Merhaba kızlar, sayfalar epey birikmiş maalesef hepsini okuyamadım. Bebek gerçekten tüm vaktimi alıyor (şükürler olsun)
Benim bebegim 8 günlük oldu bile. Zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Eşim hem babalik izni hem de yıllık izninden 1 hafta aldı, annem de bende kalıyor bu yüzden ben tüm vaktimi bebeğe ayirabiliyorum şimdilik. Hatta şuan buraya da süt sağarken yazabiliyorum
Agrilarim büyük oranda geçti, ağrı kesici icmeme gerek kalmıyor ama yatmak veya yattigim yerden kalkabilmek.oldukca zor, sadece sırt üstü yatabiliyorum..inşallah en kısa zamanda daha da iyi olurum.
Doğum.uaoan arkadaşlar olmuş, Rabbim evlatlqrimizo goz aydınlığı eylesin inşaallah
Bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
Kuzum benim 6 tane görümcem var evlenmeden önce beni bebek gibi severlerdi baş tacıydım ewlendim kardeşlerini benden kıskanır oldular ö yüzden pek birbirimizi aramayız işleri düşünce ararlar genelde beni yoksa aman aman bir problemimiz yok yani
Kızlaaarrr nasılsınız? Herkes iyi mi bebişler iyi mi? Ya ben 19unda acil doğuma alındım. Ondan sonra da hastanede kaldım 5gün falan. İnternet de doğru dürüst çalışmıyordu, ağrılarım da vardı ondan yazıp haber veremedim sizlere. 3gün önce eve çıktık. Bebiş de ben de alışmaya çalışıyoruz yeni düzenimize. Zorlanıyorum biraz çünki ameliyatım zor geçti ağrılarım var üstüne bebeğe bakmak biraz zor ama bin şükür hiçbir problem yok bebişte de bende de. 3100 doğdu maşaAllah.
Sizler ne durumdasınız ❤
Gittim çok şükür doğum yok açılma falan da yokmuş çatı muayenesini olmuş oldum ama geçmeyen bi ağrım war doktor da şaşırdı gaz sancısı olabilir dedi ama beni benden alıyo
3 olduk sanırım bize de 30 kasıma gün verdi Sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza
Ben bugün sordum bizim hastanede temaslı durumu varsa yapılıyormuş yoksa yapmıyorlarmış. Anladığım kadarıyla her hastanenin prosedürü farklı. Kontrole gittiğinde sorarsın canım
Insallah ya. Ben de minyonum eşimde çok yapılı biri değil doktor büyük ihtimal genlerden dedi ama insan yine de korkuyo. Ama ben beslenmekten de şüpheleniyorum. Şeker hapı kullanıyorum o benim istahimi çok kesti 9 ay boyunca sadece 6 kilo alabildim. Büyük ihtimal ondan diye düşünüyorum
Valla bence annenin kilo alması ile alakalı değil bende 9 kg almıştım son 2 haftada 2 kg geri vermişim ayda 1 sefer makarna pirinç pilavı vs yedim ama bebeğimin maşallahı var sanırım haftaya sezeryana alabilirler 4 kg geçmiş çünkü şekerde yok ilk bebeğim 3280 g doğmuştu
Kızlar bebek günde kaç kere hareket etmeli. Bariz şekilde 5 gün önceki kadar hareket etmiyor ama normalde çok hareketliydi zaten. Pazartesi kontrol var. Doktoru aradım git bi nst çektir dedi ama evde kızımı bırakıp gidebileceğim kimsem yok. Hareket de etti son bir saatte 2 kere falan. Bacaklarımla karnımı sıkıştırınca hareket ediyor yoksa tık yok. Ne yapsam? Sizinkiler günde kaç kere hareket ediyor?
Kızlaaarrr nasılsınız? Herkes iyi mi bebişler iyi mi? Ya ben 19unda acil doğuma alındım. Ondan sonra da hastanede kaldım 5gün falan. İnternet de doğru dürüst çalışmıyordu, ağrılarım da vardı ondan yazıp haber veremedim sizlere. 3gün önce eve çıktık. Bebiş de ben de alışmaya çalışıyoruz yeni düzenimize. Zorlanıyorum biraz çünki ameliyatım zor geçti ağrılarım var üstüne bebeğe bakmak biraz zor ama bin şükür hiçbir problem yok bebişte de bende de. 3100 doğdu maşaAllah.
Sizler ne durumdasınız ❤
Gittim çok şükür doğum yok açılma falan da yokmuş çatı muayenesini olmuş oldum ama geçmeyen bi ağrım war doktor da şaşırdı gaz sancısı olabilir dedi ama beni benden alıyo
Sizler ne durumdasınız ❤
Kizlar seyahat yasagi gelirse dogum icin ozel izin oluyor mu bilginiz var mi? annem bursada ben istanbuldayim dogum zamani gelicek daha erkende gelemiyor 12 aralikta bursada tedavisi var cunku.
Aynen valla benimki de Bursa’da. Doğuma Ordu’ya gelecekler babamla. Özel izin illaki olur diye düşünüyorum bir de sezaryen olacağım için ameliyat sonuçta.
Listeye sürpriz ya da kesinleşmiş sezaryen tarihleri ekleniyor canım, yanlış anlaşılma olmuş sende :) pcye girince doğuran anneler listesinden çıkarıp doğuracaklara süpriz olarak eklerim.
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin 3 hafta gerilemiş kilo almamış haftaya çarşamba günü saat 10 da sezeryaba alacakmış 2500 kili şuan 32 haftada da ciğer geliştirici iğne olmuştum kuveze gerek kalır mı sizce içim icimi yiyo korkuyorum bi yandan da