2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok iyi anlıyorum insan daha hassas oluyor ve sevdiklerinden de aynısını bekliyor
Acaba kırmadan ablana sana zaman vermesini o birşeyler söylerken kötü niyetli olmasa bile senin kırılıp alındığını filan söylesen dikkat eder mi

Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de çok şükür doğum yaptım. Darısı tüm bekleyenlerin başına normal doğum oldu. Listeye ekleyebilirisiniz. Adi enes aras 30 kasım da doğdu 2360 gram 48 cm. Bugün taburcu olduk çok şükür.
Allah bağışlasın gözün aydın canım
Canım sen doğuma giderken yazmadın değil mi kaçırmış da olabilirim Allah sağlıkla anneli babalı büyütsün inşallah çok şükür siz kavuştunuz darısı bizlere inşallah bizlere de dua edin.

Güle güle büyüt canim

Gözün aydın canım

Bir haftadır arar arar vajinadan çıtlama sesi geliyor. Ordaki kemiklerle alakalı olabilir mi ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?
Benim belimden, kuyruk sokumu kemiginin hemen üstünden geliyor bu ses ince ince. Ben de çatı genişlemesine yoruyorum. İlk gebeligimde çok daha erken haftalarda kasiklarimdan geliyordu, doktor bebekten geliyor olabilir demişti. Bebeğim doğdu, yaklaşık bir yaşına kadar tek ayak bileğinden ara ara aynı çıt sesi gelmeye devam etti. Belki bebeğinizin kol eklemlerinden de geliyor olabilir o ses.

Son düzenleme:
İnşallah canım

Mama mı dedin neden kı canım. Ne maması.
Canım hemen süt gelmeye biliyor bebeğin aç kalıp da sarılık olmaması için vereceğim çoğu kişi veriyo zaten bunu ilk zamanlarda ama biberonla değil kasık yardimiyla yapacağım meme reddi oluyomus hemen de emzik vermeyi düşünmüyorum

Bir haftadır arar arar vajinadan çıtlama sesi geliyor. Ordaki kemiklerle alakalı olabilir mi ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?
Bende bir aydır oluyo canım. Sordum pelvik kasları doğum hazırlığındanmis korkulacak bişey yok denildi vitamine filan gerek yok anlayacagin .

Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun inşallah. Son durum ne

Ay canım Rabbim seni kolaylıkla kurtarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok ama coooook teşekkür ederim kızlar dün akşam saat 23.31 de doğumum gerçekleşti. Suni sancı ile doğurdum ama korkunç değildi korkutmayın kızlar kendinizi. Odadaki banyoda hep sıcak su tuttum belime sancı geldikce çömelerek açIlmalar kolay ve hızlı oldu.

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz
Hiç kafana takmamaya çalış canım felaket tellallarını dinleme herşey yolunda gidecek diye düşün dua et inşallah da öyle olur
Bence farklı bir doktora daha görünebilirsin. Çatı son doğum anında bile genişleyebiliyormuş . Ayrıca bebeğinin yüzde yüz kaç kilo olduğunu asla doktor da bilemez. Diyelim ki 2600 görünüyor diye seni normal doğurttu ama bebek 3 kilo üstü doğdu . Yani bebek büyük olayı tam bir saçmslık anneyi korkutmaktan başka bir işe yaramıyor.
Geçmiş olsun Allah hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah bağışlasın sağlıkla inşallah, gözünüz aydın

Hanımlar ben sütyen kullanamıyorum. Karnıma baskı yapıyor çok ağrıyor.
Çıkarınca rahat ediyorum.
Sizin böyle bir sorununuz varmı.
Siz ne yapıyorsunuz

Ben uzun bir süredir kullanmıyorum. Penti de silikon göğüs ucu gizleyici var. Onlardan bakabilirsin.. Ben tesettürlü olduğum için çok açık renk giymediğim sürece belli olmuyor.
Sadece belli bir kullanımdan sonra yapışkanlığı gidiyor. Yenisini almak lazım. Ama Bn çok rahat ettim.

Zaten sıkı sütyen ler meme kanserini tetikliyor kan dolaşımını yavaşlattığı için. Ya da dedğnz gibi belde göğüs altında nefes alamadığı için kaşıntı yaralara sebep oluyor. Bi bakın isterseniz dediğim ürüne.

Merhabalar kızlar, ben Kasım annelerini takip ediyordum ama hala doğum yapamadım normal doğum olacak benimkisi 40+1 olduk ama doktorum çok dikkatli normal olsun diye bekliyoruz ama hala bende bi belirti yok. Bende Aralık annesi olacağım artık. beklemek gerçekten sabır isi. Sağlıkla gelsinler de gerçi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…