2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
yok Ultrasonla değildi işte benimki de doğum masasına yatırdılar eline jel sürüp iki parmağıyla kontrol ettiler yoksa ultrason zarar vermez ucundan bunlar baya Rahime kadar gidiyor yukarı :) ona rağmen olmadı birşey yani çatı muayenesi de böyle birşeydir diye düşünüyorum

kişinin kendisinin yaşadığı hamilelikler bile başka başka oluyor. Dr larda durumun seyrine göre Farklı uygulamalarda buluyorlar . Hele sağlıklı tek bir yol , yöntem yok çok fazla değişkenli . bu durumlar için dr a güveniyorsan ne güzel yaptığı doğrudur diyorsun aklın rahat

Kanamam olduğu için açılma kontrolü yapıldı ama dediğim gibi şimdi biraz baktım da çatı muayenesi de iki parmakla alttan yapılıyormuş tetikliyor olsa doktorlar yapmaz zaten ki benim doktorum çok pimpiriklidir benim gibi ondan onu seviyorum sanırım :) ama normal gebeliklerde şuan çatı muayenesi erken 37 haftadan önce eğer herhangi bir ağrı su gelmesi kanama yoksa bakılmıyor diye biliyorum.

Ben anne yanı aldım onun ayarı var kademeli olarak istediğin yerden yükseltiyorsun.Bir de ev puseti aldım bu da dik tutuyor kademesi var.O yüzden reflü yatağı almadım

Eklentiler

• 43A89C63-1725-4960-9496-F7F66AAC5367.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 24
yok fermuarlı falan değildir onlar komple atarsın makinaya hassas programda yıkarsan bozulmaz..sererek kurut çamaşır askısına koydumu alttan üstten rüzgar aldımı hiçbişi olmaz
Benimkiler fermuarlıydi içlerini çıkartıp sungerlerini hassas programda dışlarida nakışlı olduğundan onada bi program seçip yıkadım.Sünger cok toz çekiyor o nedenle üretim yapılırken epey tozlanmistir ondan yikadim belki sungeri birdaha seneye yıkarım ama kiliflari sık yikanabilir.

genelde 38. Hatta normal doğum sürecinde seyreden hamilelik ise 39. Haftada bile yapılabiliyor ama rahim uzunluğun nasıl kısalma var mı belki o yüzden haftaya yaparım demiştir
sadece agrilarimin oldugunu soylemistim kuzum onun disinda her sey normal gozukuyor niye oyle bir dusunceye girdi doktor anlamadim sorucam gidince cunki bende 38 39 haftalarda yapilir diye biliyorum hatta bazi doktorlar dogum sancilari baslamadan yapmiyor sanirim

sagol kuzum bilgi icin

grip aşısı falan yaptırma canım seni korur evet ama çocuğa nasıl tesir edeceğini bilemezsin çocuğu riske atma ülkemizde her hekim çok doğru karar vermiyo en doğrusu mümkün olduğunda az ilaç kullanmak

Bu ara bende taktım sen yine iyisin benim karnımda çatlaklar oluştu doğumdan sonra lazerle falan geçiyor diyorlar. Bende farkettim bir tane göğsüm biraz sarkmış dolu gibi süt mü oluşuyor acaba

leirac jel çok iyi geliyor kızlar tavsiye ederim çatlaklar için

Yani bilmiyorum daha önceden tansiyonumu ölçtüreceğim bir durum olmadı.O yüzden normalde kaçtır bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…