2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Gozun aydın canim kolay degil tab dogumlar hepimizin ağrıları oldu sagkicakla kavuşmuşsun cok sukur kilosuda guzel masallah

Emzirdikce artar canim insaalh uykunu dusunu mutlaka al benim tecrübeme gore sutu arttian yedigimiz ictigimiz degil uykumuz ve stres olmamamiz firsat buldukca dinlen mutlaka

Banyodan sonra rengi açılmış canım ama hala duruyo göbeğinde bizimde. O da gider heralde kendi. Senle aynı gün doğum yaptık heralde biz demi? 8 aralık benimki.
Kuzum bir süre göbeğinden pıhtı gelip düşüyor gelip düşüyor kendi kendine. İçi kuruyor öyle öyle sonra düzeliyor

Yaaa maşallah neguzel kavustun meleğine..Allah hayırlı evlat etsin... gelmiş geçmiş olsun bian önce toparlanırsin insallah

Canım ben avent göğüs kalkanı tavsiye ediyorum kendi göğüs uçlarım kanıyordu çok açıyordu denemediğim birşey kalmamıştı ama şuan göğüs ucu ağrım bitti tavsiye ederim trendyoldan aldım

Ne zman gittiniz kontrole. Ne kadar zaman sonra yani

Minicik bir kızım oldu teyzeleri 2790 gram
Şükürler olsun Allah'a, bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çektiğimiz bütün acılara değermiş, hayran hayran izliyorum meleğimi
Maşallah kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın vatana millete size hayırlı evlat olsun inşallah değmez mii o acılar vız geliyo bebişleri görünce

Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah vatana millete size hayırlı evlat olsun.

Maşallah canım dün de bizim 1 aylık kontrolümüz vardı sağlık ocağında. İlk aşımızı yaptırdık. Boyu 51 cm kg 3600 e yakın olmuş doğduğunda 2590 dı. Maşallah iyi kg almış dediler. Doğum yaptığım hastanede aylık kontrolümüz de haftaya bakalım orda alcaz bizde kalça ultrasonu için randevu.

MaşaAllah barekAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…