Milk tea karisik bitkisel çay eşime bunu önermisler. Bende faydalı oldu şükür.banada humana onermislerdi ama bunun daha çok faydasini gördüm. Ayni zombilik bendede vardi. Butun vücudum odemdi. Burnum dahil.Kızlar sütüm çok az geliyor ne yapacagimi şaşırdım. Humana still tea ve bestlak kullanıyorum. Humana günde bir fincan içiyorum bestlak da aynı şekilde. 3 fincan icilebilirmis humana ama mastit yapar fazlası diye korkuyorum. Bebeğim de doymuyor sütüm az olduğu için mama veriyorum biraz yüzünün rengi açıldı.
Bugünde yüzünde kırmızı noktalar çıkmış isilik gibi sıcaktanmışlar acaba. Ayy ne zormus annelik 10 gün oldu ama zombi gibiyim resmen
Bakayım canım düşündüm de erkek olunca vazgeçtim tekrar teşekkür ederim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahOrkide alınabilir biz alacagız inşallah bebeğimiz dogarsa
Gözün aydın canımMinicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
Benim de bu sefer ıkınma aşaması uzun sürdü bende zorlandım canım. Çok şükür kavuştuk sağ salim. Sende sağlıkla büyüt inşallahBende biraz doğumumdan bahsedeyim hafif ağrılarım vardı hastane uzak diye çok beklemedim gittiğimde 5 cm açıklık vardı 12 buçukta doğumhaneye çıktım 2 de oğlum doğdu açılmam çabuk oldu suni sancı da verilince ama bebeğin başı aşağı inmediği için çok fazla ıkınmam gerekti diğer doğumlarıma göre zordu ama atlattım çok şükür darısı doğum bekleyen arkadaşların başınaama doğum yorgunluğunu atamadım çünkü hastaneye geldim geleli toplam 1 saat bile uyumadım oğlum sürekli mızmız gazı var emiyor ki çok bol değil gazını çıkarana kadar tekrar acıkıyor bu döngüyle geçti günümüz birazdan taburcu olucaz inşallah evde düzenimiz oturur hastanede kontroldü topuk kanıydı falan derken sürekli soy giydir üşüttü de gazı oluyor yoksa olmaz bu kadar diye kendimi avutuyorum
Doğum yapmayanlar sana özelden yazsın ozman öyle mi yapalmDoğum bekleyenleri güncellemem imkansız gibi duruyor canım yaanca doğurmayanlar yazarsa olabilir tek tek bulamam ki
Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Evet mastit yaptı beni. Aynı durumdayız. Mama veriyorum doysun diye.
Emzirdikce artar canim insaalh uykunu dusunu mutlaka al benim tecrübeme gore sutu arttian yedigimiz ictigimiz degil uykumuz ve stres olmamamiz firsat buldukca dinlen mutlaka
Bugün doktora gittim canım o kalan kahve şey kendi gider dedi. Sabah akşam pamuğa kolonya döküp sil dedi bide.Kuzum bir süre göbeğinden pıhtı gelip düşüyor gelip düşüyor kendi kendine. İçi kuruyor öyle öyle sonra düzeliyor
Milk tea karisik bitkisel çay eşime bunu önermisler. Bende faydalı oldu şükür.banada humana onermislerdi ama bunun daha çok faydasini gördüm. Ayni zombilik bendede vardi. Butun vücudum odemdi. Burnum dahil.
En son benim tarih herhalde:)
Kızlar o kuruluk kendiliğinden düşüyo endişe etmeyin benimkide dün düştü aCanım bende 7 aralıkta yaptım doğum bizimkisi erken düştü ama senin dediğin gibi kurumuş kan pıhtısı şeklinde duruyo bişey olacağını sanmıyorum hepimizde aynı baksana
Beyaz dut kurusunu kaynatıp için mutlaka çok güzel süt yapiyo mastit olacam diye korkma sağarsın sıcak duşa girince el masajı ile kendiliğinden aliyo zaten sütler. Sütün çoğalınca bi düzene koyarsınKızlar sütüm çok az geliyor ne yapacagimi şaşırdım. Humana still tea ve bestlak kullanıyorum. Humana günde bir fincan içiyorum bestlak da aynı şekilde. 3 fincan icilebilirmis humana ama mastit yapar fazlası diye korkuyorum. Bebeğim de doymuyor sütüm az olduğu için mama veriyorum biraz yüzünün rengi açıldı.
Bugünde yüzünde kırmızı noktalar çıkmış isilik gibi sıcaktanmışlar acaba. Ayy ne zormus annelik 10 gün oldu ama zombi gibiyim resmen
Aynen bende dogurmadim bi de hayirlisiyla biz kucagimiza alsaydik oturamiyorum nefes almakta zorlaniyorum agrilar zaten surekli var hersey hazir kucuk pasanin keyfini bekliyoruz:)
Bizim senle günümüz aynı bakalm hangimiz önce doğuracakAynen bende dogurmadim bi de hayirlisiyla biz kucagimiza alsaydik oturamiyorum nefes almakta zorlaniyorum agrilar zaten surekli var hersey hazir kucuk pasanin keyfini bekliyoruz:)
Bende henüz doğum yapmadımDoğum yapmayanlar sana özelden yazsın ozman öyle mi yapalm
Sizin kiz mi erkek mi:)kizlar erkenci oluyoBizim senle günümüz aynı bakalm hangimiz önce doğuracak
Canım ben beklıyorum daha gelmedi oglusumDoğum bekleyenleri güncellemem imkansız gibi duruyor canım yaanca doğurmayanlar yazarsa olabilir tek tek bulamam ki
Kız benimki....o yargı bence pek doğru değil ya ilk iki bebegim de kızdi ikisi de geç doğdularSizin kiz mi erkek mi:)kizlar erkenci oluyo
Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Bende biraz doğumumdan bahsedeyim hafif ağrılarım vardı hastane uzak diye çok beklemedim gittiğimde 5 cm açıklık vardı 12 buçukta doğumhaneye çıktım 2 de oğlum doğdu açılmam çabuk oldu suni sancı da verilince ama bebeğin başı aşağı inmediği için çok fazla ıkınmam gerekti diğer doğumlarıma göre zordu ama atlattım çok şükür darısı doğum bekleyen arkadaşların başınaama doğum yorgunluğunu atamadım çünkü hastaneye geldim geleli toplam 1 saat bile uyumadım oğlum sürekli mızmız gazı var emiyor ki çok bol değil gazını çıkarana kadar tekrar acıkıyor bu döngüyle geçti günümüz birazdan taburcu olucaz inşallah evde düzenimiz oturur hastanede kontroldü topuk kanıydı falan derken sürekli soy giydir üşüttü de gazı oluyor yoksa olmaz bu kadar diye kendimi avutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?