Benımde farklı belim ve kasıklarım1 2 gündür özellikle bide psikolojik olarak iyi değilim bu aralar her hafta değişik bişiler oluyor umarım herşey yolundadır
Benımde farklı belim ve kasıklarım1 2 gündür özellikle bide psikolojik olarak iyi değilim bu aralar her hafta değişik bişiler oluyor umarım herşey yolundadır
diğer ölçümde azalmış olabilir. Tahlili tekrarlamakta fayda var. Yine yuksekse kontrol altina almak icin ilac verir doktorun ya da endokrine yönlendirebilir. 3 'ün altına düşürmeye çalışıyorlar öyle durumda
diğer ölçümde azalmış olabilir. Tahlili tekrarlamakta fayda var. Yine yuksekse kontrol altina almak icin ilac verir doktorun ya da endokrine yönlendirebilir. 3 'ün altına düşürmeye çalışıyorlar öyle durumda
Evet haftaya tekrarlycaz ona göre ilaç veririm dedi doktor iyotlu tuz felan kullanmamı söyledi ama zaten öyle kullanıyorum bakalım cikarsa ilaca başlarız artık
Herkes hayırlısi ile evlatların uçağına almayı nasip etsin bende iki gündür sanki hissediyorum oğlum da batma gibi birşey hissederdim bundan icimde. Birşey kayıyor sanki atıyor gibi 22 sinde kontrol var nasipse şuan Erzincan dayım bayram da sonrası İstanbul döncem orda nasıl gitcem bilmiyorum su pis hastalik bir bitseydi cinsiyet çok merak ediyorum içimde kız geçiyor ama önce sağlık olsun