2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar sezeryan sonrası göbek deliği ağrısı oluyor mu sizlerde de, acaba gaz ağrısı mı bilemedim, 10 gün oldu doğum yapalı, dikiş ağrısı çok azaldı ama göbek etrafı hala çok ağrıyor..

tamam canim tesekkur ederim

benim gobek deliginde agri yok dikisin 2 ucunda bazen cok agri oluyor bi de cisimi yaparken ve yaptiktan sonra agri oluyor

Benim oğlumda aynı bizde yarın 1 haftalık olacağız. Öyle tatlı tatlı bakıyor. Bazen emzik veriyorum onla uyuyor. Uyumazsa 1 saat kadar bez değişip tekrar emziruyorum hemencik uyuyor.

Doktorunuz bekleme konusunda ne diyor ben endişelenmeye başladım artık öneriniz var mı sakin kalıp endişelenmemek için

doğum yapan arkadaşlar cevap verirseni sevinirim doğumdan sonra eslerinizle yatakları ayirdinizmi kovid den dolayi,işe gidip geliyorlar ya bizimki bide toplu taşımayla gidip geliyor yatakta yasa bebek için endişe ediyorum söylesem her gün duş al diye kış günü adamı hasta ederiz napıyım yada siz ne yaptınız bi akil

Biz ayırmadık bebeğimizde kendi yatağında bizim odamızda yatıyor. Toplu taşıma kullandığı için ayırmanızı anlıyorum ama zaten aynı evin içindesiniz Allah korusun hasta olsa bulaşma oranı yine çok yüksek

Ya maşallah ne kadar çabuk ve güzel bir doğumun olmuş Sağlıkla büyüsün bebeğin
Hamdolsun doğum yaptım kızlar ağrılarım var biraz oğlumda yanımda iyi çok şükür inşallah herşeyi de normal çıkar 3200 51 cm
Gözünüz aydın canım Kilosu boyu çok güzel maşallah Güle güle büyüt bebeğini

Ya ben bi geçirdim bu illeti cok şükür ona bulasmadi ama tekrar bulaşma riski ve bebeğe bulaşma riski tedirgin ediyor

Yaa çok güzelsinizz, bayıldımm Maşallah Allah nazarlardan saklasın yakışıklı oğluşunu Sağlıkla büyüsün Yiğit Sancak bey

Ayırmadık biz bulaşsa her türlü aynı evin içinde de bulaşır zaten diye düşünüyorum..

Kızlar bebeginde sarılık olanlar ben de 38. Haftada doğum yaptım bebeğim 35 ile uyumluydu ve 2300 doğdu çok şükür ne kuvozde kaldım ne sarılık olduk ben mama vermedim emzirdim hep ki sarılık kuvöz bunlara kendimi hazırlamıştım. Çok şükür olmadı. Eltim de benim ki gibi düşük kilolu ve erken doğurmuş o daha çok emzirmiş benden onunki de olmuş ve hastanede yatmış yani bu sizinle alakali değil çok birazda bebekle alakalı genetik bir durum olabiliyormuş. O yüzden çok düşünüp kendinizi üzmeyin illaki geçecek

Zaten nst çok güvenilir birşey değil gibi geliyor bana.

Bebeğin kilosunu ne kadar olmuştu ama 41 ve 42 haftalık olduklarında ben ondan da korkuyorum sırf kilosu 4 oldu diye sezeryana. Alırsa diye.
3100 gram civarıydı ikisi de canım..aslında sadece sat a göre bakmak yanlış olur ultrason olcumlerinde 1hafta yada 2 hafta geride çıkıyordu kızlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…