- 25 Şubat 2020
- 2.746
- 3.421
- 133
Amin Amin Amin inşaallah. Maşaallah canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallahŞükür çok iyi sağlıklı ve rht bir doğum oldu bir avazda allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Amib cümlemizin inşallahAmin Amin Amin inşaallah. Maşaallah canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah
Çok güzel inşallah gönlünüze göre olur.bende isterdimki 12.12.2020 olsun ama bebiş o kadar beklemez.7 aralık olan tarihlere içim gidiyor Allahım önce sağlıkla hayirla, bir avazda birde 7 aralık olursa ballı kaymak aminnn❤
Doğacağı tarih elbette çok anlamlı olacak bizim için. Ama 7 aralık 15. Yıl dönüm eşimle. Bizim için çok özel bir tarih
Kızımızda da hamile haberini 7 aralıkta 2015 vermiştim eşimetam BAT tarihimdi
Nasip artık bakalım önce sağlıkla inşallah ❤
Selam canımm
gozun aydinAyy ay teyzeleri sağ sağlim doğum yaptım
hayırlı olsun canım gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşallahBebegin emzirme saatini beklerken gireyim dedim. Uykusuz her gece modundayiz.esim tam buldumcuk oldu.ama çok da yardımcı oldu. Kızlar eşleriniz hastanede yanınızda olsun imkanınız varsa. Bebeği ile en çok iletişim kuracakları yer belki de buras i. O kadar çok şey ogreniyorlarki..emzirme konusunda bile eşim yardımcı olup göğsümü sıkıyor mesela hemşireden gorduklerini uyguluyor..sen yemek yerken bebeği oyalıyor. Gazını çıkarıyor.. ben sadece bebegin temel ihtiyaclarini karsilayan biri gibi hissediyorum henuz kendimiBugün doğumu olan bir sürü arkadaşımiz vardi. hepinize güzel şanslar kızlar hayırlı doğumlar. Kacirdiklarim varsa da gözünüz aydın olsun.
benim de tuvalete sıkışmam çok ani oluyor ve tuvalete gidince bu muydu yani diyorumGözün aydın canım tekrardan kaç kg dogdu kuveze gerek kaldimi . benim azalma yok ama bebek kanala girdi sanırım damla damlada olsa idrara gitme gereksinimi duyuyorum kasilmalarda mevcut ve kramp şeklinde uyku esnasında yada yürüyünce kasıklarım sanciyo bı sure günde 3 kez filan oluyo on dk filan geciyo pozisyon değiştirince dinle ince filan bende korkmaya başladım. Pazartesi gideceğim inşallah .
nişan gelmesi hemen doğum olacağı anlamına gelmez canım benim nişanım 4 gün geldi ondan sonra açılma başladı . Suyun gelirse hastaneye hemen git o zaman enfeksiyon riski oluyor . Suyun da tamamen gelmezse zaten antibiyotik verip sancılarının gelmesini bekleyebiliyorlarHenüz sancım gelmediheyAllahım ben dedim geç gelir sezeryan olurum nerden çıktı bu nişan
Bana okul yönetimi al dedi aldım 37 de çalışamaz şeklinde rapor böylece doğum sonrası ücretli izne 5 hafta daha eklenmiş oldu. Doğumdan sonra da hastaneden raporumuzu alacağız ücretli iznimiz başlayacak.Kızlar 32-37 arası çalışır raporu alan var mı? Alanlara bir sorum olacak, 37. Hafta olduğunda tekrar doğum iznine ayrıldığımızı gösterir bi yazı gerekiyormu doktordan yoksa o verdiğimiz çalışır raporu yeterli oluyo mu kurumun gereken işlemleri yapmasına?
Bel çevremi ölçmek hiç aklıma gelmemişti şimdi ölçtüm görünce benimde tam 90 cm geldiKizlar bel cevrem tam 90 cm korse xs/s bana boyle oldu ve evet korse sıkı baya
Eki Görüntüle 2728578
Beni sanırım haftaya cuma alacak çok sancım çıktı7 aralık olan tarihlere içim gidiyor Allahım önce sağlıkla hayirla, bir avazda birde 7 aralık olursa ballı kaymak aminnn❤
Doğacağı tarih elbette çok anlamlı olacak bizim için. Ama 7 aralık 15. Yıl dönüm eşimle. Bizim için çok özel bir tarih
Kızımızda da hamile haberini 7 aralıkta 2015 vermiştim eşimetam BAT tarihimdi
Nasip artık bakalım önce sağlıkla inşallah ❤
Daha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedi
Daha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedikendi gelsin diye dua ediyoruz
kendiliginden gelir umarim suni sanciya gerek kalmadan
Merhaba kızlar 20 si gece acil sezeyanla doğum yaptım. Üçüncü bize bi heyecan atraksiyon yaşattışükür geldi geçti. Hepinizin bebeklerine sağlıklı güzel uzun bir ömür diliyorum. Doğum yapanlara geçmiş olsun çabucak toparlanın bol sütleriniz olsun inşallah yapacaklara da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum.Her şey gönlümüzce olsun bebeklerimiz sağlıkla büyüsün vatana millete ailesine hayırlı bireyler olsun inşallah...
