Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla canım ben kiloluyum o yüzden çok zor ölçüldü bir türlü uygun pozisyona dönmedi vajinal ultrason ile 3. De anca ölçüldü ama bu şekilde nadir oluyormuş normalde hemen görülüyormuş
Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi buradaki tahminler kızdı genelde
Kızlar ya ben size bir şey soracaktım hani burdan farklı bir yerde grup açmak filan yasak ya en azından instg eklessek ben sizi merak ediyorum yani ne biliyim yanlış anlamayın ama lütfen sadece merak yani
Valla canım ben kiloluyum o yüzden çok zor ölçüldü bir türlü uygun pozisyona dönmedi vajinal ultrason ile 3. De anca ölçüldü ama bu şekilde nadir oluyormuş normalde hemen görülüyormuş
Canım çok geçmiş olsun bi sıkıntı olmaz inşallah yaşanan şeyler bunlar.kendini suçlama günlük rutinden bu zarar gelmez şimdiden sonra daha da dikkat edersin
Kızlar ya ben size bir şey soracaktım hani burdan farklı bir yerde grup açmak filan yasak ya en azından instg eklessek ben sizi merak ediyorum yani ne biliyim yanlış anlamayın ama lütfen sadece merak yani