Tecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela
ilkinde baby nest hariç diğerlerini aldım. bunda hiç birisini almayacağım. gereksizmiş çünkü.sadecw ana kucağı aldım. koltukta falan yatıracağımda altına battaniye sererim
Kızlar buarada hastane çantasında koku oluşur mu beklerken diye bir konu vardı. Lavanta kesesi kullanabilirsiniz bir tane atsanız hastane çantasına yeter zaten, aktardan az bir lavanta alıp tül keseye koyabilirsiniz yada hazır lavanta keseleri de var jüt kumaştan vs
ilkinde baby nest hariç diğerlerini aldım. bunda hiç birisini almayacağım. gereksizmiş çünkü.sadecw ana kucağı aldım. koltukta falan yatıracağımda altına battaniye sererim
Tecrübeli anneler reflü yatağı, baby nest, emzirme yastığı sizce gerekli mi ? Yoksa mesela baby nest yerine ana kucağı olurmu kaç aylıktan sonra kullanılır bilmiyorum ama hangisi gerekli reflü yatağından kayıyormuş kaymaması için hangi model olmalı mesela
Canım ben normal yatağın başının altına bişey koyup, az bir eğim veriyorum yatağa. Böylece kendiliğinden reflü yatağı oluyor. Emzirme yastığını emzirirken hiç kullanmamıştım ama destekli oturma döneminde içine oturtup destek almasını sağlıyodum. Baby nest konusunda ise ben de kararsızım.
Canım ben normal yatağın başının altına bişey koyup, az bir eğim veriyorum yatağa. Böylece kendiliğinden reflü yatağı oluyor. Emzirme yastığını emzirirken hiç kullanmamıştım ama destekli oturma döneminde içine oturtup destek almasını sağlıyodum. Baby nest konusunda ise ben de kararsızım.
Bizim seninle baya yakınmış doğumlar. Ben ilk doğumda 40+5 i görmüştüm yine de sancım gelmedi. bunda da o potansiyel var sanki ama bu kez normal doğum beklemeyeceğim için 39 da alacaklar. Senin ilk bebişti dimi
Bu arada kızlar son aya kadar doğru dürüst aşermedim öyle aman aman şu olsada yesem falan demedim 10 kg aldım gayet iyiydi bu hafta korkunç bir iştah patlaması yaşıyorum ne yesem doymuyorum ya hepte kilo aldırcak şeyler şimdi canınız çekmesin diye yazmıyorum gece tuvalete diye kalkıp kendimi buzdolabının önünde buluyorum.tartıya çıkmaya korkuyorum valla niye böyle oldu bu ay ya
Ben de ben dee. Hele sabahları bir kahvaltı edişim var sanırsın çölden yeni geldim de 3 gündür açım acırsın halime. Mesela 5 te kalktım birazdan kahvaltı yapıcam çünkü midem kazınıyor.
Bilmiyorum ki kuzum. Ben de bugün onu düşündüm tozlu felan değil kapalı çantada bi sıkıntı olmaz. Yıkarsam da renkleri bozulmasın diye elimde yıkarım hemen. Makineye atmayı düşünmüyorum. Kesin bozulur çünkü sünger tarzı şeyler
Çok teşekkürler canım, kesinliklee beşik aşırı heyecanlandırdı. Bebekle çok özdeşleşmiş bişey olduğu için heralde
Genel tansiyonunuzu biliyorsunuzdur , nabzınızı dr un birşey demesine gerek yok aslında mesela benim genelde hamile değilken tansiyonum 10/6 dır. 11/6-11/7-12/6-12/7 gebelik için normal değerler aynı şekilde nabızda 55-60 larda hamile değilken 70-80 -90 Hatta100 e kadar hamilelikte normal sayılıyor ama 90da neyse de 100 de rahatsız oluyorum ben çok
dr un sezeryana tamam derse yapmaz alttan muayene . Serviks uzunluğunu karından ultrason ile takip ediyordur zaten 38. Haftalar içinde gün verir açılma / yumuşama başlamadan
bende öyle şeyleri makinada yıkıyorum. Kullanırkende sık sık makinaya atıyorum toz fln tutmasın diye hatta ben yeni aldığım pusetin kılıflarınıda yıkadım , oturma ünitesini sökmeye niyetleniyordum sonra 7-8 ay yine kenarda bekleyecek kullanacağım zaman yıkarım dedim aynı şekilde bebek bakım çantasını fln da yıkayacaktımda hastanedeyim
Ben de ben dee. Hele sabahları bir kahvaltı edişim var sanırsın çölden yeni geldim de 3 gündür açım acırsın halime. Mesela 5 te kalktım birazdan kahvaltı yapıcam çünkü midem kazınıyor.
Aslında kilo olarak öyle çok mnde de değil. Babası 4.5 doğmuş ama kızım daha az doğar bence. Ama bir enerji bombası gibi görünüyor. Yani doğru yolu bulamadı henüz sürekli karnımı ittirip duruyor aşağıyı bir fark ederse naparım bilmiyorum Allah yardım etsin bize.
Aslında kilo olarak öyle çok mnde de değil. Babası 4.5 doğmuş ama kızım daha az doğar bence. Ama bir enerji bombası gibi görünüyor. Yani doğru yolu bulamadı henüz sürekli karnımı ittirip duruyor aşağıyı bir fark ederse naparım bilmiyorum Allah yardım etsin bize.
Günaydın herkese.
Kamu çalışanları için genelge yayınlanmış. Esnek çalışmaya geri dönülüyor. Bir yanım sevindi ne kadar az işe gidersem o kadar dinlenirim diye bir yanım da üzülüyor durum demek ki vahim böyle bir karar alındı yeniden
Sağlıkla şu bebeleri doğursaydık bir şey istemiyorum gerçekten
gunaydin kizlar guzel bir gun olsun insallah kizlar sizce alttan muayene cati kontrolu dogumu tetikler mi annem ben cati muayenesi aksami dogum yaptim diyor doktorda bu hafta yapabilirmis bence erken daha ama ne yapsam bilemedim
gunaydin kizlar guzel bir gun olsun insallah kizlar sizce alttan muayene cati kontrolu dogumu tetikler mi annem ben cati muayenesi aksami dogum yaptim diyor doktorda bu hafta yapabilirmis bence erken daha ama ne yapsam bilemedim
genelde 38. Hatta normal doğum sürecinde seyreden hamilelik ise 39. Haftada bile yapılabiliyor ama rahim uzunluğun nasıl kısalma var mı belki o yüzden haftaya yaparım demiştir