• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar selam doktordan geldim şimdi ikili test için kan verdim ense kalınlığı 1,50 çıktı sizin sonuçlarınız nedir inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur 🙏 bunarada ikinci defa %90 erkek ama haftaya gel kesin söyleyeyim dedi 🙈🙈🙈🙈🙈 buradaki tahminler kızdı genelde 😁
MaşaAllah 🥰😍
Kızlar biz günümüzle uyumlu çıktık herşey yolunda dedi doktor kol ve ayak tomurcuklarımız da çıkmış 🤗
Hadi gözün Aydın canım MaşaAllah 😍❤️

Valla canım ben kiloluyum o yüzden çok zor ölçüldü bir türlü uygun pozisyona dönmedi vajinal ultrason ile 3. De anca ölçüldü ama bu şekilde nadir oluyormuş normalde hemen görülüyormuş 🙈
ultrasonda vajınal mı bakıyorlar :( ben karından sanıyordum , bebege zararı olmasın sakın cok korkarım

insallah yarabbim acaba benm hatammi yazlk kislk yapmstm ama pek bisey yuklenmedm kaldirmadm
Canım çok geçmiş olsun bi sıkıntı olmaz inşallah yaşanan şeyler bunlar.kendini suçlama günlük rutinden bu zarar gelmez şimdiden sonra daha da dikkat edersin

canım gözün aydın ,
sen suan tam olarak kac gunluksun ,
ense kalınlıgı olcme de karından degılmı
Ben 11+6 günlüğüm canım ama ultrasona göre bebek 12+6 .Ense ölçümü burun kemiği normal ultrasondan bakılıyor canım

Kızlar ya ben size bir şey soracaktım hani burdan farklı bir yerde grup açmak filan yasak ya en azından instg eklessek ben sizi merak ediyorum yani ne biliyim yanlış anlamayın ama lütfen sadece merak yani 🙈🙈🙈
Olabilir aslında özelden instalarimizi paylaşabiliriz birbirimizle

Back
X