2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Maşallah çok geçmiş olsun gözünüz aydın

Gözünüz aydın sağlıkla sizlerle büyüsün Karaca prenses

Hanımlar ben sütyen kullanamıyorum. Karnıma baskı yapıyor çok ağrıyor.
Çıkarınca rahat ediyorum.
Sizin böyle bir sorununuz varmı.
Siz ne yapıyorsunuz

Ay canım Rabbim seni kolaylıkla kurtarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz

İyi geceler hanımlar sanırım biraz içimi dökmeye ihtiyacım var lohusalık meme süt ile ilgili. Pazar günü doğum yaptım çok şükür rabbime sağ salim evladımızaa kavuştuk. Ameliyattan sonraki 2 gün berbat haldeydim bebeğimi kucaklayamadım gazını çıkaramadım zatenbebek memeyi kavramıyordu sadece süt damlıyordu ablam çok ilgilendi çok sağolsun. Ama arayanlarla konuşmak istemedim o konuşurken işte sütü gelmiyor bebek almıyor psikolojisi de iyi değil çok canı sıkkın vs diyor. Beni de sürekli eleştiriyor her şey mükemmel olamaz çok kafana takıyorsun senin sakinleşmen lazım. Yada bebeğin bacaklarına egzersiz yapıyorlar kalça çıkığı oluyormuş ayrı ayrı tutun diyorum, obsesif bir gelinimiz var sende hamide gibi mi olacaksın diyor. İşte meme deniyoruz tutsun diye ağlıyor boğazı kurudu tamam tamam deyip alıyor yani farkında değil kaç gündür uykusuz bize yardım ediyor ama kalp kırıyor durmadan. Eşim mahvoldu evi çekip çevirmeye bana bebeğe yardım etmeye çalışıyor. O kadar yorgun o kadar kırgınım ki yazmak istedim bir yere hakkınızı helal edin

Uyuyamayan gebeden hayırlı sabahlar canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebisinSeni çok iyi anladım ilk doğumum gözümün önüne geldi.Kuveze girdi 5 gün,sonra memeyi tutmadı.Eve geldik her kafadan ayrı bir ses,emmeyince zaten damla damla süt,insanlar tecrübe aktaricaz yardım edicez derken daha fazla stres yaratıyorlar aslında.Bizlerde lohusalık duygusalligiyla daha da hassas oluyoruz.Ben 2 ay odamdan cikmamistim.Yanima kimse gelsin istemedim bile.İyilesmek istiyorsun,bebeğini öğrenmek,bebeğe bakmak her anlamda yeterli gelmek istiyorsun.Sezeryan olunca ilk zamanlar daha da zor oluyor.Ancak şunu unutma hepsi bitip geçiyor günden güne daha iyi oluyorsun.kendi gücünü toparladikca herserseye yeten herşeyi yapabilen sen olacaksın.Kendine biraz zaman ver ve insanları umursama,içine atma.Sende onlar gibi sorunları dile getir.Esinde yorulacak bırak yorulsun o da baba oldu sonuçta ne güzel destek oluyor.İnsanlarin ne olursa kim olursa seni germesine izin verme.

Kızlar günaydın Bizde pazartesi günü spinal sezaryen ile kavuştuk oğlum Demir’le darısı sizlere
1 gece hastanede kaldık bugün evimizde geldik. Şu an yanımda, yatağında uyuyor bakmaya doyamıyorum ya Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

Allah bağışlasın canım gözün Aydın darısı bana inşallah uyku uyuyamadım sabaha kadar bugün doğuma gidicem bende korku bi yandan heyecan bir yandan

Allah bağışlasın canım gözün Aydın darısı bana inşallah uyku uyuyamadım sabaha kadar bugün doğuma gidicem bende korku bi yandan heyecan bir yandan
Amin canım, sende sağlıkla kavuş bebeğine İnşallah Seni çok iyi anlıyorum bende pazar gecesi 1 saatlik uykuyla hastaneye gittim, heyecandan uyunmuyor ki hala da doğru düzgün uyuyamıyorum ama olsun onun varlığı tüm yorgunlukları unutturuyor senin de güzel haberlerini bekliyoruz

Aynı durumu yaşadım bende. 38. haftaya kadar normal bekliyorduk ama çatı muayenesinden sonra normal doğumda zorlanacağımı söyledi doktorum. Bebeğim 38+5’de 3650 gr.dı ve kanala inmemişti. Doktorum yaklaşık 15 gün önce kanala kafasının yerleşmiş olması gerekiyordu ama yerleşmemiş normal olur ama çok zorlanırsın diyince hiç riske girmeyip sezaryene karar verdik. İyiki de öyle olmuş çünkü bebeğim 3925 gr. doğdu eğer normal doğuma ısrar etseydim çok çok zor olacaktı. Çok şükür pazartesi günü sağlıkla kavuştum oğluma. Ben doktoruma güvendim, sende güven bence en doğru kararı verirsiniz birlikte. Sağlıklı doğumlar dilerim
Canım hayırlısı olsun iyi olmanıza çok sevindim, sağlıkla büyüsün güzel kızın

Ayy inşallah bugünlerde daha çok istiyorum çünkü midem çok kötü artık, aşırı baskı yapıo kafası bulantım had safhada, ilk 3 aydan bile daha çok hatta bugün ağladım
O bulantılar çok zordur bilirim son aylarda hele daha da çekilmez sanırım yanma falan da yapıyormuş baskıdan. İnşallah döner canım

Gözünaydın canım
Bende seni merak etmiştim haber vermiş miydin bize belki de ben kaçırdım
Maşallah bebeğine tosun paşa
Allah bağışlasın
Sen nasılsın ?

Hep söylüyorum lohusa insanın yanında olan sadece yardım edecek çok konuşmayacak, herşeyi dillendirmeyecek, ememiyor olabilir 2 gün kızım memeyi ağzına aldığı an uyuyordu doğumdan sonra da çok çekemedi sanırım doğum onu yormuştu. Çok şükür kimse ay ememiyor tutamıyor demedi yanımda sürekli öyle konuşsalar bende etkilenirdim sanırım. Sen içini ferah tut bebeğine odaklan acıların hafiflediyse koynunda teninde yatır o sana en iyi ilaç. Her gün duş almanı tavsiye ederim insan gevşiyor. Rahatlatıcı çaylar içebilirsin ve en önemlisi sana iyi gelmeyen kim olursa olsun etrafında bulundurmamanı tavsiye ederim. Bol sütlü stressiz günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…