2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İyi geceler kızlar. Doğum yapacaklara da hayırlı doğumlar. Ben 38. Haftamdayım bugün çatı muayenesi oldum doktorumla hep normal doğum için konuşmuştuk ama bugun çatımın dar olduğunu bebeğin kafası sıkışırsa vakum kullanması gerekebileceğini söyledi. Bende asla vakum istemediğimi söyledim şu anki kilosu 3200 bebeğimin. 3 kilo ve altı olsaydı eğer geçerdi diyor. Çok üzüldüm bugün hep normale hazırlamıştım kendimi. Başına böyle bir durum gelen var mı acaba

Herkese merhabalar suyum geldigi icin hastaneye gitmiştim ama acilmam ve sancim yoktu ordada olmadi en fazla 4 cm aciklik olustu sancilar 2 dk ya indi ama benim kizce kanala girmedi o yuzden risk etmemek adina sezeryan oldum. Spinal aldim yaklasik 4 gibi cok basit bir islemdi yeterki rahat bırakın kendinizi sonra biraz agriniz oluyor kum torbasi falan biraz once ilk defa yürüdüm yani ondada oyle büyütülecek bir agri olmadi. Bundan sonra Allah kerim cok sukur kizim iyi 3200 kilo boy 49 cm isim karaca dualariniz icin hepinize tesekkur ederim sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz

Bende oluooo dönerken falan kasıklarımdan ve vajinamdan gelio ama dururken gelmio. Ben de çatı genişlemesi diye biliyorum. Benim çatı da boşa genişlio yazık, kızanım dönmedi bile daha
Ya ben sabit dururken duyuyorum çok ilginç geliyor önceki gebeliğimde olmamıştı. Geceleri uyku arası dönerken falan o bölgelerim çok ağrıyor. Kız bir bakmışsın bebiş dönmüş çatın da genişlemiş hop normal doğum yapmışsın allah hayırlısını nasib etsin

Çok sevindim gözün aydın canım ne güzel kavuştun allah bağışlasın

Ayy inşallah bugünlerde daha çok istiyorum çünkü midem çok kötü artık, aşırı baskı yapıo kafası bulantım had safhada, ilk 3 aydan bile daha çok hatta bugün ağladım

Gozunaydinn saglikla buyutun insallah

Acı ağrı hissetmedin değil mi? Çok şükür ikinizde iyisiniz Allah bizlere de nasip etsin

Biraz daha bekleseydinz girmemydi acaba

Acı ağrı hissetmedin değil mi? Çok şükür ikinizde iyisiniz Allah bizlere de nasip etsin
Amin Yok canim kesildigini bile hissetmedim sadece karninla saga sola oynuyorlarmis gibi bi his sakin korkmayin anin tadini çıkarın sonra agriniz olacagi icin o zamanin kıymetini bilin

Allah bir avazda kurtarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…