Amin canım çok üzdü beni bugün durduk yereAh canım yaa biz sanki bunları düşünmüyoruz Doktorun söylediklerine bak. Kimse vaktini beklemesin mi yani hemen aldıralım mı bebekleriAllahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi amin
MaşallahHerkese merhabalar suyum geldigi icin hastaneye gitmiştim ama acilmam ve sancim yoktu ordada olmadi en fazla 4 cm aciklik olustu sancilar 2 dk ya indi ama benim kizce kanala girmedi o yuzden risk etmemek adina sezeryan oldum. Spinal aldim yaklasik 4 gibi cok basit bir islemdi yeterki rahat bırakın kendinizi sonra biraz agriniz oluyor kum torbasi falan biraz once ilk defa yürüdüm yani ondada oyle büyütülecek bir agri olmadi. Bundan sonra Allah kerim cok sukur kizim iyi 3200 kilo boy 49 cm isim karacadualariniz icin hepinize tesekkur ederim sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz
Gözünüz aydın sağlıkla sizlerle büyüsün Karaca prensesHerkese merhabalar suyum geldigi icin hastaneye gitmiştim ama acilmam ve sancim yoktu ordada olmadi en fazla 4 cm aciklik olustu sancilar 2 dk ya indi ama benim kizce kanala girmedi o yuzden risk etmemek adina sezeryan oldum. Spinal aldim yaklasik 4 gibi cok basit bir islemdi yeterki rahat bırakın kendinizi sonra biraz agriniz oluyor kum torbasi falan biraz once ilk defa yürüdüm yani ondada oyle büyütülecek bir agri olmadi. Bundan sonra Allah kerim cok sukur kizim iyi 3200 kilo boy 49 cm isim karacadualariniz icin hepinize tesekkur ederim sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz
Çatlama sesimi. İlk defa duyuyorum canım böyle birşeyBir haftadır arar arar vajinadan çıtlama sesi geliyor. Ordaki kemiklerle alakalı olabilir mi ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?
Ay canım Rabbim seni kolaylıkla kurtarsın. Güzel haberlerini bekliyoruzMerhabalar kızlar. Bugün randevum vardı hastaneye geldim. Muayenemi oldum bebek yine kilo almamış dopler yapıldı. Oradada AC yani karin gelişimi yine geri cıktı. 2.500 gr ölçüldü. Doktor bebek gelişmediği için suni sancı ile normal doğumu başlattı. Yatisim yapıldı. 14.30 da suni sancı verilmeye başlandı şu an 2.5 3 cm acikligim olmuş. Ne olur dualarınızı esirgemeyin benden.
Uyuyamayan gebeden hayırlı sabahlar canımİyi geceler hanımlar sanırım biraz içimi dökmeye ihtiyacım var lohusalık meme süt ile ilgili. Pazar günü doğum yaptım çok şükür rabbime sağ salim evladımızaa kavuştuk. Ameliyattan sonraki 2 gün berbat haldeydim bebeğimi kucaklayamadım gazını çıkaramadım zatenbebek memeyi kavramıyordu sadece süt damlıyordu ablam çok ilgilendi çok sağolsun. Ama arayanlarla konuşmak istemedim o konuşurken işte sütü gelmiyor bebek almıyor psikolojisi de iyi değil çok canı sıkkın vs diyor. Beni de sürekli eleştiriyor her şey mükemmel olamaz çok kafana takıyorsun senin sakinleşmen lazım. Yada bebeğin bacaklarına egzersiz yapıyorlar kalça çıkığı oluyormuş ayrı ayrı tutun diyorum, obsesif bir gelinimiz var sende hamide gibi mi olacaksın diyor. İşte meme deniyoruz tutsun diye ağlıyor boğazı kurudu tamam tamam deyip alıyor yani farkında değil kaç gündür uykusuz bize yardım ediyor ama kalp kırıyor durmadan. Eşim mahvoldu evi çekip çevirmeye bana bebeğe yardım etmeye çalışıyor. O kadar yorgun o kadar kırgınım ki yazmak istedim bir yere hakkınızı helal edin
Bnm bi kaç haftadıe oluyor. Yatarken dönmeye çalışınca sırtt bel kemiği gibi çıtır çıtır ses geliyoBir haftadır arar arar vajinadan çıtlama sesi geliyor. Ordaki kemiklerle alakalı olabilir mi ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?
