- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Üzerinden 1 hafta geçmiş canım endişe etme ama havalar bir sıcak bir soğuk kendimize daha fazla dikkat etmemiz lazim..ben hergun sıcak suya taze zencefil, bal, limon koyup içiyorum. Doktoruma da danıştım, icebilirsin zarari yok dedi. Ihlamur da icebilirsin ama baska bitki çayı içme dedi.hadi ya duymadm hamilelerde belirti olayni. yaa esim soyle ki. sigara ictigi zaman hep bi kuru oksuruk olur. babasi oldugunde yeniden basladi sgaraya. oyzden kuru oksurugu var ama bz hep ona bagliyoz bayadir var. gunde 5 6 kere ole bi oksuruyo. onun disinda yok bsey. ay vala allah esirgesn nolur ya. bide varya hc cikmam evden. kiz yazik cougunun esyalarndan ayalamis bebek arabasi puset sut sagma mak falan vereym dedi. onlari almaya gttk yemekte hazrlams beraber yemek yedik geldk. haftasna ogrendk ki koronayms![]()
Ben halılar yıkamadan gelsiginden beri sermedim yere ama bubhafta içi annem gelecek temizlik yapacağız artık sermem lazım akşamları ozellijle serin oluyor çorap , terlik giyiyorum. Dikkat etmeyince karnım ağrıyor hemen.
Çoğunu bitirdik az kaldı inşallah grip vs olmadan doğum yapmak nasip olur