 37+0 da söyle onlar çalışır raporunu kapatıyor sgk sistemlerinden o yeterli. Birde o gün tarihli aynı raporun çıktısını veriyorlar.

ben aldim hatta daha bugun geldi s aldim ama su anda korsenin 2 ucu birlesmiyor keske m alsaymisim dedim. Dogumdan sonra olur umarim
Şu an olmazda ilk günlerde hemen karın çok inmiyor o zmaan da S olmaz gibi bana ben istiyorum hemen takiyim karnımı sıkı tutsun rahat oturur kalkarım diye düşündüm

Bi hafta yanlış yazılmıştı raporumu canım normalde pazartesi 36 olacam ama ilk verirken 37 ye denk gelecekmiş gibi yazdılar. Hatırlatayım o zaman pazartesi günü. Teşekkür ederim. Ilk raporda da belirtiyo aslında doğum iznine ayrılacağı tarih diye ama ek iş çıkarıyorlar bize resmen

Aynen canım rica ederim hani bi yanlışlık olursa falan diye ayrıldığımız gün tarihli çıktının elimizde olması iyi oluyor.

38 den sonra ciğer gelistirici yapılmıyor diye biliyorum ben
Bence de öyle, arkadaşa hitaben yazmıştım. Benim dr 33-34 haftalarda tansiyonum yükselip erken doğum riskim olduğunda bile yaptırmadı ciğer geliştirici ayrıca. Bebeği ilk 1-2 gün kötü etkiliyor filan dedi. Sonra da bu haftalara geldik zaten çok şükür

Gozunuz aydin Allah anali babali büyütsün

Bu arada trendyolda su an indirimde almayanlar varsa ben oglen siparis verdim gun icinde kargoya verildi mesaji geldi

Eklentiler

• 23F17421-EAA2-462F-8693-AA2DD60BD918.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…