- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 36
Sağlıkla büyüsün minikmerhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Walla çok sewinirim sorarsanYarın sabahtan benim de kontrolüm var unutmazsam sorayım canım sana da yazarım. Buarada Kegel egzersizi yapılıyor mu hamilelikte? Doğumu başlatıyorsa bende başlayayım yapmaya
Kuzum fl 67.0 yazıyor videodan baktım kiloda 2860Kaç kg canım boyu kaç bazen bize az gelen presantil de uyumlu oluyor çünkü
Ben kısmetse 38+2 de doğuracağım. Doktor 3-5gün daha beklese iyi olurdu dedi, ama o zaman ciğer geliştirici yapalım demediBende anlamadımki o zaman 38 hafta oluyoruz Doğumda 38artı 2 oluyor ultrasonda boy Hariç diğerler ölçümler iki üç gün oynuyor sadece
Canım 47 cm kötü değil ki boyu da kg'su daKuzum fl 67.0 yazıyor videodan baktım kiloda 2860
Bana niye dedi acaba ya küveze girme ihtimaline karşı dedi sanırımBen kısmetse 38+2 de doğuracağım. Doktor 3-5gün daha beklese iyi olurdu dedi, ama o zaman ciğer geliştirici yapalım demedi
Kuzumm ciğer geliştirici niye yapmak istiyorki ozamnCanım 47 cm kötü değil ki boyu da kg'su da
N kadar ücreti nereye saklatcanz siz bideBiz saklatacağızBüyük oğlum erken geldiği için düşğnmeye araştırmaya fırsatımız olmamıştı. Ama bu sefer tüm aile fertlerine de bir gün faydası olma ihtimaline karşılık saklatmaya karar verdik. Doktorumuz da eğer maddi gücünüz varsa, bıuna ayıracak bir bütçeniz varsa sigorta gibi düşünün, şart tabii ki değil ama yapılabilir dedi
Aman Allah korusun doğum üstü kendine bir zarar vermrplates topundan duserim diye korkarim sakarimdir cunkuyuruyusu bir miktar azaltirsam yeter sanirim
Teşekkür ederim bunları yapmaya başlayayım o zamanÖzellikle sol alt köşedeki hareketi tavsiye ediyordu okuduğum bir kitap. Plates topuyla ayni kas grubuna aynı mantıkla etki ediyormuş.
Benim arada 100 lere kadar çkıo bşy hissetmyrum ama o zmn nie acabaBiz geldikAllah'a şükür meleğim 2400 gram olmuş. Doğum şeklinin nasıl istediğimi sordu size bırakıyorum dedim 37. Haftada çatı muayenesi yapalım dedi.
Size dediğim o meşhur kasılmalar Nst'deyken de oldu sancı çıktı tabi. Adalat verdi ama o da tansiyon ilacıymıs eczacı dedi benim zaten tansiyonum düşük hep, nasıl olacak bilmiyorum arayıp soracağım doktoru.
Bu da Nst'de kasılma olduğu bölüm sona dogru çıkan.Eki Görüntüle 2728332
Bende anlamadım benımde boyu hep geriden geliyor ama bir sorun olmaz diyor mesela size boy kg için çok geri falan mı dedi ki bende tedirgin oldumKuzumm ciğer geliştirici niye yapmak istiyorki ozamn
Bu haftalarda ciğer geliştiriciye gerek yok 36-37 haftada doğan bebekleri küveze bile almıyolar. Bende ilk doğumumda 2900 doğdu bebek yani gayet normal kilosu anlamadım neden doktorun öyle demişSizinki kaç haftalık bizim Doğum tarihimiz 4 aralık demiştik onda birşey değişmedi erken gelmezse inş çünkü sancı çıktı erkende gelebilir dedi kafalar karışık ciğer geliştrici neden ?? Ona kafam bozuldu kilo tam hatrlamıyorum ultrason kağıdı vermdi sanırım 2800 lü birşeydi
İnşallah canımBenim oyle agrilarim daha hic yok. Pazartesi sancimda cikmadi henuz acilmada yok ama rahim agizi yumusamis buda normal bu haftalarda
InsAllah. Ilk gun uzun durabilir umarim. Sezaryan olucak ama insAllah hemen cikabilirim
Gözün Aydın canımmerhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Yetişkinler için kordondaki hücreler tedavide yeterli olmuyormuş sanırım canım ben öyle hatırlıyorum. Çok detay araştırmadım ama bunu hatırlıyorumSizin dahada maliyetliymis bizim hastanede bu sekilde ama cok tatmin eden arastirmalara ulasamadim ya bazisi diyorki allah korusun zaten hastalik olursa hastanin kok hucresiyle iyilestirme sansi cok dusuk oluyor bazisi mutlaka saklayin diyor. Siz hangi kaynaklardan arastirdiniz
Doktorum 41 dolana kadar bekliyor bir sorun yoksa. 41 den sonrasını riskli görüyor. İnşallah benim de kendi sancım gelir bu seferSağlıkla gelsinler de bekleyeceğiz bakalımBu gidişle 42’yi görür müyüm diye düşünmeye başladım
Belli olmuyor aslında bir arkadaşımın 36 haftası dolmuştu suyu geldi. Ultrasonda 2800 görünüyordu doğunca 2300 falan çıktı sanırım ilk odaya getirdiler ama sonra solunum sıkıntısı oldu 1 hafta küvezde kaldıBu haftalarda ciğer geliştiriciye gerek yok 36-37 haftada doğan bebekleri küveze bile almıyolar. Bende ilk doğumumda 2900 doğdu bebek yani gayet normal kilosu anlamadım neden doktorun öyle demiş
Maşallah canım gözün aydın Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsinmerhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Canım benimde bu hafta bebeğin kilosu geçen haftayla aynı çıktı ama doktor bu duruma iyi bile dedi hatta, hiç sıkıntı yapma zaten son haftalarda hem biz hem bebek artık daha yavaşladı kilo alımı, gelişimiKızlar bizde kontrolden geldik biraz iyi biraz canım sıkkın ya 37artı 1 deyim bebek geçin haftadan beri kilo almamış iyi beslenmeme rağmen 60 gram almiş sadeceboyu da kısa geliyor hadi bunlara takılmıyorum yeteerki sağlıkla doğsun nst de sancı çıktı haftaya cuma 4 aralık Doğum günümüz 2 si ile 3 ünde ciğer geliştirici iğne yapalım belki küveze girebilir dedi birde bebek aşırı hareketli normalde cok sevinmeliyim ama sancı çıktığı için tedirgin oluyorum aşağı aşağı vuruyor çıkacak gibi o yüzden korkuyorum zamanını beklesin inş dualarınıza talibiz
Ne kadar süre verdi canım ?Ben saklamaktan ziyade gec kesilmesi hususunu konustum. Doktorum da zaten atım bitebe kadar bekleyip ondan sonra kestiklerini söyledi
Maşallah bebişe 3 olsa bari diyorduKızlar @Nevalarinasya da sağlıkla oğlunu kucağına almışbebiş 3 kilo 50 gr boyu da 50 cm doğmuş maşallah ağrısı fazlaymış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?