Ay evett yemek sahnelerine bakmıyorumYaaaa onlar yerken tok insan bile acikiyor yersin yersin canım sifa olsuuuun
Maaşallah iyi hissetme sevindim. Ben ilk 2 gün oruç tuttum ama çok kötü olduğum için devamını getiremedim maalesef.İyi geceler kızlar2 haftadır sessizce takip ediyorum topiği pek yazmaya takip etmeye mecalim yoktu, 2 gündür iyi hissediyorum kendimi. 6. Haftada başlayan mide bulantım 9+3 itibariyle azalmaya başladı çok şükür. Uzun zaman sonra ilk defa bugün çikolata yiyebildim ve zevk aldım insan yediğinden lezzet almayı özlüyormuş cidden. İnşallah bundan sonra tamamen biter Sizler ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler oruç tutan zorlanmayan var mı? ☺
Aramızda alerjik astımı olan da çok varmış ya, bende de var canım. Çok şükür ben uzun süredir sıkıntı çekmiyorum. Boğaz pastili zararlı değil doktor bana alabilirisn dedi. Öksürük için ilik su genelde boğazdaki gicigi rahatlatıyor. Bir de hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama ben sıcak su, zencefil, bal karıştırıp içiyorum. Gün içinde de bol su içmek geniz akintisi ve balgamı rahatlatıyor.Kızlar benim alerjik astımim var ama ilaç kullanamiyorum malum. Boğazımda takılı bir şey var gibi sürekli öksürüyorum ,boğaz pastili kullanıyorum arada ama zararlı mı bilmiyorum,bu öksürük beni mahvediyor var mı öneriniz
Canım benim çok fena nefes darlığım vardı hatta burda da yakındım kızlara sordum. Geçmiyordu. Meğersem tozdanmış. Evim temizlendikten sonra öksürük de nefes darlığı da geçti. Kriz geldiğinde cam aç balkona falan çık temiz hava iyi gelir belki canımHep oksuruyorum,ev temiz aslında nerdeyse iki üç günde bir temizleniyor ama bu öksürük geçmek bilmiyor ,çok öksürunce de korkuyorum acaba hastaneye gitsem de buhar makinesi falan mı istesem doktordan nefes darlığı çekiyorum öyle olunca
Nefes darligin varsa ventolin alman gerekebilir çünkü oksijensiz kalmak iyi olmaz.Hep oksuruyorum,ev temiz aslında nerdeyse iki üç günde bir temizleniyor ama bu öksürük geçmek bilmiyor ,çok öksürunce de korkuyorum acaba hastaneye gitsem de buhar makinesi falan mı istesem doktordan nefes darlığı çekiyorum öyle olunca
Bol su içiyorum ev de temiz ama geçmiyor ,sürekli öksürunce de korkuyorum bir şey olacak diye
Canım aynı şey bende de var. Gece öksürük krizleri geliyor resmen. Merak etme oksurmenin bebeğe zararı yokmuş. Ama beni çok rahatsız ediyor. Öksürük geldiği an keçiboynuzu özü içiyorum 1 tatlı kaşığı. Anında kesiliyor. Sonra akşam yine oluyor ama daha az. Sabah ac karnına da içiyorum...ve yeşil elma...astıma iyi geldiğini okudum. Sıcak suya doğrayıp kabuklarıyla limon da sikarak suyunu içiyorum anlık rahatlatıyor...yesil elma iyidir. Yemeye çalışKızlar benim alerjik astımim var ama ilaç kullanamiyorum malum. Boğazımda takılı bir şey var gibi sürekli öksürüyorum ,boğaz pastili kullanıyorum arada ama zararlı mı bilmiyorum,bu öksürük beni mahvediyor var mı öneriniz
Hoşgeldin canım ben sadece başlangıçta tuttum bulantılar yüzünden tutamıyorumİyi geceler kızlar2 haftadır sessizce takip ediyorum topiği pek yazmaya takip etmeye mecalim yoktu, 2 gündür iyi hissediyorum kendimi. 6. Haftada başlayan mide bulantım 9+3 itibariyle azalmaya başladı çok şükür. Uzun zaman sonra ilk defa bugün çikolata yiyebildim ve zevk aldım insan yediğinden lezzet almayı özlüyormuş cidden. İnşallah bundan sonra tamamen biter Sizler ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor günler oruç tutan zorlanmayan var mı? ☺
