canım benim nişanım ara ara geliyodu yataga bile bulasmıştı kan 2 gün sonra gece 3 kere adet olur gibi sancım geldi pespese ama şiddetliydi 3.de suyum geldi birden çok fazlaydı
Benim iki gündür kahveli kırmızılı ama dün çatı muaynesi oldum doktor pedi dolduracak yoğunlukta olursa hiç bekleme dedi önceki gün pembemsi sarimsiydi bugün çatıdan dolayı kahveli filan geliyo yoğunlaşırsa mecbur gideceğim açılmam yoktu ama bebek bayağı kanala yerleşmiş. Ben burda duydum bı kaç kişiden kanala girdikten sonra sezaryan sıkıntılı oluyomus ama bilmiyorum
Ben can bebe aldım r yigenimde onla büyüdü ucuzda yumuşacık ve bezin yapısı değişmiş koruma kalkini varmış tasma yapmiyomus memnun kalmazsam başka deneyeceğim. Sleepy e kimi iyi diyo kimi kötü deneme paketi alabilirsin. Bayb turcodan da baya memnun kalan var . Diyorum ya bebekle alakalı bişey bu deneme yanılmaDoğum yapan bütün arkadaşlarin gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
Bebek bakım telaşına başlayan arkadaşlarım Prima premium almıştım hep belden taşıyor göbek bağından dolayı biraz gevşek kalıyor tabi ondan olabilir mi farklı marka bez kullananlar da var mı böyle sıkıntı paket bitince sleepy alayim diye düşünüyorum
Bende bundan korkuyorum canım tamamen plansız kontrolsüz olursa diye sonra diyorum hayırlısı neyse o olsun vardır Allahın bir bildiğiBenim iki gündür kahveli kırmızılı ama dün çatı muaynesi oldum doktor pedi dolduracak yoğunlukta olursa hiç bekleme dedi önceki gün pembemsi sarimsiydi bugün çatıdan dolayı kahveli filan geliyo yoğunlaşırsa mecbur gideceğim açılmam yoktu ama bebek bayağı kanala yerleşmiş. Ben burda duydum bı kaç kişiden kanala girdikten sonra sezaryan sıkıntılı oluyomus ama bilmiyorum
Herkese merhabalar suyum geldigi icin hastaneye gitmiştim ama acilmam ve sancim yoktu ordada olmadi en fazla 4 cm aciklik olustu sancilar 2 dk ya indi ama benim kizce kanala girmedi o yuzden risk etmemek adina sezeryan oldum. Spinal aldim yaklasik 4 gibi cok basit bir islemdi yeterki rahat bırakın kendinizi sonra biraz agriniz oluyor kum torbasi falan biraz once ilk defa yürüdüm yani ondada oyle büyütülecek bir agri olmadi. Bundan sonra Allah kerim cok sukur kizim iyi 3200 kilo boy 49 cm isim karacadualariniz icin hepinize tesekkur ederim sormak istediğiniz birsey varsa sorabilirsiniz
Kızlar günaydınBizde pazartesi günü spinal sezaryen ile kavuştuk oğlum Demir’le darısı sizlere
1 gece hastanede kaldık bugün evimizde geldik. Şu an yanımda, yatağında uyuyor bakmaya doyamıyorum ya Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Kızlar gözünüz aydın sağlıkla bol sütle büyütün kuzuları darısı başımıza@limpido 01.12.2020 erkek 2.640 gr 38+0 doğan uraz.
Kızlarımda prima kullanıyordum çok çıkarıyordu belden yukarı ama değişmemiştim yine de şimdi sleepy alcaktım onun içinde emmiyo çok çıkarıyor diyolar canım molfix pure aldım bu sefer deneyenler memnundu küçük bir paket deneyebilirsin istersenDoğum yapan bütün arkadaşlarin gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün
Bebek bakım telaşına başlayan arkadaşlarım Prima premium almıştım hep belden taşıyor göbek bağından dolayı biraz gevşek kalıyor tabi ondan olabilir mi farklı marka bez kullananlar da var mı böyle sıkıntı paket bitince sleepy alayim diye düşünüyorum
Doğumun günü saati sasmiyo maalesef benim için çok erken oldu inşallah bekler bu haftayi da atlatmak nasıl olur inşallah çok stresli bı süreç inşallah hepimiz sagsalim atlatırızBende bundan korkuyorum canım tamamen plansız kontrolsüz olursa diye sonra diyorum hayırlısı neyse o olsun vardır Allahın bir bildiğihayırlısıyla bekleseydi gününü yalnızım daha kimse gelmedi gece bi an bu nişan mı hemen gelirse naparım diye düşünüyorum . İnşallah vakitlice sağlıkla kavuştursun Allah hepimizi.
Nasil basardin ya helaldoğumdan önce son ağdamı yapmış olmayı temenni ediyorum resmen pilates topu gibi yuvarlanarak ağda yaptım
4 tarafıma ayna koydum ama ne sen sor ne ben söyleyeyimNasil basardin ya helalben jiletle bile zor aliyorum artik
Çok haklısın umursamamak lazım zor da olsa böyle anca ben yıpranıyorumUyuyamayan gebeden hayırlı sabahlar canımöncelikle gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah bebisin Seni çok iyi anladım ilk doğumum gözümün önüne geldi.Kuveze girdi 5 gün,sonra memeyi tutmadı.Eve geldik her kafadan ayrı bir ses,emmeyince zaten damla damla süt,insanlar tecrübe aktaricaz yardım edicez derken daha fazla stres yaratıyorlar aslında.Bizlerde lohusalık duygusalligiyla daha da hassas oluyoruz.Ben 2 ay odamdan cikmamistim.Yanima kimse gelsin istemedim bile.İyilesmek istiyorsun,bebeğini öğrenmek,bebeğe bakmak her anlamda yeterli gelmek istiyorsun.Sezeryan olunca ilk zamanlar daha da zor oluyor.Ancak şunu unutma hepsi bitip geçiyor günden güne daha iyi oluyorsun.kendi gücünü toparladikca herserseye yeten herşeyi yapabilen sen olacaksın.Kendine biraz zaman ver ve insanları umursama,içine atma.Sende onlar gibi sorunları dile getir.Esinde yorulacak bırak yorulsun o da baba oldu sonuçta ne güzel destek oluyor.İnsanlarin ne olursa kim olursa seni germesine izin verme.
