2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
bizde tek refakatçi ama giriş çıkışa izin veriyorlarmış. o sebeple kesinlikle annemi istiyorum. eşim de girebilecek ama kalamayacak. kıyafet değişimi, emzirme, wc işleri falan anneler daha çok destek oluyor. ilk doğumumda da annem vardı. bşr de benim annem emekli hemşire o sebeple onu istiyorum. serumu bile ayarlıyor iyi oluyor

Alt değiştirmeyi, bakımı Hemşireler öğretiyor canım zaten öğrensin eşinde ama diğer mevzular tabii derin, sen en rahat kiminle hissedeceksen o kalmalı

Canım sen samsun medicanaydın dimi ben yine refakatci işlerini sormayı unuttum

tecrübe=çok yorum demiş M mertur
ama şöyle de bir durum var ilk kez anne olacaksanız bu tecrübelere ihtiyaç duyabilirsiniz. bizim belki ilk doğumlarımız değil ama yine de ben annemi seçiyorumzaten kızım da bizsiz kalmayabilir bir yerde

Canım sen samsun medicanaydın dimi ben yine refakatci işlerini sormayı unuttum
ewt cnm. ben hastaneye değil ama doktoruma sordum. bir kişi kalıyormuş ama giriş çıkış çok sıkı değilmiş. yani tek tük ziyaretçi olabilirmiş.tabi biz sadece anne babalar diyeceğiz istemiyoruz ziyaretçi falan. ben suit oda bile istemeyeceğim özel hazırlık vs olmayacağından.

Suit oda olmayınca odalar tek kişilik yine de dimi. Ya benim de uzak ilden eşimin ailesi gelecek sadece onlar girip cıkmak isterse nasıl olacak diye merak ediyodum ama haftaya sorarım artık

Alt değiştirmeyi, bakımı Hemşireler öğretiyor canım zaten öğrensin eşinde ama diğer mevzular tabii derin, sen en rahat kiminle hissedeceksen o kalmalı
Galba annemle daha rahat olacağım anne şefkatine ihtiyacım olur gibi hissettim şimdi eşim beni lavaboya falan da götürecek en iyisi annem olsun.Herhalde annem çok karışmaz diye düşünüyorum bakalım inşallah yani

Cidden eskiler ne dese çıkıyor arkadaşım kvsine sırf gıcıklığına ne dese karşı çıktı kadın her seferinde haklı çıktı pişman oldu yapmadığına

Bende bulgu yoktu aslında genetik testte bir gende pıhtılaşma riski vardı o yüzden kullanıyordum ha bide normal doğum istemiyorum belki o yüzden 37 demiştir
Hepimizin öyle benim de genimde pıhtılaşma riski var.Ben de sezaryen ama 2 gün önce bırakacağız dedi.Peki şeyi sordun mu epidural olabiliyor muymuş?

Suit oda olmayınca odalar tek kişilik yine de dimi. Ya benim de uzak ilden eşimin ailesi gelecek sadece onlar girip cıkmak isterse nasıl olacak diye merak ediyodum ama haftaya sorarım artık
tabi tek kişilik. suitlerde ayrı bir bölüm daha var kanepe ve tv orda da var. ilk doğumumda hediyelikleri falan oraya koymuştum. ziyarete gelen erkekler o tarafta oluyordu iyi oluyordu. sorarsan bana da yaz yine. ben hastane ile birebir görüşmedim çünkü

Ne güzel anneciğin sana iyi gelecekse o olmalı, eşin iyi gelecekse o olmalı doğum zamanı çok özel bir zaman dilimi içinden ne geliyorsa doğru olan o dur

Eşinize pijama niye koyuyosunuz ben anlamadım. Giderken eşofman altı giysin zaten ne gerek var sanki çarşaflı yatakta mı yatacak. Ben hiç onun eşyasını yük edemem. Dursun bi gece öyle
Kız sende adamı iyice gömdün.oda yorulacak uykusuz kalacak.Benimki günde 7 fincan falan kahve içer ketılını kahvesini karton bardağını bile koydum.

Kızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
Bizde ikiside oluyormuş ama ilk çocuk deneyimsizlik eşimde akşama kadar durur sonra eve gider annem durur gece yanımda abimden hatırlıyorum minik diye çocuğu kucağına alamıyordu eşimde öyle olursa napcam

Ne güzel anneciğin sana iyi gelecekse o olmalı, eşin iyi gelecekse o olmalı doğum zamanı çok özel bir zaman dilimi içinden ne geliyorsa doğru olan o dur
Eşim de iyi gelir ama o gelir gider zaten.Sağ ol canım haklısın en iyisi annem ben kararımdan vazgeçmeyeyim

Cuma günü sorucam canım yazarım

bu doğumda annen ile denersin , diğerinde tecrübene göre karar verirsin

Eşinize pijama niye koyuyosunuz ben anlamadım. Giderken eşofman altı giysin zaten ne gerek var sanki çarşaflı yatakta mı yatacak. Ben hiç onun eşyasını yük edemem. Dursun bi gece öyle
Zaten ben tasiyamayacam kendi tasiyacak esofman altiyla tüm gün gezmeyi sevmez.Üstelik 1 gece kalmayacağız ki biz.Gündüzde devlet dairesi işlerini halletmek istiyor nüfus kağıdı doğum belgelerinin benim isyerime ve kendi işyerine bırakılmasi gibi.Tamamen tercih meselesi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…