• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
hadi ya duymadm hamilelerde belirti olayni. yaa esim soyle ki. sigara ictigi zaman hep bi kuru oksuruk olur. babasi oldugunde yeniden basladi sgaraya. oyzden kuru oksurugu var ama bz hep ona bagliyoz bayadir var. gunde 5 6 kere ole bi oksuruyo. onun disinda yok bsey. ay vala allah esirgesn nolur ya. bide varya hc cikmam evden. kiz yazik cougunun esyalarndan ayalamis bebek arabasi puset sut sagma mak falan vereym dedi. onlari almaya gttk yemekte hazrlams beraber yemek yedik geldk. haftasna ogrendk ki koronayms😭😭😭
Üzerinden 1 hafta geçmiş canım endişe etme ama havalar bir sıcak bir soğuk kendimize daha fazla dikkat etmemiz lazim..ben hergun sıcak suya taze zencefil, bal, limon koyup içiyorum. Doktoruma da danıştım, icebilirsin zarari yok dedi. Ihlamur da icebilirsin ama baska bitki çayı içme dedi.
Ben halılar yıkamadan gelsiginden beri sermedim yere ama bubhafta içi annem gelecek temizlik yapacağız artık sermem lazım akşamları ozellijle serin oluyor çorap , terlik giyiyorum. Dikkat etmeyince karnım ağrıyor hemen.
Çoğunu bitirdik az kaldı inşallah grip vs olmadan doğum yapmak nasip olur

hadi ya duymadm hamilelerde belirti olayni. yaa esim soyle ki. sigara ictigi zaman hep bi kuru oksuruk olur. babasi oldugunde yeniden basladi sgaraya. oyzden kuru oksurugu var ama bz hep ona bagliyoz bayadir var. gunde 5 6 kere ole bi oksuruyo. onun disinda yok bsey. ay vala allah esirgesn nolur ya. bide varya hc cikmam evden. kiz yazik cougunun esyalarndan ayalamis bebek arabasi puset sut sagma mak falan vereym dedi. onlari almaya gttk yemekte hazrlams beraber yemek yedik geldk. haftasna ogrendk ki koronayms😭😭😭
Yoktur canım ateş,ishal vs yoksa eşinde de yoktur kuru öksürük hep var diyorsun Allahın izninle birşey yoktur 🤲🏻

Üzerinden 1 hafta geçmiş canım endişe etme ama havalar bir sıcak bir soğuk kendimize daha fazla dikkat etmemiz lazim..ben hergun sıcak suya taze zencefil, bal, limon koyup içiyorum. Doktoruma da danıştım, icebilirsin zarari yok dedi. Ihlamur da icebilirsin ama baska bitki çayı içme dedi.
Ben halılar yıkamadan gelsiginden beri sermedim yere ama bubhafta içi annem gelecek temizlik yapacağız artık sermem lazım akşamları ozellijle serin oluyor çorap , terlik giyiyorum. Dikkat etmeyince karnım ağrıyor hemen.
Çoğunu bitirdik az kaldı inşallah grip vs olmadan doğum yapmak nasip olur
Ihlamur içilebilio mu ayy çok sevindim 🥰 canım çekiyordu ballı limonlu içilmez diye içmemiştim

Kızlar onceden karnıma dokundugumda baya yukarılarda hissediyordum bebisi midemin oralarda. Son 1 haftadir falan daha asagida hissediyorum. Indi mi aşağılara bu kız erkenden 😳 bi başlıkta okudum mideden 4 parmak asagidaysa inmis demekmiş benim de oyle asagida. Sizde durum nasil

Kızlar onceden karnıma dokundugumda baya yukarılarda hissediyordum bebisi midemin oralarda. Son 1 haftadir falan daha asagida hissediyorum. Indi mi aşağılara bu kız erkenden 😳 bi başlıkta okudum mideden 4 parmak asagidaysa inmis demekmiş benim de oyle asagida. Sizde durum nasil
Bir bilgim yok canım ama benimki mideme baskı yapıyor resmen kafasi yukarida 😣

Benımde oyle kuzum ama ıkı gundur oyle 🤨 cuma kontrolüm var gerildim gidince sorucam 🤷🏻‍♀️

Kızlaar merhaba 😌bu isim konusu benimde canımı sıkmaya başladı . Ben daha bebeğin cinsiyeti belli olmadan dedimki kızım olursa Masal koyacagım ya biranda karnımı severken öyle hissettim kızsa masal olsun dedim kardeşim annem eşimle paylaşmıştım sonra cinsiyet belli oldu kuzenim yazmış isim öneriyor şu şu isimleri koyabilirsin bunlar güzel dört isim daha yazmış bunları ben koyacam haberin olsun diye sipariş veriyor ayy dellendim o gün isimlerden birinde masal dedim bak benim içim den geçti bu isim hatta vatsap durumu bile yaptım koayabilirim yani dedim eee ben bu isimleri istiyorum nişan davetiyemde bile yazıyorda iyi dedim sende koy içinde kalmasın dedim sonra başka isimmi kalmadı bende şunu koyarım demiş neyse bu muhabbeti yaptığımızda hamile değildi kendisi şimdi hamile kızı olucak ben masal koyacaktım ama masalımız geliyor zaten o yüzden hayal kocayacak diyormuş siz olsanız naparsınız sanki onun fikrini çalmişim gibi lanse ediyor gibime geldi oldu hakkınızı helal edin uzun yazdım biraz
Takma canım koy gitsin istediğin ismi önce doğan ismi kapar

Kizlar bende dun oglumun odasina sticker siparis ettim. Karsilikli 2 duvara yapistircam☺️
61779C63-693F-4294-A6B9-F734BD7B2544.webp

Back
X