Bebek emmeyince beni istemiyor gibi hissediyorum diye o yüzden bu kadar üzgün olduğumu söyledim aslında sana da kırılıyorum da demem lazım haklısınÇok iyi anlıyorum insan daha hassas oluyor ve sevdiklerinden de aynısını bekliyor
Acaba kırmadan ablana sana zaman vermesini o birşeyler söylerken kötü niyetli olmasa bile senin kırılıp alındığını filan söylesen dikkat eder mi
Kafası büyük olan bebekler de normal doğumu bir çok doktor önermiyor geçişte sorun olur diyeKızlar lütfen cevap yazın çok önemli ...39+4 üm , bugün kontrole gittim doktor bebeğin kafası 98.7 mm dedi 100 ü geçerse normal tavsiye etmiyorum dedi ...Bu konuda bilgisi olan var mı??
Teşekkür ederim canımm darısı sizin başınızaGözünaydın canım
Bende seni merak etmiştim haber vermiş miydin bize belki de ben kaçırdım
Maşallah bebeğinetosun paşa
Allah bağışlasın
Sen nasılsın ?
Amin canımAllah yardımcın olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah bağışlasın gözün aydın canım
Canım sen doğuma giderken yazmadın değil mi kaçırmış da olabilirim Allah sağlıkla anneli babalı büyütsün inşallahçok şükür siz kavuştunuz darısı bizlere inşallah bizlere de dua edin.
Teşekkür ederimmGözün aydın canım
Amin canım, darısı size inşallahKızlar gözünüz aydın sağlıkla bol sütle büyütün kuzuları darısı başımızabekle bekle stresten perişan oldum sanki ilk gibi
Çok teşekkür ederim canım, darısı vakti zamanı gelince size inşallah
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlumun adaşınıKızlar günaydınBizde pazartesi günü spinal sezaryen ile kavuştuk oğlum Demir’le darısı sizlere
1 gece hastanede kaldık bugün evimizde geldik. Şu an yanımda, yatağında uyuyor bakmaya doyamıyorum ya Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Bu kız tutmuyor emziği tutsa vericem artık. Ama ilk 1 hafta civarı verme taraftarı olmadım. Zaten durmadan uyuyodu sarılık olacak korkusuyla zorla uyandırdık emziği de verseydim daha çok uyurdu.Kızlar emzik konusunda ne düşünüyosunuz? Benim daha 3.günden göğüslerim parçalandı hep ve bebiş bırakmıyo sürekli orda durmak istiyo doktorumuzda emme bittikten sorası için önerdi ama emin değilim.Kullanan var mı
Ben saat 22.00 da dogum yaptım dogumhaneden gece 12 de çıktım. saat gec olduğu için yemek yoktu haliyle. Temaslıyım diye refakatçi de yoktu eşimin arkadaşı dışardan getirmişti. Onun haricinde hastanede öğünlerde verilenlerin heryemeğini yiyemesem bile çorbasını muhakkak içtim. Ben de 2 gece kaldım. Iki gece boyunca mumkun degil idare etmek. Ilk dogumumda annem yanımdaydı. O hastanenin yemeklerini beğenmemiştik annem dışardan birşeyler alip getirmişti. Bi akrabam da çorba yapıp getirmişti ki o çorbalar çok makbule geçiyo.Kızlar hastanede ne yiyeceksiniz ya, hastane yemeği mi dışarıdan mı ? Ya da doğuranlar naptılar? Ben sezaryen olursam 2 gece kalabilirmişim, 1 gece idare edilirdi bi şekilde de 2 gece de az değilhastane yemeği çok fazla kişinin elinden geçio, dışarıdan hiç değilse görüosun kim hazırlıo edio falan
Yaninda gecelik muhakkak olsun. Ben normal yaptığım halde gecelik çok kolayladı işimi ilk gün. Kanama kontrolü için bakıyorlar çünkü.Birde kızlar bir sorum olacak.Doğum çantanıza neler koydunuz.Olmazsa olmazlar neler.Ben hazırladım ama eksikler varsa yardımcı olalım birbirimize.Ben neler koyduğumu yazayım size.
-3 adet hastsne çıkışı seti
-peluş battaniye
-yedek zıbın,çıtçıtlı body ve çorap
-bez
-süt pompası
-yenidoğan cam biberon
-1 damaklı emzik,1 damaksız emzik
-bez,ıslak mendil
KENDİM İÇİN;
-lohusa takımı
-yedek pijama takımı
-peluş terlik
-çorap,1 adet emzirme atleti,1 adet normal atlet,bir büyük hamile külodu,bir normal külot,hasta bezi tabiki,göğüs pedi.
Bunun dışında neler gerekli tecrübeli olanlar
Amin canım benim, sende sağlıkla al inşallah oğluşun Demir’i kucağınaAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlumun adaşınıdarısı bizimde başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?