2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende biraz doğumumdan bahsedeyim hafif ağrılarım vardı hastane uzak diye çok beklemedim gittiğimde 5 cm açıklık vardı 12 buçukta doğumhaneye çıktım 2 de oğlum doğdu açılmam çabuk oldu suni sancı da verilince ama bebeğin başı aşağı inmediği için çok fazla ıkınmam gerekti diğer doğumlarıma göre zordu ama atlattım çok şükür darısı doğum bekleyen arkadaşların başına ama doğum yorgunluğunu atamadım çünkü hastaneye geldim geleli toplam 1 saat bile uyumadım oğlum sürekli mızmız gazı var emiyor ki çok bol değil gazını çıkarana kadar tekrar acıkıyor bu döngüyle geçti günümüz birazdan taburcu olucaz inşallah evde düzenimiz oturur hastanede kontroldü topuk kanıydı falan derken sürekli soy giydir üşüttü de gazı oluyor yoksa olmaz bu kadar diye kendimi avutuyorum

Benim oğlumda aynı bizde yarın 1 haftalık olacağız. Öyle tatlı tatlı bakıyor. Bazen emzik veriyorum onla uyuyor. Uyumazsa 1 saat kadar bez değişip tekrar emziruyorum hemencik uyuyor.
Ben sarılığı az geçsin emziği ondan sonra vereyim diyorum gerçi iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama

Pazartesi bana da gel bakalım suyuna vs dedi zaten artık 3 günde bir gidecegiz öyle görünüyor.Suni sancı verilip bebek gelmezse sanırım eve yollanmayız direk sezeryana alınırız çünkü strese girecek bebek daha bekletmezler bu kadar bekleyip sezeryan olması da can sıkıcı bir durum.Tabi herşeyin başı saglık iyi olsunda bebek diyorum ama yine de içten içe sıkıyorum kendimi

Sizinle günlerimiz aynı sizin doktorun yorumu ne acaba ben de onu merak ettim.
İstersen suni sancı verebiliriz dedi ama tabi istemedim henüz erken takibi sıklaştırdı yapacak bişey yok gününü bekleyecegiz diyor pazartesi gel dedi 3 günde bir gitmeye başlıyorum artık.41i doldurma fikri aşırı canımı sıkıyor ama

Benim ilk bebeğimde olmuştu yaralar. Bir tek ayva çekirdeği jeli iyi gelmişti. Bunda gümüş kapak aldım daha birşey yok şükür. Ama bebekte daha iyi kavrıyor memeyi az emsede ona dikkat edin. Alt dudağı muhakkak dışarı doğru kıvrılmış olsun tuttuğunda.

Göbek ağrısı oluyor canım benim 22 gün oldu hala her tarafım ağrıyor dikişlerde dahil

Bence bi dene canim silikon uçlardan. İlk doğumumda yanlış hatirlamiyorsam 3 ay kadar o sekilde emzirdim ben. Sonrasinda normale dönmüştük. Hem fiyatlari da baya uygundu. Bebedor, weebaby gibi bir markaydi. Bu seferde nolur nolmaz diye aldim. Emzirmeyi kesmektense alışana kadar silikon uçla emzirmek daha mantıklı geliyor bana.

Arkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
Ben dün hiç iyi değildim.
17 saat sancı çektim.
Bebeğim huzurdu ondan örnek alındı karnımda iken.
Ve bebeğin riske girdiği anlaşıldı.
Beni hemen ameliyata aldılar.
Ameliyat oldum.
Ağrılarım çok var ama çok şükür.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Ama benim için çok zordu.
O an ağladım çünkü annem geldi aklıma dedim oda böyle sancı çekmişti.
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Kızım 2.950 gram doğdu.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina

benide listeye ekleyin canım
Bebeğim kız.
2.950 kg.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina
Sezeryan ile doğum yaptım.

gecmis olsun oncelikle. Ben silikon ucla emziriyorum cunku benim kiz meme ucumu kavriyamiyor. Bende yara falan olusmadi. Ama alisir sonrada normal ucu almaz diye korkmuyor degilim. Bence bir dene

benimde oyle cok kotu arada mama veriyorum gogsum dinlensin biraz diye kaniyor

daha bi düzene girdi uykusu canım sarılık riski de kalktı ortadan uyandırmıyorum 4 saat uyudugu da oluyo gerçekten 40 çıkınca farkediyo
Buna çok sevindim inan ki bizim de 9 günümüz kaldı Bende uyandırmıyorum artık kendi uyanıyor acıkınca maksimum 3.5 saat uyudu bugüne kadar en fazla. geceleri farketti mi peki gaz sancılarından hala ağlıyor mu geceleri yoksa o da mı azaldı?

Kızlar sütüm çok az geliyor ne yapacagimi şaşırdım. Humana still tea ve bestlak kullanıyorum. Humana günde bir fincan içiyorum bestlak da aynı şekilde. 3 fincan icilebilirmis humana ama mastit yapar fazlası diye korkuyorum. Bebeğim de doymuyor sütüm az olduğu için mama veriyorum biraz yüzünün rengi açıldı.

Bugünde yüzünde kırmızı noktalar çıkmış isilik gibi sıcaktanmışlar acaba. Ayy ne zormus annelik 10 gün oldu ama zombi gibiyim resmen

Evet mastit yaptı beni. Aynı durumdayız. Mama veriyorum doysun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…