2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kahverengi leke gelmeye devam ediyor bende ama sancım yok böyle olan var mı? Nişan kaç gün geliyor acaba? Son haftalar daha stresli resmen
Benimde kahvelikler kırmızılar geliyo doktor normal demişti kontrol sonrasi ama artmaya başladı ped dolusu olursa gel dedi de o kadar nasıl beklenecek muamma kime sorduysak ne saçma dedi

Kahverengi leke gelmeye devam ediyor bende ama sancım yok böyle olan var mı? Nişan kaç gün geliyor acaba? Son haftalar daha stresli resmen
bence bi kontrole gitmende fayda var ya nisan degilse? Her ihtimali goz onunde bulundurmak lazim

Benimde kahvelikler kırmızılar geliyo doktor normal demişti kontrol sonrasi ama artmaya başladı ped dolusu olursa gel dedi de o kadar nasıl beklenecek muamma kime sorduysak ne saçma dedi

Canım bana çatı muayenesi de yapılmadı sezeryan olacağım için. Niye geliyo anlamadim. Bebeğin hareketleri normal ağrım da yok beyaz akıntı geliyodu hep ama şimdi çamur gibi kahverengi resmen. Kırmızı değil benden gelen.
bence bi kontrole gitmende fayda var ya nisan degilse? Her ihtimali goz onunde bulundurmak lazim

Yarın yada cuma günü gidecektim zaten canım, bugün de beklicem sanırım. Suyu azaldığı için 3 gün de bir gidiyorum ama bu leke endişelendirdi beni

Benimde karnım yumuluyor o zamanda karnımda ağrı oluyor.
Bebeğimin başımı poposumu bilmiyorum. Bir tarafı sertleşiyor. Ve yana çıkıyor
O poposu muhtemelen. Bnm başı aşağıda, yukarda çıkıntı oluyor sağda solda vs hareket ediyor canımı çok acıtıyo o poposu ya da ayakları oluyor. Ultrasondayken de başıma geldi ordan eminim

Cnm geçmiş olsun çok. Enfeksiyon daha geç iyileşmesine neden oluyordur tabi.
evet canım sezeryanın 3.günü banyo yapmıştım su degdi oraya gece uyandığımda çok yanıyodu sonra baktım şişmiş sıvı akıyodu kötü kokuda vardı

Canım bekleme bı mesaj at yada gitmelisin riske atma dünde geldi dedin belki de sezaryana direk alırlar önemli çünkü .

Hanımlar bu nişan denilen şey afedersiniz şeffaf yapıştırıcı kıvamında bi şey mi, gece peçeteye sildiğimde bi miktar öyle katı şeffaf bi şey geldi, nişansa doğum hemen başlamıyor değil mi ortalama ne kadar sürüyor doğum başlaması, sancı falan bi şey yok çok şükür ama ya bebek kanala girerse sezaryen olmak sıkıntı oluyor mu normal mi olması gerekiyor o zaman

canım benim nişanım ara ara geliyodu yataga bile bulasmıştı kan 2 gün sonra gece 3 kere adet olur gibi sancım geldi pespese ama şiddetliydi 3.de suyum geldi birden çok fazlaydı

nişan herkesde kanlı gelcek diye bişe yok canım doğum hemen baslamaz suyun veya düzenli sancını bekle der büyük ihtimalle doktorun benim nişanım geldiğinde doktora gitmiştim eve yolladı ama kasılmalarım sürekli oluyodu

Peki canım kaç gün sürdü senin nişanla doğum arası? Kasılma yok ağrı yok hissetmiyorum yani sadece biraz karnım sert bide gece onu görünce panikledim biraz

[/QUOTE] hastanede bize şırınga ile ver dediler ama çok zor oluyodu dayadım biberonu

Gözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün inşallah nescafe şekersiz iç canm ağrılara iyi geliyor

beti8892 hastanede bize şırınga ile ver dediler ama çok zor oluyodu dayadım biberonu
[/QUOTE]
Banada geldi hemşire anlattı anlattı emzirlmeyle ilgili mama verme sagarsan da kaşıkla ver dedi tamam dedim bildiğimi yaptım biberonla verdim hiçte alışmadı şuan emiyor yüzünde hafif sarılık var günde 1 kere mama veriyorum yalnız benim bebiş süt sağma makinesinin biberonunu reddediyor avente döküyorum onunla içiyor bu kuzucuklar biliyor işlerini

hastanede bize şırınga ile ver dediler ama çok zor oluyodu dayadım biberonu
[/QUOTE]
Siringadan çok çabuk kacabiliyomus da kaşıkla filan verilir diye düşündüm baktım onlarda icemiyo biberonla veririm mecburen kimi çocuk almiyomus sonrasında memeyi o yüzden öyle dusundum

Doğum yapan bütün arkadaşlarin gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün

Bebek bakım telaşına başlayan arkadaşlarım Prima premium almıştım hep belden taşıyor göbek bağından dolayı biraz gevşek kalıyor tabi ondan olabilir mi farklı marka bez kullananlar da var mı böyle sıkıntı paket bitince sleepy alayim diye düşünüyorum

Benim iki gündür kahveli kırmızılı ama dün çatı muaynesi oldum doktor pedi dolduracak yoğunlukta olursa hiç bekleme dedi önceki gün pembemsi sarimsiydi bugün çatıdan dolayı kahveli filan geliyo yoğunlaşırsa mecbur gideceğim açılmam yoktu ama bebek bayağı kanala yerleşmiş. Ben burda duydum bı kaç kişiden kanala girdikten sonra sezaryan sıkıntılı oluyomus ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…