Çok iyi anlıyorum insan daha hassas oluyor ve sevdiklerinden de aynısını bekliyorİyi geceler hanımlar sanırım biraz içimi dökmeye ihtiyacım var lohusalık meme süt ile ilgili. Pazar günü doğum yaptım çok şükür rabbime sağ salim evladımızaa kavuştuk. Ameliyattan sonraki 2 gün berbat haldeydim bebeğimi kucaklayamadım gazını çıkaramadım zatenbebek memeyi kavramıyordu sadece süt damlıyordu ablam çok ilgilendi çok sağolsun. Ama arayanlarla konuşmak istemedim o konuşurken işte sütü gelmiyor bebek almıyor psikolojisi de iyi değil çok canı sıkkın vs diyor. Beni de sürekli eleştiriyor her şey mükemmel olamaz çok kafana takıyorsun senin sakinleşmen lazım. Yada bebeğin bacaklarına egzersiz yapıyorlar kalça çıkığı oluyormuş ayrı ayrı tutun diyorum, obsesif bir gelinimiz var sende hamide gibi mi olacaksın diyor. İşte meme deniyoruz tutsun diye ağlıyor boğazı kurudu tamam tamam deyip alıyor yani farkında değil kaç gündür uykusuz bize yardım ediyor ama kalp kırıyor durmadan. Eşim mahvoldu evi çekip çevirmeye bana bebeğe yardım etmeye çalışıyor. O kadar yorgun o kadar kırgınım ki yazmak istedim bir yere hakkınızı helal edin
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhabalar kızlar. Bugün randevum vardı hastaneye geldim. Muayenemi oldum bebek yine kilo almamış dopler yapıldı. Oradada AC yani karin gelişimi yine geri cıktı. 2.500 gr ölçüldü. Doktor bebek gelişmediği için suni sancı ile normal doğumu başlattı. Yatisim yapıldı. 14.30 da suni sancı verilmeye başlandı şu an 2.5 3 cm acikligim olmuş. Ne olur dualarınızı esirgemeyin benden.
Allah bağışlasın gözün aydın canımBen de çok şükür doğum yaptım. Darısı tüm bekleyenlerin başına normal doğum oldu. Listeye ekleyebilirisiniz. Adi enes aras 30 kasım da doğdu 2360 gram 48 cm. Bugün taburcu olduk çok şükür.
Canım sen doğuma giderken yazmadın değil mi kaçırmış da olabilirim Allah sağlıkla anneli babalı büyütsün inşallahKızlar günaydınBizde pazartesi günü spinal sezaryen ile kavuştuk oğlum Demir’le darısı sizlere
1 gece hastanede kaldık bugün evimizde geldik. Şu an yanımda, yatağında uyuyor bakmaya doyamıyorum ya Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Güle güle büyüt canimHerkese merhabalar suyum geldigi icin hastaneye gitmiştim ama acilmam ve sancim yoktu ordada olmadi en fazla 4 cm aciklik olustu sancilar 2 dk ya indi ama benim kizce kanala girmedi o yuzden risk etmemek adina sezeryan oldum. Spinal aldim yaklasik 4 gibi cok basit bir islemdi yeterki rahat bırakın kendinizi sonra biraz agriniz oluyor kum torbasi falan biraz once ilk defa yürüdüm yani ondada oyle büyütülecek bir agri olmadi. Bundan sonra Allah kerim cok sukur kizim iyi 3200 kilo boy 49 cm isim karacadualariniz icin hepinize tesekkur ederim sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz
Gözün aydın canımKızlar günaydınBizde pazartesi günü spinal sezaryen ile kavuştuk oğlum Demir’le darısı sizlere
1 gece hastanede kaldık bugün evimizde geldik. Şu an yanımda, yatağında uyuyor bakmaya doyamıyorum ya Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Benim belimden, kuyruk sokumu kemiginin hemen üstünden geliyor bu ses ince ince. Ben de çatı genişlemesine yoruyorum. İlk gebeligimde çok daha erken haftalarda kasiklarimdan geliyordu, doktor bebekten geliyor olabilir demişti. Bebeğim doğdu, yaklaşık bir yaşına kadar tek ayak bileğinden ara ara aynı çıt sesi gelmeye devam etti. Belki bebeğinizin kol eklemlerinden de geliyor olabilir o ses.Bir haftadır arar arar vajinadan çıtlama sesi geliyor. Ordaki kemiklerle alakalı olabilir mi ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?
İnşallah canımAmin canım, sende sağlıkla kavuş bebeğine İnşallahSeni çok iyi anlıyorum bende pazar gecesi 1 saatlik uykuyla hastaneye gittim, heyecandan uyunmuyor ki hala da doğru düzgün uyuyamıyorum ama olsun onun varlığı tüm yorgunlukları unutturuyor senin de güzel haberlerini bekliyoruz
Durur inşallah canım hayırlısı olsun her şeyinBenimde normale gore daha çok kasildi canım bugün. Bizim çantamız da arabada duruyo canım çok şükür eksik yok şimdilik. Hayırlısı ile gelsinler ama benim sezeryan tarihine kadar durursa cok iyi olur
Canım hemen süt gelmeye biliyor bebeğin aç kalıp da sarılık olmaması için vereceğim çoğu kişi veriyo zaten bunu ilk zamanlarda ama biberonla değil kasık yardimiyla yapacağım meme reddi oluyomus hemen de emzik vermeyi düşünmüyorumMama mı dedin neden kı canım. Ne maması.
Canım onlar kasılma sancı demek işte nst ye girdirmediler mi oranın işleyişi nasıl bilmiyorumBenimde karnım yumuluyor o zamanda karnımda ağrı oluyor.
