2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Sağlıkla büyüsün minik inşallah seninde ağrıların çabuk geçer toparlanırsın
Yarın sabahtan benim de kontrolüm var unutmazsam sorayım canım sana da yazarım. Buarada Kegel egzersizi yapılıyor mu hamilelikte? Doğumu başlatıyorsa bende başlayayım yapmaya
Walla çok sewinirim sorarsan Normal doğum olursa doğum sonrasında idrar torbasında sarkma vs. Olmasın DİE doktor söyledi İnan tam ne işe yarıyo bilmiyorum sadece söylenenleri yapıyorum

Bende anlamadımki o zaman 38 hafta oluyoruz Doğumda 38artı 2 oluyor ultrasonda boy Hariç diğerler ölçümler iki üç gün oynuyor sadece
Ben kısmetse 38+2 de doğuracağım. Doktor 3-5gün daha beklese iyi olurdu dedi, ama o zaman ciğer geliştirici yapalım demedi

N kadar ücreti nereye saklatcanz siz bide

plates topundan duserim diye korkarim sakarimdir cunku yuruyusu bir miktar azaltirsam yeter sanirim
Aman Allah korusun doğum üstü kendine bir zarar vermr bir üst mesajda pilates topu olmadan yapılan hareketler var canım toptan düşerim diye korkuyorsan bu hareketleri de yapabilirmişsin

Özellikle sol alt köşedeki hareketi tavsiye ediyordu okuduğum bir kitap. Plates topuyla ayni kas grubuna aynı mantıkla etki ediyormuş.
Teşekkür ederim bunları yapmaya başlayayım o zaman

Benim arada 100 lere kadar çkıo bşy hissetmyrum ama o zmn nie acaba

Bu haftalarda ciğer geliştiriciye gerek yok 36-37 haftada doğan bebekleri küveze bile almıyolar. Bende ilk doğumumda 2900 doğdu bebek yani gayet normal kilosu anlamadım neden doktorun öyle demiş

Yetişkinler için kordondaki hücreler tedavide yeterli olmuyormuş sanırım canım ben öyle hatırlıyorum. Çok detay araştırmadım ama bunu hatırlıyorum

Bu haftalarda ciğer geliştiriciye gerek yok 36-37 haftada doğan bebekleri küveze bile almıyolar. Bende ilk doğumumda 2900 doğdu bebek yani gayet normal kilosu anlamadım neden doktorun öyle demiş
Belli olmuyor aslında bir arkadaşımın 36 haftası dolmuştu suyu geldi. Ultrasonda 2800 görünüyordu doğunca 2300 falan çıktı sanırım ilk odaya getirdiler ama sonra solunum sıkıntısı oldu 1 hafta küvezde kaldı

merhaba hanımlar spinal anestezi ile dogumum gerçekleşti şimdilik iyim uyuşuklugum yeni geçiyor hafif ağrılarım onun haricinde bebeğimde bende çok iyiz
Maşallah canım gözün aydın Allah sağlıkla anneli babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğe emzik verdin mi emzik alırsa memeyi almıyor mu gerekiyor mu müsait olunca yazarsan sevinirim doğum yapanlar gidiyor daha gelen olmuyor ki bu emzik konusunu merak ediyorum
Canım benimde bu hafta bebeğin kilosu geçen haftayla aynı çıktı ama doktor bu duruma iyi bile dedi hatta, hiç sıkıntı yapma zaten son haftalarda hem biz hem bebek artık daha yavaşladı kilo alımı, gelişimi boyuna artık hiç bakmıyor bile, ilgilendikleri önemli kısımlar başka plasenta yaşlanmaya başlamış, suyu azalmaya başlamış falan onlara baktı söyledi bunlar da artık normal dedi çok şükür, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben saklamaktan ziyade gec kesilmesi hususunu konustum. Doktorum da zaten atım bitebe kadar bekleyip ondan sonra kestiklerini söyledi
Ne kadar süre verdi canım ?
Bende sordum. Doktorum 1 dakika kadar bekliyoruz dedi. Fazla bekletince bebeğe fazla kan gidiyor sonra pıhtılaşma oluyor bebekte iğne yapılması gerekiyor dedi. Bebekle kordon hemen hemen aynı hizada olmalıymış beklerken. Aşağıda olursa bebeğe fazla kan gider yukarıda olurda sana fazla kan gider dedi. Seninki ne şekilde bilgi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…