2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok güzel inşallah gönlünüze göre olur.bende isterdimki 12.12.2020 olsun ama bebiş o kadar beklemez.

numnumk
Sesin çıkmadı sanki uzun süredir yada ben kaçırdım nasılsınız doğurdun mu yoksa kız
Selam canımm yok doğurmadım henüz hazırlıkları tamamlıyorum bir yandan bayağı tembelleştim sürekli uyuyorum daha var doğuma ve erken gelmesinden çok korkuyorum. Sen nasılsın canım?

Günaydın kızlar dün bir güncük girmedim foruma aman allahım dolmuş taşmış 30 sayfa yoruldum göz gezdirene kadar maşallah birsürü doğum yapan olmuş Allah hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah hepinize kızlar darısı da benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun hala bekliyoruz bakalım ne zaman gelecekler bebişler

hayırlı olsun canım gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşallah

benim de tuvalete sıkışmam çok ani oluyor ve tuvalete gidince bu muydu yani diyorum demek ki bebeğin kanala girmesindenmiş hiç öyle düşşnmemiş

Henüz sancım gelmedi heyAllahım ben dedim geç gelir sezeryan olurum nerden çıktı bu nişan
nişan gelmesi hemen doğum olacağı anlamına gelmez canım benim nişanım 4 gün geldi ondan sonra açılma başladı . Suyun gelirse hastaneye hemen git o zaman enfeksiyon riski oluyor . Suyun da tamamen gelmezse zaten antibiyotik verip sancılarının gelmesini bekleyebiliyorlar

Bana okul yönetimi al dedi aldım 37 de çalışamaz şeklinde rapor böylece doğum sonrası ücretli izne 5 hafta daha eklenmiş oldu. Doğumdan sonra da hastaneden raporumuzu alacağız ücretli iznimiz başlayacak.
Kizlar bel cevrem tam 90 cm korse xs/s bana boyle oldu ve evet korse sıkı baya
Eki Görüntüle 2728578
Bel çevremi ölçmek hiç aklıma gelmemişti şimdi ölçtüm görünce benimde tam 90 cm geldi hamile olduğumda 63 cm di. Korse almadım ben ilk 40 gün lohusa kuşağı kullanacağım siparişini verdim yakında gelir sanırım. Lohusa kuşağı yüzde yüz pamuktan olması sağlık açısından da çok iyi tavsiye ederim

Beni sanırım haftaya cuma alacak çok sancım çıktı çok korkuyorum

Kızlar gittim bugün bebek hala dönmemiş 3200 kg olmuş dedi 47 cm sancım çıktı perşembe çağırdı tekrar beklerse tabii dedi covid testini kan tahlillerini yapalım 4'ünde cuma günü de alalım dedi sancın böyle olursa olmazsa 7'sinde pazartesi alırız dedi spinal yapıcaz dedi genel anestezi önermiyorum dedi

F Ftm009 ne yapti acaba aklima geldi haberi olan var mi? Yazdi da ben mi kacirdim acaba

F Ftm009 ne yapti acaba aklima geldi haberi olan var mi? Yazdi da ben mi kacirdim acaba
Daha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedi kendi gelsin diye dua ediyoruz

Ayy ay teyzeleri sağ sağlim doğum yaptım
Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere
Beni sanırım haftaya cuma alacak çok sancım çıktı çok korkuyorum
Niye korkuyorsun kuzum maşallah bebeğin kilosu da iyi, arada çok bi gün farkı yok ki zamanı gelmiş oluyor zaten hayırlısıyla kolay geçer inşallah sancın kaç çıktı, nasılsın sen

Daha doğurmadım canm arada sancılar oluyor alt tarafta baskı var ama daha bekliyor bebiş. 2aralıkta 40haftamız doluyor doktor o gün bakalım başlatırız belki doğumu dedi kendi gelsin diye dua ediyoruz
İnşallah kendi sancilarin gelir canım gelmezse de Dr dan biraz daha beklemesini iste hemen suni vermesin ben ilk doğumda acemiydim Dr ne dediyse yaptım beklemedi suniyi verdi ama herşeyin doğalı güzel sancinin da emin ol. Aslında doğum süreci 38-42 hafta 42ye kadar beklemeleri lazım ama Dr lar sorumluluktan kaçıyor biraz da bebis kaka yutar diye korkutuyorlar insanı. Ben ikinci doğumumda Dr u ikna ettim sürekli kontrole gelirim gerekirse beklemek istyrm diye 42ye kadar bekledi 42de kendi sancım geldi hiçbir sorun olmadan..hastane yakınsa sık kontrole giderim diyebiliyor san bekleneni tavsiye ederim canım tecrübeyle sabit..benim bu 3. De geç gelir heralde ben kendimi 40a değil de 42ye kadar sartlandirdimbenin kızlar gelmek bilmiyor

120 -160 sık sık dedi

Insallah ya. Ben de minyonum eşimde çok yapılı biri değil doktor büyük ihtimal genlerden dedi ama insan yine de korkuyo. Ama ben beslenmekten de şüpheleniyorum. Şeker hapı kullanıyorum o benim istahimi çok kesti 9 ay boyunca sadece 6 kilo alabildim. Büyük ihtimal ondan diye düşünüyorum

Doktor da 41 e kadar beklerim isterseniz dedi bende suni istemiyorum beklerim aslında bakalım inşallah o zamana beklemez yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…