2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya kizlar bisey sorcam afedersiniz bugun her wcye gidisimdi az da olsa buyuk tuvaletim geliyor ishal gibi de degilim bebegin asagiya inmis olmasiyla alakasi olabilir mi? Biraz fazla pimpirikliyim galiba bugunlerde
Ya inanir misin bende bugun oyleyim acaba dogum mu yapicam diye dusundum tum gun ama esimde sancin yok baska bisey yok sacmalama diyor aksam biraz ekmek muz falan yedim duzeltti sanki

Ya inanir misin bende bugun oyleyim acaba dogum mu yapicam diye dusundum tum gun ama esimde sancin yok baska bisey yok sacmalama diyor aksam biraz ekmek muz falan yedim duzeltti sanki
benimde agrim sancim yok disardan biseyde yemedim midemi bozdum desem bide oyle ki kucugu yaparken istemsiz cikiyor kaciriyorum yani ilginc daha once hic boyle bisey olmamisti

Deneyeceğim
banada sicak basiyor ya ev cok sicak fayanslara basiyorum bazen ohh serinmis diyorum
Aynı durumdayım canım resmen en başından beri kabızlık çekiyorum, tek dostum magnese calcine sürekli ateş basıyor hele gece yanıyorum
Bide ben hamilelik öncesi ishalden muzdariptim tüm bağırsak sorunlarını dibine kadar yaşıyorum doğurunca bağırsaklar rahatlayacak da sıcak basmaları devam edecek muhtemelen. Kara kara düşünüyorum şimdiden. Ev güney, mantolaması iyi, merkezi sistem ve kuzey daireleri baz alarak kaloriferler yakılıyor

Virüs mu nisan mi tarafını seç
Benim pembe pembe geliyor halen kasılmalar da arttı sanki bebekte büyüdükçe zorlanır oldum Allah yardımcımız olsun ❤
Amin canım ay ben doğurayım diye gitmeedim daha erken benim için, avmden çıkınca okudum mesajı zaten Allah korusun ben atlattım o belayı bir daha yaşamak istemem

Amin canım ay ben doğurayım diye gitmeedim daha erken benim için, avmden çıkınca okudum mesajı zaten Allah korusun ben atlattım o belayı bir daha yaşamak istemem
Evet sana daha var ama 37 sonrası gerçekten zorluyormus inşallah sende geleceksin bu haftalara sağlıcakla kuzum.
Aman evlerden uzak olsun Allah bi daha yasatmasin canım

Evet sana daha var ama 37 sonrası gerçekten zorluyormus inşallah sende geleceksin bu haftalara sağlıcakla kuzum.
Aman evlerden uzak olsun Allah bi daha yasatmasin canım
Amin canım Allah düşmanımın başına vermesin ben şimdiden zorlanıyorum ya çatı ağrım var dönerken ederken çatırdıyorum da bazen kalkamıorum yatınca eşim kaldırıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…