2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
canım benim nişanım ara ara geliyodu yataga bile bulasmıştı kan 2 gün sonra gece 3 kere adet olur gibi sancım geldi pespese ama şiddetliydi 3.de suyum geldi birden çok fazlaydı

Bugün gideyim bari canım valla iyice endişelendim. Hiç sancı yok diye acaba enfeksiyondan mi dedim ama enfeksiyon gibi değil sümüksü ve kahverengi lavaboya gidince az az geliyor. Belki de erken sezeryana alırlar. Salıyı beklemicek anlaşılan.

Canım biz bugün yarın doğururuz senle

Ben can bebe aldım r yigenimde onla büyüdü ucuzda yumuşacık ve bezin yapısı değişmiş koruma kalkini varmış tasma yapmiyomus memnun kalmazsam başka deneyeceğim. Sleepy e kimi iyi diyo kimi kötü deneme paketi alabilirsin. Bayb turcodan da baya memnun kalan var . Diyorum ya bebekle alakalı bişey bu deneme yanılma

Bende bundan korkuyorum canım tamamen plansız kontrolsüz olursa diye sonra diyorum hayırlısı neyse o olsun vardır Allahın bir bildiği hayırlısıyla bekleseydi gününü yalnızım daha kimse gelmedi gece bi an bu nişan mı hemen gelirse naparım diye düşünüyorum . İnşallah vakitlice sağlıkla kavuştursun Allah hepimizi.

@limpido 01.12.2020 erkek 2.640 gr 38+0 doğan uraz.
Kızlar gözünüz aydın sağlıkla bol sütle büyütün kuzuları darısı başımıza bekle bekle stresten perişan oldum sanki ilk gibi

Kızlarımda prima kullanıyordum çok çıkarıyordu belden yukarı ama değişmemiştim yine de şimdi sleepy alcaktım onun içinde emmiyo çok çıkarıyor diyolar canım molfix pure aldım bu sefer deneyenler memnundu küçük bir paket deneyebilirsin istersen

Doğumun günü saati sasmiyo maalesef benim için çok erken oldu inşallah bekler bu haftayi da atlatmak nasıl olur inşallah çok stresli bı süreç inşallah hepimiz sagsalim atlatırız

Çok haklısın umursamamak lazım zor da olsa böyle anca ben yıpranıyorum

Bebek emmeyince beni istemiyor gibi hissediyorum diye o yüzden bu kadar üzgün olduğumu söyledim aslında sana da kırılıyorum da demem lazım haklısın

Kızlar lütfen cevap yazın çok önemli ...39+4 üm , bugün kontrole gittim doktor bebeğin kafası 98.7 mm dedi 100 ü geçerse normal tavsiye etmiyorum dedi ...Bu konuda bilgisi olan var mı??

Kızlar lütfen cevap yazın çok önemli ...39+4 üm , bugün kontrole gittim doktor bebeğin kafası 98.7 mm dedi 100 ü geçerse normal tavsiye etmiyorum dedi ...Bu konuda bilgisi olan var mı??
Kafası büyük olan bebekler de normal doğumu bir çok doktor önermiyor geçişte sorun olur diye

Gözünaydın canım
Bende seni merak etmiştim haber vermiş miydin bize belki de ben kaçırdım
Maşallah bebeğine tosun paşa
Allah bağışlasın
Sen nasılsın ?
Teşekkür ederim canımm darısı sizin başınıza Doğumum pazartesi olacağını yazmıştım ama pazar günü değil daha önceydi o yüzden gözden kaçmış olabilir Bende bugün daha iyiyim. Spinal sezaryen oldum, ameliyatı hissetmek korkutur mu diye düşünüyordum ama hiç öyle olmadı çok güzel bir histi bebeğimin çıktığı an sesini duymak, görmek Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım Pazar günü giremedim buraya o yüzden yazamamıştım bugün ancak fırsatım oldu çok şükür sağsağlim kavuştuk oğluşumla Dualarım sizinle, hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucaklarınıza
Gözün aydın canım
Teşekkür ederimm
Kızlar gözünüz aydın sağlıkla bol sütle büyütün kuzuları darısı başımıza bekle bekle stresten perişan oldum sanki ilk gibi
Amin canım, darısı size inşallah
Beklemek çok zor ya zaman geçmiyordu ama şimdi 3 gün geçti bile ne ara geçti anlamadım
Neyse ki az kaldı, dualarım sizinle, sağlıkla kavuşun inşallah yavrularınıza

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlumun adaşını darısı bizimde başımıza inşallah

Bu kız tutmuyor emziği tutsa vericem artık. Ama ilk 1 hafta civarı verme taraftarı olmadım. Zaten durmadan uyuyodu sarılık olacak korkusuyla zorla uyandırdık emziği de verseydim daha çok uyurdu.
Şimdiyse almıyor emziği ama uyku süresi çok kısa değil şükür
Ben saat 22.00 da dogum yaptım dogumhaneden gece 12 de çıktım. saat gec olduğu için yemek yoktu haliyle. Temaslıyım diye refakatçi de yoktu eşimin arkadaşı dışardan getirmişti. Onun haricinde hastanede öğünlerde verilenlerin heryemeğini yiyemesem bile çorbasını muhakkak içtim. Ben de 2 gece kaldım. Iki gece boyunca mumkun degil idare etmek. Ilk dogumumda annem yanımdaydı. O hastanenin yemeklerini beğenmemiştik annem dışardan birşeyler alip getirmişti. Bi akrabam da çorba yapıp getirmişti ki o çorbalar çok makbule geçiyo.
Yaninda gecelik muhakkak olsun. Ben normal yaptığım halde gecelik çok kolayladı işimi ilk gün. Kanama kontrolü için bakıyorlar çünkü.

Kullan at alt acma örtüsü de almalısın bence. Alt değiştirirken çiş yapabiliyo. Ben 3 tane almıştım birini kendime serdim diğer ikisini bebege kullandım keşke 1 tane daha alsaydım yanıma.

Kirliler için çöp poşeti alabilirsin.

Ben küçük kahve makinesi götürdüm yanımda sallama çay yapmak için. Onu iyiki götürmüşüm. Canım istediğinde sıcacık çay çok iyi geldi.

Emzirme atletimi kullanmadım. Ama normal atleti iki tane alabilirsin. Ben çok terledim muhtemelen lohusaliktan. O teri üstümde soğutmamak için atleti değiştim terledikçe

Eğer aldıysan gümüş kapağını da yanında götürmelisin. Ben acil gidince evde kaldı. Kullansaydım belki de hiç yara olmazdı.

Hasta bezi ya da depend ne kullanacaksan onu bir paket götür. Bana 1 tane dogumdan sonra hastane taktı 2 hasta bezi de bende vardı yetmedi. Öyle olunca bebek bezi kullandım kendime de. Hepsi dolmasa da onu değiştirme ihtiyacı duyuyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…