Allah bağışlasın canım gözün Aydın darısı bana inşallah uyku uyuyamadım sabaha kadar bugün doğuma gidicem bende korku bi yandan heyecan bir yandanKızlar günaydınBizde pazartesi günü spinal sezaryen ile kavuştuk oğlum Demir’le darısı sizlere
1 gece hastanede kaldık bugün evimizde geldik. Şu an yanımda, yatağında uyuyor bakmaya doyamıyorum ya Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Amin canım, sende sağlıkla kavuş bebeğine İnşallahAllah bağışlasın canım gözün Aydın darısı bana inşallah uyku uyuyamadım sabaha kadar bugün doğuma gidicem bende korku bi yandan heyecan bir yandan
Aynı durumu yaşadım bende. 38. haftaya kadar normal bekliyorduk ama çatı muayenesinden sonra normal doğumda zorlanacağımı söyledi doktorum. Bebeğim 38+5’de 3650 gr.dı ve kanala inmemişti. Doktorum yaklaşık 15 gün önce kanala kafasının yerleşmiş olması gerekiyordu ama yerleşmemiş normal olur ama çok zorlanırsın diyince hiç riske girmeyip sezaryene karar verdik. İyiki de öyle olmuş çünkü bebeğim 3925 gr. doğdu eğer normal doğuma ısrar etseydim çok çok zor olacaktı. Çok şükür pazartesi günü sağlıkla kavuştum oğluma. Ben doktoruma güvendim, sende güven bence en doğru kararı verirsiniz birlikte. Sağlıklı doğumlar dilerimİyi geceler kızlar. Doğum yapacaklara da hayırlı doğumlar. Ben 38. Haftamdayım bugün çatı muayenesi oldum doktorumla hep normal doğum için konuşmuştuk ama bugun çatımın dar olduğunu bebeğin kafası sıkışırsa vakum kullanması gerekebileceğini söyledi. Bende asla vakum istemediğimi söyledim şu anki kilosu 3200 bebeğimin. 3 kilo ve altı olsaydı eğer geçerdi diyor. Çok üzüldüm bugün hep normale hazırlamıştım kendimi. Başına böyle bir durum gelen var mı acaba
Canım hayırlısı olsun iyi olmanıza çok sevindim, sağlıkla büyüsün güzel kızınHerkese merhabalar suyum geldigi icin hastaneye gitmiştim ama acilmam ve sancim yoktu ordada olmadi en fazla 4 cm aciklik olustu sancilar 2 dk ya indi ama benim kizce kanala girmedi o yuzden risk etmemek adina sezeryan oldum. Spinal aldim yaklasik 4 gibi cok basit bir islemdi yeterki rahat bırakın kendinizi sonra biraz agriniz oluyor kum torbasi falan biraz once ilk defa yürüdüm yani ondada oyle büyütülecek bir agri olmadi. Bundan sonra Allah kerim cok sukur kizim iyi 3200 kilo boy 49 cm isim karacadualariniz icin hepinize tesekkur ederim sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz
O bulantılar çok zordur bilirim son aylarda hele daha da çekilmez sanırımAyy inşallah bugünlerde daha çok istiyorum çünkü midem çok kötü artık, aşırı baskı yapıo kafasıbulantım had safhada, ilk 3 aydan bile daha çok hatta bugün ağladım
Gözünaydın canımAynı durumu yaşadım bende. 38. haftaya kadar normal bekliyorduk ama çatı muayenesinden sonra normal doğumda zorlanacağımı söyledi doktorum. Bebeğim 38+5’de 3650 gr.dı ve kanala inmemişti. Doktorum yaklaşık 15 gün önce kanala kafasının yerleşmiş olması gerekiyordu ama yerleşmemiş normal olur ama çok zorlanırsın diyince hiç riske girmeyip sezaryene karar verdik. İyiki de öyle olmuş çünkü bebeğim 3925 gr. doğdu eğer normal doğuma ısrar etseydim çok çok zor olacaktı. Çok şükür pazartesi günü sağlıkla kavuştum oğluma. Ben doktoruma güvendim, sende güven bence en doğru kararı verirsiniz birlikte. Sağlıklı doğumlar dilerim
Canım hayırlısı olsun iyi olmanıza çok sevindim, sağlıkla büyüsün güzel kızın
Bende evde genellikle kullanmıyorumHanımlar ben sütyen kullanamıyorum. Karnıma baskı yapıyor çok ağrıyor.
Çıkarınca rahat ediyorum.
Sizin böyle bir sorununuz varmı.
Siz ne yapıyorsunuz
Hep söylüyorum lohusa insanın yanında olan sadece yardım edecek çok konuşmayacak, herşeyi dillendirmeyecek, ememiyor olabilir 2 gün kızım memeyi ağzına aldığı an uyuyordu doğumdan sonra da çok çekemedi sanırım doğum onu yormuştu. Çok şükür kimse ay ememiyor tutamıyor demedi yanımda sürekli öyle konuşsalar bende etkilenirdim sanırım. Sen içini ferah tut bebeğine odaklan acıların hafiflediyse koynunda teninde yatır o sana en iyi ilaç. Her gün duş almanı tavsiye ederim insan gevşiyor. Rahatlatıcı çaylar içebilirsin ve en önemlisi sana iyi gelmeyen kim olursa olsun etrafında bulundurmamanı tavsiye ederim. Bol sütlü stressiz günler dilerimİyi geceler hanımlar sanırım biraz içimi dökmeye ihtiyacım var lohusalık meme süt ile ilgili. Pazar günü doğum yaptım çok şükür rabbime sağ salim evladımızaa kavuştuk. Ameliyattan sonraki 2 gün berbat haldeydim bebeğimi kucaklayamadım gazını çıkaramadım zatenbebek memeyi kavramıyordu sadece süt damlıyordu ablam çok ilgilendi çok sağolsun. Ama arayanlarla konuşmak istemedim o konuşurken işte sütü gelmiyor bebek almıyor psikolojisi de iyi değil çok canı sıkkın vs diyor. Beni de sürekli eleştiriyor her şey mükemmel olamaz çok kafana takıyorsun senin sakinleşmen lazım. Yada bebeğin bacaklarına egzersiz yapıyorlar kalça çıkığı oluyormuş ayrı ayrı tutun diyorum, obsesif bir gelinimiz var sende hamide gibi mi olacaksın diyor. İşte meme deniyoruz tutsun diye ağlıyor boğazı kurudu tamam tamam deyip alıyor yani farkında değil kaç gündür uykusuz bize yardım ediyor ama kalp kırıyor durmadan. Eşim mahvoldu evi çekip çevirmeye bana bebeğe yardım etmeye çalışıyor. O kadar yorgun o kadar kırgınım ki yazmak istedim bir yere hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?