Tabi doktorlar hasta görmeye devam ediyor.Telefona gelen Randevunu gösterince sorun olmuyormuş bir defa gittik polis çevirmedi bile gerçi araba ile gidiyoruz 10 dakikalık mesafe.
Kızlar Banu çiftçi nin gebelik takibi uygulamasını mutlaka indirin doktora sorabileceğiniz aklınıza gelebilecek her soruyu yanıtladığı bilgilendirme videoları var çok da yararlı üstelik
Yok benimki terlemez hiç. Bide ben onun kendi kokusuna aşık olduğum için şimdi iki kat alıyorum o kokuyu o yüzden duramıyorum sarılınca tersliyorum dön arkanı uyu diye napayım bana da yazzzıııkk
Ben anlayabiliyorum canım burda nub teorisi diye bir topikte resimli anlatıyor herşeyi orda öğrendim. Aysen92
ye % kız dedim bakalım doğru çıkacak mı inşallah
Yok yok korunuyoruz canım. Zaten 3 4 gün de bir oluyo eşim de ister istemez tedirgin oluyo bide biz daha 1 yıllık evliyiz o yüzden ben cok erteleyemiyorum
Evet canım yeni evli olunca daha da zor. Benim arkadaşım düğün gecesi hamile kaldı ve hamileliğini öğrendiğinden doğurana kadar yapmadılar. Deli misin dedim yeni evlisiniz. Yok biz artık arkadaşız ya dedi nasıl durdular hiç anlamıyorum. Risk de yoktu. Korktular bişey olur diye
Aynen ya 4 senedir uğraşıyoruz hergün.
Ama hamileyken yapmak bebek için çok iyi tabi ilerki zamanlarda. O birliktelikten bebek de mutlu oluyor diye okuduydum bi yerde. O aşk bebeğe de geçiyor
Kızlar bu arada ben şimdiden gobegime ve göğüslerime nemlendirici sürmeye başladım kuru ve beyaz cildim olduğu için daha çabuk çatlayabilirmişim. O yüzden şimdiden basladim
Aaaa kuzum ben de göğüslerim için istiyorum ya benim de cildim çok çabuk çatlıyor. Hangi kremi kullanıyorsun? Doktorun mu dedi? Ne sıklıkta kullanıyorsun?