Ay ne güzel yaaa. Bende çok istiyorum sancılarımın sudan önce gelmesini. İlk gebeliğimde suyum geldi, mecbur fazla beklemeden hastaneye gittik, ama sancılarım da vardı. Sonradan okudum ki su gelmeden sancılar başlayınca açılma daha kolay ve daha az acıyla geçiyor. İn şa Allah bu sefer de suyum gelmez sancılarım başlar. Suni sancıları verince vücûd hazır olmadığı için daha çok acı verici oluyor okudum. Bakalım. Hepimize kolay doğumlar diliyorum
Yediğin bişey dokunmuş olabilir canım ishal doğum belirtisi diyolar da sanmam benim de damla damla küçüğüm geliyo gece bu yüzden çok kalkıyorum baskı bayağı arttı çünkü
Ben daha yeni yazabildim kızlar. Öğlen 12.34 de kızım gökçe dünyaya geldi. Ama ben daha göremedim nefesi hızlıymış biraz kontrol altında şimdilik. Ama uyanana kadar onu sordum bıktırana kadar inşallah kokusunu alınca detaylı yazarım.genel anestezi oldum bu arada onu da paylaşırım. Dua edin bana artık kucağıma gelsin
Kontrole gittim bugün bebeğim 4280 gr olmuş tansiyonum 13/8 dediler ayrıntılı ultrasona ve nst aldılar sanırım haftaya sezeryanla doğuma alacaklar ilk bebeğin kaç gr doğdu şeker hastalığın var mı vs bir sürü şey sordular pazartesi gel dediler tekrar
Ya kizlar bisey sorcam afedersiniz bugun her wcye gidisimdi az da olsa buyuk tuvaletim geliyor ishal gibi de degilim bebegin asagiya inmis olmasiyla alakasi olabilir mi? Biraz fazla pimpirikliyim galiba bugunlerde
Benim de bağırsaklarım bir açılsaydı. Sürekli kabız vaziyetteyim ve ne yapsam düzelmiyor. Bir de şu sıcak basmaları bitemedi gitti eşim ay üşüdüm dedikçe nasılll özeniyorum
Benim de ablam 36 da doğum yapmisti ama son günleri hep hastanede geçmişti belliydi erken olacağı o yüzden dua yerine geçmesin diye de dillendirmiyorum bari 36 artı oluyum diye içimden geçiyorum burda da aynı olan bı kaç kişi doğum yaptı pazartesi kontrolum var inşallah her şey yolundadır artık doğum için gün söyler sanırım. Bu aralar rüyasinda doğum yaptigimi gören de çok dedim noluyoz
Benim de bağırsaklarım bir açılsaydı. Sürekli kabız vaziyetteyim ve ne yapsam düzelmiyor. Bir de şu sıcak basmaları bitemedi gitti eşim ay üşüdüm dedikçe nasılll özeniyorum
Bende normalde çok üşürdüm ama yanıyorum hormonlardan dolayı gece o kadar terliyorum ki kana kana su içiyorum sıcak suya bal karıştırıp şerbet şeklinde iç canım bayağı rahatlatiyo kabızlığı
Merhaba kızlar 20 si gece acil sezeyanla doğum yaptım. Üçüncü bize bi heyecan atraksiyon yaşattı şükür geldi geçti. Hepinizin bebeklerine sağlıklı güzel uzun bir ömür diliyorum. Doğum yapanlara geçmiş olsun çabucak toparlanın bol sütleriniz olsun inşallah yapacaklara da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.Her şey gönlümüzce olsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün vatana millete ailesine hayırlı bireyler olsun inşallah...
Ne kadar süre verdi canım ?
Bende sordum. Doktorum 1 dakika kadar bekliyoruz dedi. Fazla bekletince bebeğe fazla kan gidiyor sonra pıhtılaşma oluyor bebekte iğne yapılması gerekiyor dedi. Bebekle kordon hemen hemen aynı hizada olmalıymış beklerken. Aşağıda olursa bebeğe fazla kan gider yukarıda olurda sana fazla kan gider dedi. Seninki ne şekilde bilgi verdi
Banyo yaptinmi sen emzirmekten vazgeçme mamayı da kaşıkla ver biberon alırsa işin zor bide un çorbası yapabilirsin bana çok iyi gelmişti hep sutumu arttirmisti
Kızlar 24 Kasım'da seseryan oldum ama hâlâ sütüm yok, bebeğime mama veriyorum arqda emzirmeye çalışıyorum ama bir şey gelmediği için ağlayıp bırakıyor . Sezeryan olan anneler ne zaman nasıl geldi sütünüz
Hiç mi gelmiyor az mı geliyor? Benim de ilk günler azdı, hem yorgun hem uykusuz hem aç olunca 2 gün çoğalmadı. 3. gün duşa girdim sıcak su tutup ovdum göğüslerimi ondan sonra doldu. Bir de bol bol hoşaf türü şeyler içtim. Dut kurusu yiyorum sürekli o da artırıyor. Bebeğin şimdi biberonla besleniyorsa ondan hızlı aktığı çabuk doyabildiği için memeyi çekmekle uğraşmak istemiyordur.
Göğüslerin uyarılması lazım sütün gelmesi için, bol bol sağmayı dene inşallah gelir zamanla
Merhaba kızlar 20 si gece acil sezeyanla doğum yaptım. Üçüncü bize bi heyecan atraksiyon yaşattı şükür geldi geçti. Hepinizin bebeklerine sağlıklı güzel uzun bir ömür diliyorum. Doğum yapanlara geçmiş olsun çabucak toparlanın bol sütleriniz olsun inşallah yapacaklara da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.Her şey gönlümüzce olsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün vatana millete ailesine hayırlı bireyler olsun inşallah...