Arkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
Ben dün hiç iyi değildim.
17 saat sancı çektim.
Bebeğim huzurdu ondan örnek alındı karnımda iken.
Ve bebeğin riske girdiği anlaşıldı.
Beni hemen ameliyata aldılar.
Ameliyat oldum.
Ağrılarım çok var ama çok şükür.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Ama benim için çok zordu.
O an ağladım çünkü annem geldi aklıma dedim oda böyle sancı çekmişti.
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.
Kızım 2.950 gram doğdu.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina
Kızlar sütüm çok az geliyor ne yapacagimi şaşırdım. Humana still tea ve bestlak kullanıyorum. Humana günde bir fincan içiyorum bestlak da aynı şekilde. 3 fincan icilebilirmis humana ama mastit yapar fazlası diye korkuyorum. Bebeğim de doymuyor sütüm az olduğu için mama veriyorum biraz yüzünün rengi açıldı.
Bugünde yüzünde kırmızı noktalar çıkmış isilik gibi sıcaktanmışlar acaba. Ayy ne zormus annelik 10 gün oldu ama zombi gibiyim resmen
Emzirdikce artar canim insaalh uykunu dusunu mutlaka al benim tecrübeme gore sutu arttian yedigimiz ictigimiz degil uykumuz ve stres olmamamiz firsat buldukca dinlen mutlaka
Banyodan sonra rengi açılmış canım ama hala duruyo göbeğinde bizimde. O da gider heralde kendi. Senle aynı gün doğum yaptık heralde biz demi? 8 aralık benimki.
Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
Arkadaşlar yazan herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
17 saat sancı çektim.
Ameliyat oldum.
Kızım 2.950 gram doğdu.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina
Kızlar ,biz ilk kontrolümüzü olduk ve aşımızıda yaptırdık hamdolsun herşeyimiz iyi 1 ay sonrada kalça ultrasonu çekilecek , pişik içinde hamazinc kremi çok kalın sürmemi söyledi kilo ve boyumuzda çok güzel artmış
Kızlar göğüs ucu yaralarım çok acıyor. Emzirirken ağlıyorum artık. Lanolin krem ve gümüş kapak kullanıyorum geçmiyor. Bir de mastit oluşmaya başladı. Sezaryen yerlerim de acıyor. Ağlamaktan bir hal oldum. Silikon göğüs ucu alsam yaralar iyileşir mi? Kullanan var mı? Acısı azalır mı hiç değilse? Nolur bi akıl verin. Komple kesicem emzirmeyi dayanamıyorum
Kızlar ,biz ilk kontrolümüzü olduk ve aşımızıda yaptırdık hamdolsun herşeyimiz iyi 1 ay sonrada kalça ultrasonu çekilecek , pişik içinde hamazinc kremi çok kalın sürmemi söyledi kilo ve boyumuzda çok güzel artmış
Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
Maşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah değmez mii o acılar vız geliyo bebişleri görünce
17 saat sancı çektim.
Ameliyat oldum.
Kızım 2.950 gram doğdu.
46 cm.
İsmi Ahsen Lina
Maşallah canım dün de bizim 1 aylık kontrolümüz vardı sağlık ocağında. İlk aşımızı yaptırdık. Boyu 51 cm kg 3600 e yakın olmuş doğduğunda 2590 dı. Maşallah iyi kg almış dediler. Doğum yaptığım hastanede aylık kontrolümüz de haftaya bakalım orda alcaz bizde kalça ultrasonu için randevu.
Maşallah canım dün de bizim 1 aylık kontrolümüz vardı sağlık ocağında. İlk aşımızı yaptırdık. Boyu 51 cm kg 3600 e yakın olmuş doğduğunda 2590 dı. Maşallah iyi kg almış dediler. Doğum yaptığım hastanede aylık kontrolümüz de haftaya bakalım orda alcaz bizde kalça ultrasonu için randevu.