Ben daha yeni yazabildim kızlar. Öğlen 12.34 de kızım gökçe dünyaya geldi. Ama ben daha göremedim nefesi hızlıymış biraz kontrol altında şimdilik. Ama uyanana kadar onu sordum bıktırana kadar inşallah kokusunu alınca detaylı yazarım.genel anestezi oldum bu arada onu da paylaşırım. Dua edin bana artık kucağıma gelsin
Kontrole gittim bugün bebeğim 4280 gr olmuş tansiyonum 13/8 dediler ayrıntılı ultrasona ve nst aldılar sanırım haftaya sezeryanla doğuma alacaklar ilk bebeğin kaç gr doğdu şeker hastalığın var mı vs bir sürü şey sordular pazartesi gel dediler tekrar
Kontrole gittim bugün bebeğim 4280 gr olmuş tansiyonum 13/8 dediler ayrıntılı ultrasona ve nst aldılar sanırım haftaya sezeryanla doğuma alacaklar ilk bebeğin kaç gr doğdu şeker hastalığın var mı vs bir sürü şey sordular pazartesi gel dediler tekrar
Aynen tosun paşa olmuş kilo alsın diye özel uğraşmadım valla bende almadım hatta 2 hafta içinde 3 kg bile vermişim nasıl oldu bende bilmiyorum şekerim yok bakıldı her şeye kan değerleri normal ama bugün yatıracaklar diye korkmadım değil
Bence de öyle, arkadaşa hitaben yazmıştım. Benim dr 33-34 haftalarda tansiyonum yükselip erken doğum riskim olduğunda bile yaptırmadı ciğer geliştirici ayrıca. Bebeği ilk 1-2 gün kötü etkiliyor filan dedi. Sonra da bu haftalara geldik zaten çok şükür
Bu hafta 35. Haftamda iki doz yapıldı bana erlen doğum olabilir diye. Bi doz da 28. Haftada suyum geldi gibi olmuştu o zaman yapılmıştı. Igneden sonra hareketleri biraz yavaşladı bir iki gün ama düzeldi şükür. Bir de benim şekerimi çıkardı iğne
3 gün tansiyon takibi yapayım pazartesi dr göstereyim diyorum ama endişelenmiyor değilim korkmaya başladım normal doğumdan bebeğinin kilosu her şeyi değiştirdi
Ben daha yeni yazabildim kızlar. Öğlen 12.34 de kızım gökçe dünyaya geldi. Ama ben daha göremedim nefesi hızlıymış biraz kontrol altında şimdilik. Ama uyanana kadar onu sordum bıktırana kadar inşallah kokusunu alınca detaylı yazarım.genel anestezi oldum bu arada onu da paylaşırım. Dua edin bana artık kucağıma gelsin
Kızlar 24 Kasım'da seseryan oldum ama hâlâ sütüm yok, bebeğime mama veriyorum arqda emzirmeye çalışıyorum ama bir şey gelmediği için ağlayıp bırakıyor . Sezeryan olan anneler ne zaman nasıl geldi sütünüz
Ya kizlar bisey sorcam afedersiniz bugun her wcye gidisimdi az da olsa buyuk tuvaletim geliyor ishal gibi de degilim bebegin asagiya inmis olmasiyla alakasi olabilir mi? Biraz fazla pimpirikliyim galiba bugunlerde
Ya kizlar bisey sorcam afedersiniz bugun her wcye gidisimdi az da olsa buyuk tuvaletim geliyor ishal gibi de degilim bebegin asagiya inmis olmasiyla alakasi olabilir mi? Biraz fazla pimpirikliyim galiba bugunlerde
Yediğin bişey dokunmuş olabilir canım ishal doğum belirtisi diyolar da sanmam benim de damla damla küçüğüm geliyo gece bu yüzden çok kalkıyorum baskı bayağı arttı çünkü
Kızlar 32-37 arası çalışır raporu alan var mı? Alanlara bir sorum olacak, 37. Hafta olduğunda tekrar doğum iznine ayrıldığımızı gösterir bi yazı gerekiyormu doktordan yoksa o verdiğimiz çalışır raporu yeterli oluyo mu kurumun gereken işlemleri yapmasına?
Kızlar 32-37 arası çalışır raporu alan var mı? Alanlara bir sorum olacak, 37. Hafta olduğunda tekrar doğum iznine ayrıldığımızı gösterir bi yazı gerekiyormu doktordan yoksa o verdiğimiz çalışır raporu yeterli oluyo mu kurumun gereken işlemleri yapmasına?