2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba kızlar, sayfalar epey birikmiş maalesef hepsini okuyamadım. Bebek gerçekten tüm vaktimi alıyor (şükürler olsun)
Benim bebegim 8 günlük oldu bile. Zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Eşim hem babalik izni hem de yıllık izninden 1 hafta aldı, annem de bende kalıyor bu yüzden ben tüm vaktimi bebeğe ayirabiliyorum şimdilik. Hatta şuan buraya da süt sağarken yazabiliyorum
Agrilarim büyük oranda geçti, ağrı kesici icmeme gerek kalmıyor ama yatmak veya yattigim yerden kalkabilmek.oldukca zor, sadece sırt üstü yatabiliyorum..inşallah en kısa zamanda daha da iyi olurum.
Doğum.uaoan arkadaşlar olmuş, Rabbim evlatlqrimizo goz aydınlığı eylesin inşaallah
Bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.

Senin is cok zor bacim bence aramalari daha iyi cok muhabbey tez ayrilik getirir yoktan yere karışır valla ortalik

Yaa gorduk dogum yaptigini yazmayinca merak ettik. Hayirli olsun canim iyi olmaniza sevindim agrilarinda hemen gecer umarimAllah anali babali buyutsun

Bebnm hastanede yapıyor ama bana yapmayacak doktor hiç dısarı cıkmıyorım dedim heralde ondan

Valla bence annenin kilo alması ile alakalı değil bende 9 kg almıştım son 2 haftada 2 kg geri vermişim ayda 1 sefer makarna pirinç pilavı vs yedim ama bebeğimin maşallahı var sanırım haftaya sezeryana alabilirler 4 kg geçmiş çünkü şekerde yok ilk bebeğim 3280 g doğmuştu

10 kere en azından hissetmek gerekiyor canım. Fark hissediyorsan git mutlaka

Gözün aydın canım
Bayadır yOktun sende kavuştun demek bebeğine allah bağışlasın canım sende çabucak toparlanırsın inşallah

Gözün aydın canım çok geçmiş olsun

Kizlar seyahat yasagi gelirse dogum icin ozel izin oluyor mu bilginiz var mi? annem bursada ben istanbuldayim dogum zamani gelicek daha erkende gelemiyor 12 aralikta bursada tedavisi var cunku.
Aynen valla benimki de Bursa’da. Doğuma Ordu’ya gelecekler babamla. Özel izin illaki olur diye düşünüyorum bir de sezaryen olacağım için ameliyat sonuçta.

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğin 3 hafta gerilemiş kilo almamış haftaya çarşamba günü saat 10 da sezeryaba alacakmış 2500 kili şuan 32 haftada da ciğer geliştirici iğne olmuştum kuveze gerek kalır mı sizce içim icimi yiyo korkuyorum bi yandan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…