2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim arada 100 lere kadar çkıo bşy hissetmyrum ama o zmn nie acaba
Belki de bu iyi biseydir acı eşiğin yüksek olabilir.
Her kasılmada olmasa da bazı kasılmalarımda ağrı oluyor sanki nefesim daralır gibi oluyor keşke ben de hissetmesem ne güzel olurdu

Canım genelde bi 15 günlük falan olana kadar emzik önerilmiyor. Bebek memeye iyice alışsın güzel emmeyi öğrensin diye

Kuzum öylede iğne neden yapmak istediğini anlıymadım ön

Saol canım ,34+5 / 2600 kg doğdu
Küvezde 3 gün kaldı evet .doğumkanalında olduğu için biraz zorlanmış nefes problemi vardı .tabi erken doğum olduğu için akciğerleri kontrol altına alındı .solunum sıkıntısı giderildi ve bana verildi çok şükür .

Bilmiyorum canım kanala girince sezaryanda sıkıntı olabileceğini ama çok şükür sağlığına kavuşmuş dışardan güzelce beslenir zaten . Ultrasonda en son kaç kg di

Kizlar cok şükür sabah 9da spiral sezeryan ile kizim doğdu ikimiz de iyiyiz Allaha şükür. 2950 minicik:) kizlar doktorum kan sulandirici iğne vurulmana gerek yok artık dedi ama perinqtolog da 1.5 ay kullan demişti sizlerin doktorları ne dedi.

Gozun aydin canim Annesine babasina vatanina hayirli evlat olsun

Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza sağlıkla büyüsün kizin inşallah benim doktorum perinatolog değil burdaki, ama doğumdan sonra bi 10 gün daha kullanıp kesecem. Coraspini de kestiğim için şuan 0,6 kullanıyorum doğuma kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…