2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Başka bi yere gitme imksnınız var mı . Benim gece çok ağrım olmuştu doktorum başka bir doktora yönlendirmişti
eşim birazdan gelcek olmadı acilden giriş yaparız ne var ne yok bi bakarlar umarım mantardan olmuştur dün kaşıntım vardı ama öyle sertçe kaşımadım bi iki kere üstten hafiftçe o da teee sabahtı şuan belimde ağrı var hani adet olmaya yakın ince bi bel ağrısı yaşarız ya o tarzda

eşim birazdan gelcek olmadı acilden giriş yaparız ne var ne yok bi bakarlar umarım mantardan olmuştur dün kaşıntım vardı ama öyle sertçe kaşımadım bi iki kere üstten hafiftçe o da teee sabahtı şuan belimde ağrı var hani adet olmaya yakın ince bi bel ağrısı yaşarız ya o tarzda
Mantardır büyük ihtimal. O ince adet sancıları oluyor ara ara bende ama tedbir önemli tabi

Mantardır büyük ihtimal. O ince adet sancıları oluyor ara ara bende ama tedbir önemli tabi
hadi hayırlısı ya 15 20 gün daha geçsin sonra ne zaman istiyosa gelsin cimcimem tabi rabbimin biliceği iş eşim yolda geliyo doktora gittiğimde haber veririrm bakalım yine başladı adet sancısı gibi ya dua edin bana

hadi hayırlısı ya 15 20 gün daha geçsin sonra ne zaman istiyosa gelsin cimcimem tabi rabbimin biliceği iş eşim yolda geliyo doktora gittiğimde haber veririrm bakalım yine başladı adet sancısı gibi ya dua edin bana
İnşaallah sorun yoktur cnm 🤲

kızlar görsel attım ama geri sildim umarım becerebilmişimdir utandım sonradan ya bikaö damla kanama olmuş gece boyunca kasık ağrısı çektim şuan da belimde ağrı var mantar olmuştum ondandır dimi
Doktora git canım
Ya da ara mutlaka
Mantar ile kanama oluyormu duymadım son aydayız hersey olabılır
Kullanıcı adın degısmıs ama betul sensın dımı guvenlık ısınde olan

Sen yine de bir doktora görün canım en azından için rahat eder. Hem mantar için de bir ilaç vs verirler.

kızlar hepiniz saolun şuan hastanedeyim rahim ağzı, kapalı su da gelmiyomuş nst deyim şuan inşallah burdada sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal enfeksiyondur dedi he bide idrar verdim ona bakıcaklar mantar oldugumuda söledim ne önemliymiş ya ben geçiştiriyodum nolcak, amaaan diye

Selam arkadaslar karnimin ust bolumunde goguslrimin alt kisminda yeni bi agri basladi normal mi acaba bebekte bu ara baya hareketlendi sizde de varmi ayni durumlar
Selam cnm, normal göbek büyüdüğü için göğüs kafesine baskı yapıyor bu yüzden rahatsızlık duyuyor insan bende aynıyım

kızlar hepiniz saolun şuan hastanedeyim rahim ağzı, kapalı su da gelmiyomuş nst deyim şuan inşallah burdada sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal enfeksiyondur dedi he bide idrar verdim ona bakıcaklar mantar oldugumuda söledim ne önemliymiş ya ben geçiştiriyodum nolcak, amaaan diye
Geçmiş olsun canm bebis korkutmuş seni inşallah çıkmaz enfeksiyonu ciddiye almıyoruz hata ederiyoruz aslında bir çok ağrısında sebebi oluyormus

Geçmiş olsun canm bebis korkutmuş seni inşallah çıkmaz enfeksiyonu ciddiye almıyoruz hata ederiyoruz aslında bir çok ağrısında sebebi oluyormus
evet canım ya tüm gece adet sancısı gibi sancı çektim sabahta yatakta kanı görünce nası korktum🙈kasım ayını ortalayalımda sonra ne zamn isterse geldin

Bence muhakkak doktora gifin nişan olabilir adet sancısı gibi sancılar da doğum başlangıcında oluyor

Hamileliğimin basından beri adet olcakmısım gibi ağrım var bildiğin adet ağrısı nedeni enfeksyon canım

evet canım ya tüm gece adet sancısı gibi sancı çektim sabahta yatakta kanı görünce nası korktum🙈kasım ayını ortalayalımda sonra ne zamn isterse geldin
Geçmiş olsun canım bendede bu hafta bel ve karın ağrısı başladı geceleri çok artıyor ama kanama olmayınca gitmedim kontrolü bekliyorum, hayırlısıyla bikaç hafta daha geçseydi biraz rahatlarız ama daha erken

Back
X