Güle güle kullan canımA101’i de hemen talan etmişlerPenye yelek bulamıyorum bir türlü hep bitiyor saat 9:00 oldu mu
Ben de bunları aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canımA101’i de hemen talan etmişlerPenye yelek bulamıyorum bir türlü hep bitiyor saat 9:00 oldu mu
Ben de bunları aldım
70cm en bana da küçük gelmiyor canım 60cm küçük geliyor3 4 yaşa kadar kullanır canım.
Yatak çok küçük değil. 70. 1.50
Sağol canım inceliyorum hemenBizim beşik buydu kızımda. Ölçüleri de böyleymiş. 4 yaşında rahatça kullanıyor.
GunaydinBn de a101 geziyorum eşimle ehehe günaydın![]()
Penye yelek gelmemiş 2 a101 gezdik yokGunaydin ☀ neler alcan bakalim![]()
Canım hiç bunları stres yapma kendine ve bebeğe bi şekilde o zaman olsun çözüm bulunur hayırlısıyla hep birlikte gelseler bile, bende tam olarak anlattığın durumdayım herkes evin, hastalığın, mevsimin farkında rahatça söyleyebilirsin ben doğumda doğal olarak sadece öncelikli olarak annemi istediğimi belirttim dönüşümlü gelin hem beni yalnız bırakmayın, yardımcı olursunuz ilk zamanlarda dedim alınmıyor kimse malum doğum olduğu için annem ve kayınvalide gelecek daha sonra kız kardeşler vs. erkekler zaten bi süre gelmeyi düşünmüyor bebek ve ben toparlanana kadar, durumunu hanımlara söyle açıkça kimse kırılmaz alınmaz olağanüstü bi durum yaşıyoruz sonuçta sağlık her şeyden önce gelir.Cok guzel diyosun canim. Anne babalar tabiki olmali normal süreçte. Simdi de olmalilar ama dikkat etmeliler. Sosyla yaşamlarından azıcık feragat etmeliler. Kimseyle sarılıp opusmemeliler Bebegin bağışıklık sistemi ne ki daha. Ben kendimi ve bebegimi aylarca o kadar korumusken bisey olsun istemem. Kii 2+1 eve 4 kisi (2 ayri aile) yatili gelmeyi düşünüyorlar ayni anda. Salondan baska sunabilecegim alan yok. Ve kucucuk salonda 6 7 kisi oturuldugunu düşünmek beni geriyor. Kış vakti camlari acsan acamazsin. Ama 2 serli gelirlerse sorun olmaz düşündüm rahatladim biraz. Esim soyleyecek ailesine 2serli gelin kardesim ve esi sonradan gelsin diye. Bakalim nasil olaacak
Bunlarda benim ganimetlerA101’i de hemen talan etmişlerPenye yelek bulamıyorum bir türlü hep bitiyor saat 9:00 oldu mu
Ben de bunları aldım
Ben de buldum 3 6 ay bi tanecik
Dogru diyosun kuzum. Acikca konusmak lazim. Benim kayınvalide biraz alıngan ama yapacak bisey yokCanım hiç bunları stres yapma kendine ve bebeğe bi şekilde o zaman olsun çözüm bulunur hayırlısıyla hep birlikte gelseler bile, bende tam olarak anlattığın durumdayım herkes evin, hastalığın, mevsimin farkında rahatça söyleyebilirsin ben doğumda doğal olarak sadece öncelikli olarak annemi istediğimi belirttim dönüşümlü gelin hem beni yalnız bırakmayın, yardımcı olursunuz ilk zamanlarda dedim alınmıyor kimse malum doğum olduğu için annem ve kayınvalide gelecek daha sonra kız kardeşler vs. erkekler zaten bi süre gelmeyi düşünmüyor bebek ve ben toparlanana kadar, durumunu hanımlara söyle açıkça kimse kırılmaz alınmaz olağanüstü bi durum yaşıyoruz sonuçta sağlık her şeyden önce gelir.
Ben devlette yapicam insallah pandemi cok artarsa ozele gecicemDevlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen var mı peki ?
Şimdi hem özele hem devlete gidiyorum, garip ama devletteki doktorum daha ilgili.
Sanki devlet hastanesi olursa normal doğuma zorlanır ve ebeler vs sert olur gibi bir algı oluşmuş bende![]()
Cok geçmiş olsun. Bazı enfeksiyon iltihap durumları ilaclardan daha zararli olabiliyor. İnşAllah en kısa sürede iyileşirsinGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun
Geçmiş olsun bende 2 gün önce cam açık yatmistim sabah boğaz ağrısıyla uyandım bugünde gicikli öksürük var hastaneye gitmek dışında kimseyle temasım olmadı inşallah covid değilimdir şuan hastanelik kadar kötü değilim ins ilerlemezGünaydın kızlar geçen hafta grip olmuştum bu hafta zatürre ye çevirdi.Covid testim negatif kocaman bir poşet ilaç icicem bir hafta sabah akşam iğneKendi dr umada sordum kullanmalisin demesine rağmen endiseliyim bu kadar ilaca.Çunku şu an ciğerlerim kötü sağlıklı oksijene kana ihtiyacı var artık Allah'a emanet olsun