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlereAyy ay teyzeleri sağ sağlim doğum yaptım
Niye korkuyorsun kuzum maşallah bebeğin kilosu da iyi, arada çok bi gün farkı yok ki zamanı gelmiş oluyor zaten hayırlısıyla kolay geçer inşallahBeni sanırım haftaya cuma alacak çok sancım çıktıçok korkuyorum
Gözünüz aydın Allah size hayırlı evlat etsin ne güzel kucağınıza aldınız bebeğinizi tüm bekleyen annelerin de inşallah sorunsuz kucağına almasını Rabbim nasip etsinAyy ay teyzeleri sağ sağlim doğum yaptım
İnşallah kendi sancilarin gelir canım gelmezse de Dr dan biraz daha beklemesini iste hemen suni vermesin ben ilk doğumda acemiydim Dr ne dediyse yaptım beklemedi suniyi verdi ama herşeyin doğalı güzel sancinin da emin ol. Aslında doğum süreci 38-42 hafta 42ye kadar beklemeleri lazım ama Dr lar sorumluluktan kaçıyor biraz da bebis kaka yutar diye korkutuyorlar insanı. Ben ikinci doğumumda Dr u ikna ettim sürekli kontrole gelirim gerekirse beklemek istyrm diye 42ye kadar bekledi 42de kendi sancım geldi hiçbir sorun olmadan..hastane yakınsa sık kontrole giderim diyebiliyor san bekleneni tavsiye ederim canım tecrübeyle sabit..benim bu 3. De geç gelir heralde ben kendimi 40a değil de 42ye kadar sartlandirdimbenin kızlar gelmek bilmiyorDaha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedikendi gelsin diye dua ediyoruz
120 -160 sık sık dediGözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere
Niye korkuyorsun kuzum maşallah bebeğin kilosu da iyi, arada çok bi gün farkı yok ki zamanı gelmiş oluyor zaten hayırlısıyla kolay geçer inşallahsancın kaç çıktı, nasılsın sen
Insallah ya. Ben de minyonum eşimde çok yapılı biri değil doktor büyük ihtimal genlerden dedi ama insan yine de korkuyo. Ama ben beslenmekten de şüpheleniyorum. Şeker hapı kullanıyorum o benim istahimi çok kesti 9 ay boyunca sadece 6 kilo alabildim. Büyük ihtimal ondan diye düşünüyorumEvet canım seni çok iyi anlıyorum bir problem görseler anlayacağım bu kilo alamama durumunu ama problemde yok neden beslenemiyorlar acaba. Benimde şuan 47+2 2. 450 gr. Yapımla ilgili desem birinci çocuğum 3.500 doğmuştu. Anlamadım bende endişeleniyorum umarım haftaya kadar bir şey olmaz. Allah yardımcımız olsun
Canım sen hissediyomusun sanciyi ? En fazla kaça kadar cikabiliyomus ki ben yüz diye biliyodum120 -160 sık sık dedi
Doktor da 41 e kadar beklerim isterseniz dedi bende suni istemiyorum beklerim aslında bakalım inşallah o zamana beklemez yinedeİnşallah kendi sancilarin gelir canım gelmezse de Dr dan biraz daha beklemesini iste hemen suni vermesin ben ilk doğumda acemiydim Dr ne dediyse yaptım beklemedi suniyi verdi ama herşeyin doğalı güzel sancinin da emin ol. Aslında doğum süreci 38-42 hafta 42ye kadar beklemeleri lazım ama Dr lar sorumluluktan kaçıyor biraz da bebis kaka yutar diye korkutuyorlar insanı. Ben ikinci doğumumda Dr u ikna ettim sürekli kontrole gelirim gerekirse beklemek istyrm diye 42ye kadar bekledi 42de kendi sancım geldi hiçbir sorun olmadan..hastane yakınsa sık kontrole giderim diyebiliyor san bekleneni tavsiye ederim canım tecrübeyle sabit..benim bu 3. De geç gelir heralde ben kendimi 40a değil de 42ye kadar sartlandirdimbenin kızlar gelmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?