Bebeğimin başımı poposumu bilmiyorum. Bir tarafı sertleşiyor. Ve yana çıkıyor
Bende bir aydır oluyo canım. Sordum pelvik kasları doğum hazırlığındanmis korkulacak bişey yok denildi vitamine filan gerek yok anlayacagin .Bir haftadır arar arar vajinadan çıtlama sesi geliyor. Ordaki kemiklerle alakalı olabilir mi ?
Böyle birşey yaşayan var mı ?
Amin inşallah canım Allah yardımcımız olsun inşallah. Son durum ne
Ay canım Rabbim seni kolaylıkla kurtarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz
Çok ama coooook teşekkür ederim kızlar dün akşam saat 23.31 de doğumum gerçekleşti. Suni sancı ile doğurdum ama korkunç değildi korkutmayın kızlar kendinizi. Odadaki banyoda hep sıcak su tuttum belime sancı geldikce çömelerek açIlmalar kolay ve hızlı oldu.Allah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın gözün aydın canım
Canım sen doğuma giderken yazmadın değil mi kaçırmış da olabilirim Allah sağlıkla anneli babalı büyütsün inşallahçok şükür siz kavuştunuz darısı bizlere inşallah bizlere de dua edin.
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursunuzKızlar ben doğurdum. Ama bebeğim kuvezde malesef, amniyon sıvısını atamadı ciğerlerinden, sezeryan doğan bebeklerde sık görülen birşeymiş. Ama moralim çok bozuldu tabi, dün ve bu sabah çok zor geçti. Bugün biraz daha iyiydi emzirme denemeleri yaptık. İnşallah daha iyi olur yarına. Dualarınızı beklerim
Hiç kafana takmamaya çalış canım felaket tellallarını dinlemeBugün ki muayanede dr hanım beni iyi korkuttusancim yok kasılmalar var oda normal şuan zaten. Bekledi ki benim sancim falan olsun sanırım ama napabilirim. Covid vakaları çok artıyor ortalık çok kötü iki gebem corona ne olacağı belli değil dedi. Kendine çok dikkat et eşin çalışıyorsa ttestyaptırsin falan. Eğer corona olursan belki de doğuma alamam dolu olursa falan. Ayyy içim şişti zaten gerginiz hayırlısıyla sağlıcakla kucaklasak diyoruz kadın hep psikolojimi çökertti. Yani açık açık diyemedi ama demek istediği şu hiç normal doğumu beklemeyelim alalım bu bebeği sezeryan ile git evine diyecek oldu ki ptesi kontrole çağırdı kesin öyle diyecek... hastane yönetimi ne karar alacak falan konuşuruz dedi cunki. Allah sonumuzu hayır etsin ben gibi bekleyenler inşallah virüssüz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı ❣
Bence farklı bir doktora daha görünebilirsin. Çatı son doğum anında bile genişleyebiliyormuş . Ayrıca bebeğinin yüzde yüz kaç kilo olduğunu asla doktor da bilemez. Diyelim ki 2600 görünüyor diye seni normal doğurttu ama bebek 3 kilo üstü doğdu . Yani bebek büyük olayı tam bir saçmslık anneyi korkutmaktan başka bir işe yaramıyor.İyi geceler kızlar. Doğum yapacaklara da hayırlı doğumlar. Ben 38. Haftamdayım bugün çatı muayenesi oldum doktorumla hep normal doğum için konuşmuştuk ama bugun çatımın dar olduğunu bebeğin kafası sıkışırsa vakum kullanması gerekebileceğini söyledi. Bende asla vakum istemediğimi söyledim şu anki kilosu 3200 bebeğimin. 3 kilo ve altı olsaydı eğer geçerdi diyor. Çok üzüldüm bugün hep normale hazırlamıştım kendimi. Başına böyle bir durum gelen var mı acaba
Geçmiş olsun Allah hayırlı eylesin sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahHerkese merhabalar suyum geldigi icin hastaneye gitmiştim ama acilmam ve sancim yoktu ordada olmadi en fazla 4 cm aciklik olustu sancilar 2 dk ya indi ama benim kizce kanala girmedi o yuzden risk etmemek adina sezeryan oldum. Spinal aldim yaklasik 4 gibi cok basit bir islemdi yeterki rahat bırakın kendinizi sonra biraz agriniz oluyor kum torbasi falan biraz once ilk defa yürüdüm yani ondada oyle büyütülecek bir agri olmadi. Bundan sonra Allah kerim cok sukur kizim iyi 3200 kilo boy 49 cm isim karacadualariniz icin hepinize tesekkur ederim sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz
Allah sağlıkla kavuştursun canım dualarımız sizinle iyi haberlerinizi bekliyoruzKızlar sabah doguma gidiyorum bende korkuyorum bi yandanda
sağlıkla büyüsün inşallah darısı bekleyenlerın basınalimpido 01.12.2020 erkek 2.640 gr 38+0 doğan uraz.
Allah bağışlasın sağlıkla inşallah, gözünüz aydınÇok ama coooook teşekkür ederim kızlar dün akşam saat 23.31 de doğumum gerçekleşti. Suni sancı ile doğurdum ama korkunç değildi korkutmayın kızlar kendinizi. Odadaki banyoda hep sıcak su tuttum belime sancı geldikce çömelerek açIlmalar kolay ve hızlı oldu.
Hanımlar ben sütyen kullanamıyorum. Karnıma baskı yapıyor çok ağrıyor.
Çıkarınca rahat ediyorum.
Sizin böyle bir sorununuz varmı.
Siz ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?