Afi yet olsungece saat 00.25 we ben yemek yiyorum
gece saat 00.25 we ben yemek yiyorum
Canım benim ilk hamileliğimde tek sıkıntım alerjik öksürüktu, 27.haftada öksürükten suyum geldi, 10gun yattım, yudum yudum devamlı ılık su iç, mevsim geldi ben de korkuyorum, geçen sene Ramazan in ilk günü acillik olmuştum.Kızlar benim alerjik astımim var ama ilaç kullanamiyorum malum. Boğazımda takılı bir şey var gibi sürekli öksürüyorum ,boğaz pastili kullanıyorum arada ama zararlı mı bilmiyorum,bu öksürük beni mahvediyor var mı öneriniz
Sen her kirklareli yazdiginda keske orda olsam diyorum uzun suredir ayri kaldigim icin cok ozluyorum ailemibende asker esıyım hanımlar :) bız kırklarelındeyız sız nerelerdesiniz
Tayin sebebiyle ben de kayseride yasiyorum su an, yeni tasindim hattaBen kayseride yaşıyorum
İnsan ailesinin yanında olmak istiyor tabiSen her kirklareli yazdiginda keske orda olsam diyorum uzun suredir ayri kaldigim icin cok ozluyorum ailemi ☺
Tayin sebebiyle ben de kayseride yasiyorum su an, yeni tasindim hatta ☺
Midem fenaaaydi iyi geldi dha.olsa yerdimde neyseOoo o konuda sanalıymışın canım bizim burada yoktur sanırım bilmiyorum ki neyse zaten unuttum
Ne çok kilo iyi nede cok zayiflik canim normal olcakboyuna göreBakarken neler neler yaptım yok kilo almıyorum canım her gece makarna yiyordum tereyağlı bi ara cicibebe muz süt üçlüsü karışımı içiyordum yok alamıyorum evlendim yine aynı.. Bazı sıkıntılardan dolayı zaten benim fazla kilo almamam gerekiyor ilerki durumlarda akciğer solunum sıkıntısı olacak bende o yüzden sağlıklı yiyecekler yiyip az kilo almak istiyorum
Bazen denk geliyor hamileyken daha denk gelmedi gerciAy evett yemek sahnelerine bakmıyorum
Maaşallah iyi hissetme sevindim. Ben ilk 2 gün oruç tuttum ama çok kötü olduğum için devamını getiremedim maalesef.
Aramızda alerjik astımı olan da çok varmış ya, bende de var canım. Çok şükür ben uzun süredir sıkıntı çekmiyorum. Boğaz pastili zararlı değil doktor bana alabilirisn dedi. Öksürük için ilik su genelde boğazdaki gicigi rahatlatıyor. Bir de hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama ben sıcak su, zencefil, bal karıştırıp içiyorum. Gün içinde de bol su içmek geniz akintisi ve balgamı rahatlatıyor.
Aaaaaa simdi.gordum tuuuh neyse geliyorum sen yine boyle seyelr gorursen etiketle beni
Aç karnına içmemeye çalış ozaman daha da arttırıyor bulantıyı canım. Ben böbrek rahatsızlığımdan dolayı içmek zorundayım aklıma geldikçe sürekli içmeye çalışıyorum. Wc ile dost oluyorum çok içinceArkadaşlar yemek yiyorum ama su içemiyorum bulantı yapıyor çok kötü içim kurudu resmen kabız oluyorum ne yapsam bilmiyorum bugün eşim cam şişede su almış onu içtim damacana su icemiyorum yarın 1,5lt lik su aldırcam bakalım icebilcekmiyim sizler nasılsınız su içiyor musunuz
Ben sakız çiğnemeye korkuyorum ya. Bulantımı biraz bastırıyor ama sakız beni acıktırıyor. Zaten sürekli acıkıyorum yemekten 1 saat sonra hiçbişey yememişim gibi gurulduyor midem.gece saat 00.25 we ben yemek yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?