- 25 Şubat 2020
- 2.783
- 3.452
- 133
3 4 yaşa kadar kullanır canım.Çok sağol cevabın icin canım. Zaten bebek icin 60 cm ise çocuk için de aynı ölçünün bi avantajı olmuyor. Büyüyünce uyurken donmelerini de hesap edersek güvenli değil gibi
Yatak çok küçük değil. 70. 1.50

bu arada kilosu 1754 FL de 58 yazıyo kaça denk geliyor bilmiyorum
 bu arada kilosu 1754 FL de 58 yazıyo kaça denk geliyor bilmiyorum  

hareketli bir hafta oldu deyince dr gözleri açıldı
 hareketli bir hafta oldu deyince dr gözleri açıldı  rahim ağzı 35 mm minigim 2 kilo olmuş masallah
 rahim ağzı 35 mm minigim 2 kilo olmuş masallah  inşallah vaktiyle sağlıcakla gelir bebegim
inşallah vaktiyle sağlıcakla gelir bebegim 
 ve tabisi tüm bebisler vakitli gelsin inşallah
 ve tabisi tüm bebisler vakitli gelsin inşallah 

komşularım yakalandı aynı evdeki sadece 2 kişi de çıktı diğerlerine geçmemiş bazen eşinde virüs olanlarda bile olmuyor bol bol dua edip hijyene dikkat edicez bebeği alırken maske takarlar veya hiç çıkarmazlar doğumdan sonra çok duygu yoğunluğu oluyor anne çok aranıyor bence bol dua ediyorum o illeti Rabbim uzak etsin bizden hayırlısıyla bitene kadar hiç birimiz yakalanmasın ama olacak oldu mu olur inan ki strese girmemek lazım şimdiden komşu uzak akraba tamam da anne baba kardeşim gelsin yanımda olsunlar
 komşularım yakalandı aynı evdeki sadece 2 kişi de çıktı diğerlerine geçmemiş bazen eşinde virüs olanlarda bile olmuyor bol bol dua edip hijyene dikkat edicez bebeği alırken maske takarlar veya hiç çıkarmazlar doğumdan sonra çok duygu yoğunluğu oluyor anne çok aranıyor bence bol dua ediyorum o illeti Rabbim uzak etsin bizden hayırlısıyla bitene kadar hiç birimiz yakalanmasın ama olacak oldu mu olur inan ki strese girmemek lazım şimdiden komşu uzak akraba tamam da anne baba kardeşim gelsin yanımda olsunlar