2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Çok geçmiş olsun , herkes hasta çok duyuyorum. Allah hepimize sağlık versin

Cok gecmıs olsun canım şimdi nasılsınız özledik vallahı senı . Gecen gün aklımdan gectin dedim heralde artık topiğe bakmıyor

Cok gecmıs olsun canım şimdi nasılsınız özledik vallahı senı . Gecen gün aklımdan gectin dedim heralde artık topiğe bakmıyor
Oğlanı ayağımda sallarken bakabilirsem bakıyorum yoksa bakamıyorum kızın hastalıkları çok yordu bağırsak ve idrar yolu enfeksiyonu olunca ardından çamaşır da çok çıkıyor

Sağol canım benim .Size de çok geçmiş olsun ya inşallah sonucu belli oldu mu bebisin? İnşallah Akdeniz anemisi değildir. Allah yardımcınız olsun sağlık versin inşallah. Aynen bende öyle düşünüyorum canım napalim emebildigi kadar emsin derdindeyim ben de anne sütü sonuçta ileride bulamayacak. 2 yaşa kadar biraktirmayi düşünmüyorum ben de kendi birakmazsa bu sürede. Başka uyutma yöntemi de gelistiremedim zaten. Sizi bilmem ama hala gazına uyanıyor resmen benimki. Yildim artık şu gazdan. Adam gibi bir doktor bulup tıp fakültesinde götürmek istiyorum. Özele goturuyordum normalde ama aldı başını gitti fiyatlar. Allah sağlık versin herkese zor.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun inşallah sağlık versin bir an önce. Ben de okuyorum herkes hasta şifa versin inşallah Rabbim herkese. Kıyamam ya valla Allah sağlık versin.

Çok teşekkür ederim arastiracagim

Kızlar yaa doğum günleri geliyor ne yapmayı düşünüyorsunuz ben çok heycan yaptım

Çok geçmiş olsun canım inşallah hepiniz daha iyisinizdir. Allah sağlık şifa versin.

Oo azılar için erken değil mi canım çok zorlar onlar tetagil var diş granülü bir araltır istersen
Bugün onu da denedim oda etki etmedi.
Eczacım fitil ver olmadı gece yatarken dedi.
Bu arada daha azılarla ön kesiciler arası gelmedi doktor dün azılar geliyor hazırlan dedi

İyiyim nasıl olayım yorgunluk var onun haricinde diğer durumla alakalı çare yok elimden geleni yaptım. Böyleymiş hayırlısı. Daha iyiyim ama ilk günlere nazaran canım
Rabbim hakkında hayırlısını versin canım benim. Bebişe takrar geçmiş olsun. Bir an önce ağrıları geçsin inşaAllah.

Yaklaşık 10 gündür özellikle gece uykusuna dalması 45 dk 1 saat sürüyor huni takip evde dolanicm az kaldı ve evet benim velet de babasıyla uyurdu ama artık uyumuyor inşallah biran önce geçer bu dönemleri

Hem kendilerine hem bize eziyet ediyorlar ya, uyu işte mis gibi ne var yani Demir 2. gündüz uykusuna direniyordu, gece çabuk uyuyup 1 saat sonra uyanıyor 3 saat uyumuyordu. Ve ben odada olduğum halde durmuyor babasında ya, katıla katıla ağlıyor sıpa. Eskiden ne güzel uyurdu babasında her gün huyları değişiyor vallahi
Uyanma huyu geçiyor gibi, düzeliyor yani. Huniye gerek kalmadan atlatıcaz inşallah

En çok analarina garezi bunların bizim işimizi zorlaştırmak için babalarını bile reddeder bunlar 2 uykudan 1 e mi düşsek diyorum ama daha erken geliyor bı de uyuyor da istediği zaman kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…