2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Milk tea karisik bitkisel çay eşime bunu önermisler. Bende faydalı oldu şükür.banada humana onermislerdi ama bunun daha çok faydasini gördüm. Ayni zombilik bendede vardi. Butun vücudum odemdi. Burnum dahil.

Benim de bu sefer ıkınma aşaması uzun sürdü bende zorlandım canım. Çok şükür kavuştuk sağ salim. Sende sağlıkla büyüt inşallah

Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi

Canım gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini. Inşallah şeker sorunun da geçer. Ben nispeten daha iyiyim. Yine de dikkat ediyorum patates pirinç filan yemiyorum.
Evet mastit yaptı beni. Aynı durumdayız. Mama veriyorum doysun diye.

Canım benim bi göğsüm çok şişmişti sıcak su torbası koydum yumuşadı. Sonra iki kere masaj yaparak elimle sağdım sisi geçti ve yumuşadı. Sertleşince öyle yapacam.
Emzirdikce artar canim insaalh uykunu dusunu mutlaka al benim tecrübeme gore sutu arttian yedigimiz ictigimiz degil uykumuz ve stres olmamamiz firsat buldukca dinlen mutlaka

Bebeğim uyuyunca arada uyumaya çalışıyorum canım, çok gaz sorunu da var çok sık ağladığı için dus falan rahat alamıyorum ama alışacaz.
Kuzum bir süre göbeğinden pıhtı gelip düşüyor gelip düşüyor kendi kendine. İçi kuruyor öyle öyle sonra düzeliyor
Bugün doktora gittim canım o kalan kahve şey kendi gider dedi. Sabah akşam pamuğa kolonya döküp sil dedi bide.
Milk tea karisik bitkisel çay eşime bunu önermisler. Bende faydalı oldu şükür.banada humana onermislerdi ama bunun daha çok faydasini gördüm. Ayni zombilik bendede vardi. Butun vücudum odemdi. Burnum dahil.

Elimdeki humana bitince ondan alayım canım bide. Inşallah artar sütümüz. Çok fazla içmeye de korkuyorum mastit olurum diye.

Kızlar başka bir çocuk doktoruna gittik bugün sarılık değeri 11 den 9.7 ye düşmüş emzirmeye devam et dedi doktor. Mama vereceğin zamanda önce her ikk göğsünü emzir sonra mamayı ver dedi. Ilk haftalarda 25 veya 30 cc normal 3 veya 4 saatte bir verebilirsin dedi. Ilk olunca çok tecrübesizim ben ama burda sizlerden çok şey öğrendim Allah razı olsun hepinizden. Doktorun söylediklerini yazmak istedim belki birine faydası olur benim gibi göbek kordonu düşünce gerisini kolonyası pamuğa döküp akşam sabah silmek iyi geliyomus yoksa enfeksiyon olabilirmiş. Sünnetini de çok geciktirme dedi birde bizden haberler böyle.

Canım bende 7 aralıkta yaptım doğum bizimkisi erken düştü ama senin dediğin gibi kurumuş kan pıhtısı şeklinde duruyo bişey olacağını sanmıyorum hepimizde aynı baksana
Kızlar o kuruluk kendiliğinden düşüyo endişe etmeyin benimkide dün düştü a
Beyaz dut kurusunu kaynatıp için mutlaka çok güzel süt yapiyo mastit olacam diye korkma sağarsın sıcak duşa girince el masajı ile kendiliğinden aliyo zaten sütler. Sütün çoğalınca bi düzene koyarsın

Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi

ikinizin de bebişleri hayırlı olsun sağlıkla büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…