2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Üvey anneye bile dövdürdün yani çocuğu helal olsun..Bende psikopatımda yok bacım o kadar ötesinin hayalini kurmaya gerek yok

Pelus battaniye kullanilmaz bence bu havada ,daha ince yapili battaniye daha iyi olabilir
Ben aldim onu pusete koyup oyle goturcem yoksa valizde yer falan kalmadi
Ben bir müslin, iki penye koydum hast çantasına, bir tane de örgü alıcam yanıma ama onu pusetin içinde bırakıcam lazım olursa arabadan getiririz
Ben peluş koydum bi de normal de koydumgaranti olsun
Geçen sene yeğenim doğmuştu eylül son haftası hastanede peluş istemişler tutturdular sende koy bebek üşür diye yoksa bi tane pazen bi tane müslin bi tanede penye battaniye koydum valizin kapanmaması normal

A anidefteri geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Minigin kollarinda artik cok sevindim. Grubun ilk normal doğumu da gelmiş oldu. Sezonu tam anlamıyla açmış bulunmaktayız.
Ben de hala doğurmadım. Şaşırıyorum o kadar erken doğum riskim vardı, çok kasilmalarim oluyordu. Şimdi tik yok. Pilates topu aldım. Kalcayla 8 çizme hareketi yapıyorum var mı kızlar sizin de önerdiğiniz hareketler?

Bu arada iki gündür iç çamaşırım hep ıslak acaba akıntılarım çoğaldığı için mi öyle oluyor, pijamama bile geçiyor ıslaklık. Pişik yaptı hafif sürekli değiştirmem gerekiyor çamaşırımı

Eşinize pijama niye koyuyosunuz ben anlamadım. Giderken eşofman altı giysin zaten ne gerek var sanki çarşaflı yatakta mı yatacak. Ben hiç onun eşyasını yük edemem. Dursun bi gece öyle

Ben de bugün kontrole gittim. 3 hafta önce iki hafta önde kilosu olan çocuk bu hafta çok az almış 2600 olmuş. Benimkinin de kafası 2 hafta önde ama dr anormal bir durum değil dedi. İnşAllah değildir.

Sağlıkla, hayırla, mutlulukla doğurup büyütebilelim inşallah kızlar hepimiz.

İş yerinde gece nöbeti tutuyo mesela,pantolonlu tshirt lüdür hep..her an her yere gidip gelmeye hazır şekilde durmak ister...bu işler biraz kişiye özel bence makyaj malzemesi olayı gibi,kim nasıl rahatsa onu çantasına koymalı bence...kişiye özel sonuçta bu çantalar

Kızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
Ben eşim kalabilsin diye artı 450tl ödeyeceğim. Normal kata erkekleri alamıyorlarmış sadece kadın refakatçi dediler.
Bilmiyorum ama ben eşimsiz bir kere doktor kontrolüne gittim onda da bayağı ağladım
Sanki onsuz yapamam gibi hissediyorum inşallah yardımcı olur beyfendi

deneyimlerinden dolayı çok karışıp müdahale edeceğini de unutma
aynen bir de eşimi istememin diğer sebebi bu. Her şeye karışılıp bir fikir verildiğinde geriliyorum o an bunları yaşamak anneme laf anlatmaya çalışmak istemiyorum kesinlikle

aynen bir de eşimi istememin diğer sebebi bu. Her şeye karışılıp bir fikir verildiğinde geriliyorum o an bunları yaşamak anneme laf anlatmaya çalışmak istemiyorum kesinlikle

ilkinde tecrübesizlik annem yanımdaydı ben sancı çekiyorum doğuramıyorum annem karşımda ağlıyor . Süper destek olmuştu akrabalar arıyor doğdu mu diye doğuramadı diye karşımda konuşuyor yine ağlıyor ikincide istemedim .Geceden gitmiştim hastaneye. Son dk haber verdim büyük oğlumun yanında dursun diye kızmıştı çünkü eşim benimle doğuma gidiyordu çok rahat olmuştu doğumdan sonrada azıcık kalıp evine göndermiştim , ikinci çocukta ilk gece aileceydik sadece Bu defa da yalnız eşimle gitmeyi planlıyorum inşallah

Kızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
Benimle annem kalacak ama bakıyorum sanki herkesin eşi kalıyor Acaba eşim mi kalsa demeye başladım şimdi ama annem daha iyi olur ya

Benim de yavaş almaya başladı en son geçen hafta 2600 dü.Ondan önce o kadar hızlı alıyordu ki.Acaba sonlara doğru niye böyle oldu

Canım geçen doktora sordum kan sulandiriciyi 37 de bırakırız dedi senle konusmustuk galiba sen tereddüt ediyordun yanlış kişiye yazmadım değil mi

tecrübe dersen ilk çocukta annem hemşireyi çağırıp altını aldırmıştı bizde çok çoluk çocuk olmadığı için alt almayı unutmuş eşin tecrübesiz olsada hastenede yardım ediyorlar

Kesinlikle eşim yanında olmalı, çünkü M mertur arkadaşımızın dediği gibi çok tecrübe =çok yorum
Şimdi ben dikişli olcam altını eşim değiştiremez ki ya da kusar musar telaş yaparım eşim de ne yapacağını bilemez gibi geliyor bir de sezaryenden sonra gaz çıkarma olayı da oluyormuş annemle daha rahat ederim gibi geliyordu...Ben de şimdi okuyunca kararsız kaldım normalde annem kalcaktı eşimi mi istesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…