- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
Inşallah canım bu perşembe gitcemAA evet ikiz ağır geçermiş Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni inşallah bir an önce geçer ilacı degistirmeyi dene istersen doktorla görüşüp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım bu perşembe gitcemAA evet ikiz ağır geçermiş Allah yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni inşallah bir an önce geçer ilacı degistirmeyi dene istersen doktorla görüşüp
Baş ağrısı çok zorluyor , ayağa kalkınca beynim dağılacakmış gibi ağrıyor başım dönüyor. Mevsim geçişlerinde hep böyle oluyor benimge
gecmia olsn cnm aman baska bsey olmasnda korkuttn bizi
Canım kilolu olduğum için kuru meyve yemeye pek cesaret edemiyorum şeker oranları çok oluyor diye :) haftasonuna doktordan randevu aldım bakalım ona danışacağım
Cidden miBenim deval canım doktorum gün de 2 ye de çıkabilir dedi valla ger gittiğimde de uyarıyo ilişki devam etsin diye![]()
Anladim canim bende soruyum bari kanama filan olursa diye cekiniyo insanBenim doktorum haftada 1 önerdi hamilelikle ilgili bir sorun olan varsa onu doktora danışabilir tabii
Oo ben haftaya gitmeyi planlıyordumAramızda 4 gün var kuzu doktor beni 10 haziran da çağırdı![]()
Canım herhangi bir problem yok gebeligimde ama doktor 4-5 gün aralıklarla dediKizlar iliskiye girebiliyomusunuz doktorum bisey demedi bana bu yönden ?
Çok sevindim canım geçmesine bir daha da olmasın inşallahcok sukur kanamada lekelenmede gecti. doktora gitmedm ama henuz 2 hafta snra gel demisti
Çok teşekkürler benim o kadar ciddi değil zar zor da olsa hergün çıkıyorum tuvalete ama sıkıntılı baya. Bende de bekunis diye bitkisel bir ilaç var hamilelikte de kullanılıyormuş sanırım ama doktora danışmadan kullanmak istemiyorum şimdilik bakalım senin söylediğini de sorarım doktora sağolasınBurdan bi arkadaş tavsiye etmişti sağ olsun, magnese calcinee diye bi toz var. Ben çok sıkıntı çektim neredeyse 10 gün sürdü kabızlığım ve yürümeme rağmen çıkamadım bi türlü. O arkadaş gün de yarım ölçek içiyorum demişti ben bugün normal 3 ölçek oranında içtim ve rahatladım. Herhangi bi ağrı da olmadı. Tavsiye ederim. Bende de hamilelik şekeri çıktığı için kayısı vs yiyemiyorum. Duphalac şurup var bide ama o da şekerli. Geçmiş olsun.
Dikkatim dagılsın baş agrım geçsin diye buraya giriyorum öyle çok agrıyor ki bazen ilaç verdi doktorum minoset ama agrıya sabredip içmemeye çalışıyorum. genelde çok ayakta durup iş yaptıgımda artıyor Baş agrısı bugün mutfak temizligi yaptım şu an çatlayacak gibi agrıyorKızlar benim de 3 4 gündür çok baş ağrım oluyor. Gebelikte olabilirmis sanırım. Sizde var mı böyle bir durum
Benim yüzümde soyulma var canım pul pul dökülüyor yanaklarım alnımKızlar göğüs uçlarında soyulma olan var mi
Bu aylarda baş ağrısı normalmiş canım benim de çok ağrıyor vücutta kan artışı olduğundan olur deniyo. Üç dört hafta önceye kadar kasıklarımız çok ağrıyordu grupta herkes onu soruyordu şimdi baş ağrısı oluyor genel olarakKızlar benim de 3 4 gündür çok baş ağrım oluyor. Gebelikte olabilirmis sanırım. Sizde var mı böyle bir durum
Ben migreni olan bir fenomenden duymuştum hamilelikte pek baş ağrısı olmuyor demişti. Benim de normalde hep başım ağrır ve majezik içmeden asla geçmezdi çok şükür hamilelikte hiç olmadı 1 kere hafif ağrıdı geçti. Su tüketiyor musun ve kendini yorma bnce temizlik falan çok yaptıysan deterjan kokusu etkilemiş olabilir mi?Kızlar benim de 3 4 gündür çok baş ağrım oluyor. Gebelikte olabilirmis sanırım. Sizde var mı böyle bir durum
Evet benim doktor da biliyo heralde bir seyler ki sürekli bana devam diyoCidden mibi yerde okudum da bebek cok mutlu oluyomus hormon salgilandigi icin o an ondan sanirim
Ay benim de çok şükür seninle.ayni normalde hergün majezik içerdim hamile kaldığımdan beri 2 kez başım.agridi parol içmek zorunda kaldım ama genel.anlamda çok iyi geçiyor o konudaBen migreni olan bir fenomenden duymuştum hamilelikte pek baş ağrısı olmuyor demişti. Benim de normalde hep başım ağrır ve majezik içmeden asla geçmezdi çok şükür hamilelikte hiç olmadı 1 kere hafif ağrıdı geçti. Su tüketiyor musun ve kendini yorma bnce temizlik falan çok yaptıysan deterjan kokusu etkilemiş olabilir mi?
Benim bi tek göğüslerde var canım nemlendirici sürüyorum ama gecmiyoBenim yüzümde soyulma var canım pul pul dökülüyor yanaklarım alnım
Benimde yuzum perisan kaşlarimin içine kadar pul pul nemlendiricide sursem nafileBenim yüzümde soyulma var canım pul pul dökülüyor yanaklarım alnım
Aman maşallah diyelim çok dillendirmeyelim baş ağrısı çok lanet bişey çeken bilir Allahın kimseye gebelikte yaşatmasınAy benim de çok şükür seninle.ayni normalde hergün majezik içerdim hamile kaldığımdan beri 2 kez başım.agridi parol içmek zorunda kaldım ama genel.anlamda çok iyi geçiyor o konuda
oy masallah canim benim insallah doguma gidiyorum kizlaaar dedigin mesajlarina denk gelirizSöyler ama değişebilir yaw. Bana söyledi doktor ama ben daha beklemedeyim. Başka bir topikte biri dedi, doktoru erkek demiş gitmişler alışveriş yapmışlar bissürü. 22.haftada detaylı ultrasonda kız olduğu ortaya çıkmış. Hepsini zar zor değiştirmişler. O yüzden ben beklemeden yanayım canım![]()
Biz 13 olduk teyzesiii![]()