2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnsallah saglikla kucagina alirsin canim gozunaydinn

Kontrole gittim bugün bebeğim 4280 gr olmuş tansiyonum 13/8 dediler ayrıntılı ultrasona ve nst aldılar sanırım haftaya sezeryanla doğuma alacaklar ilk bebeğin kaç gr doğdu şeker hastalığın var mı vs bir sürü şey sordular pazartesi gel dediler tekrar

Masallah tosuncuk

Masallah tosuncuk
Aynen tosun paşa olmuş kilo alsın diye özel uğraşmadım valla bende almadım hatta 2 hafta içinde 3 kg bile vermişim nasıl oldu bende bilmiyorum şekerim yok bakıldı her şeye kan değerleri normal ama bugün yatıracaklar diye korkmadım değil

Maşallah canım yakında alırlar bence sağlıkla gelsin.

Bu hafta 35. Haftamda iki doz yapıldı bana erlen doğum olabilir diye. Bi doz da 28. Haftada suyum geldi gibi olmuştu o zaman yapılmıştı. Igneden sonra hareketleri biraz yavaşladı bir iki gün ama düzeldi şükür. Bir de benim şekerimi çıkardı iğne

Maşallah canım yakında alırlar bence sağlıkla gelsin.
3 gün tansiyon takibi yapayım pazartesi dr göstereyim diyorum ama endişelenmiyor değilim korkmaya başladım normal doğumdan bebeğinin kilosu her şeyi değiştirdi

Gözün aydın canım inşallah çabucak kucağına alır sağlıkla kavuşursun kızına

Benimki 4. gün geldi arkadaşım, emzirmekten ve sağmaktan vazgeçme lütfen

Gozun aydin canim kucagina da en kisa zamanda alirsin umarim

Ya kizlar bisey sorcam afedersiniz bugun her wcye gidisimdi az da olsa buyuk tuvaletim geliyor ishal gibi de degilim bebegin asagiya inmis olmasiyla alakasi olabilir mi? Biraz fazla pimpirikliyim galiba bugunlerde

Hay maşallah sübhanallah

Ya kizlar bisey sorcam afedersiniz bugun her wcye gidisimdi az da olsa buyuk tuvaletim geliyor ishal gibi de degilim bebegin asagiya inmis olmasiyla alakasi olabilir mi? Biraz fazla pimpirikliyim galiba bugunlerde
Yediğin bişey dokunmuş olabilir canım ishal doğum belirtisi diyolar da sanmam benim de damla damla küçüğüm geliyo gece bu yüzden çok kalkıyorum baskı bayağı arttı çünkü

Ben 32-37 çalıştım canım. 37+0da da hastaneye gidip çalışamaz raporu aldım, hastanenin SGK için sisteme girmesi gerekiyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…