- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.759
- 158
Aynen benimkine desemki sana bişiy almıyorum ozaman kotumla yatarım der.Hayatta gezmez eşofman altıyla ev dışında bi yerde.Zaten ben tasiyamayacam kendi tasiyacak esofman altiyla tüm gün gezmeyi sevmez.Üstelik 1 gece kalmayacağız ki biz.Gündüzde devlet dairesi işlerini halletmek istiyor nüfus kağıdı doğum belgelerinin benim isyerime ve kendi işyerine bırakılmasi gibi.Tamamen tercih meselesi tabi.
Bende bu hafta gidince sorucam. Benim eşim de yenidoğan bebeği kucağına almaya korkar. Ama bende onu istiyorum yanımda. Eğer iki kişi olursa da kızkardeşim de gelicek. Ama tekse eşimi alıcam yanıma. Bakalım nasıl olucak :)Bizde ikiside oluyormuş ama ilk çocuk deneyimsizlik eşimde akşama kadar durur sonra eve gider annem durur gece yanımda abimden hatırlıyorum minik diye çocuğu kucağına alamıyordu eşimde öyle olursa napcam
benim annem olmadığı için Eşim kaldı iki doğumumda ben yardımdan ziyade başta nasıl başlarsa öyle gidiyo o yüzden eş kalması taraftarıyım ilk kakası ilk kusmuğu ilk ağlaması herşeyine şahit olsun biz zaten bağlıyız bebeklerimize doğunca anlayacaksınız babalar kucaklarına aldıktan sonra bağ kurabiliyo ne kadar erken o kadar iyi.Şimdi ben dikişli olcam altını eşim değiştiremez ki ya da kusar musar telaş yaparım eşim de ne yapacağını bilemez gibi geliyor bir de sezaryenden sonra gaz çıkarma olayı da oluyormuş annemle daha rahat ederim gibi geliyordu...Ben de şimdi okuyunca kararsız kaldım normalde annem kalcaktı eşimi mi istesem
Ben 2 tane koydum. Biri bebeği doğumdan sonra yıkıyolar mı tam bilmiyorum sorcam ama yıkıyolar galiba kurulamak için diğeri de pusetin üstüne sermek için. 2 tane koydum baya kullanışlı bişeymiş çünküArkadaşlar bu müslin örtü bebeğe şart mı şimdiye kadar koymayan görmedim de ben almadım alsam mı? Nedir bu müslin örtünün hikmeti?
Bunu okurken gözlerim doldu ayyBen daha hastaneye giderken ağlarım arkamda abi var onu bırakacağım, 50 senaryo kurarım kafamda acaba bana birşey olurmu? bana birşey olsa çocuklarım ne olur? kimse onlara benim gibi bakamaz üvey anne döverzati sulu gözlüyüm bunları kurup kurup ağlarım
Ortadoğu hastanesinde hangi doktor canım ben de ilk oraya gitmiştim
Aynen bence debu doğumda annen ile denersin , diğerinde tecrübene göre karar verirsin
Benim eşimde ölse ev dışında bi yerde hele hastanede pijama.falan asla.giymez ..dışarda bile eşofman giyen bi tip değil asla giydiremem..o sebeple üstündeki neyse öyle kalır oBen eşime pijama koymadım,koysam giymez zaten..rahat edemez..zaten uyumaz, bana bakat bebeğe bakar yatıp uyumaz,uyusada oturur..belki benim eşim böyledir bilmiyorum ama ona hiç bişey koymuyorum
Benimki de.aynı oldu canım onceki haftalarda 3 hafta ilerde olan çocuk dün normal sınirlara yaklaşmıştı..15 günde 350 gram kadar almış 3100 gram geldi dün..eksik almış diye bi üzüldüm gibi ama sonra dedim çocuk normal neye üzülüyon kendine gel.hep aynı sekilde artcak sanıyoruz ama öyle değil işteBen de bugün kontrole gittim. 3 hafta önce iki hafta önde kilosu olan çocuk bu hafta çok az almış 2600 olmuş. Benimkinin de kafası 2 hafta önde ama dr anormal bir durum değil dedi.İnşAllah değildir.
Sağlıkla, hayırla, mutlulukla doğurup büyütebilelim inşallah kızlar hepimiz.
kim sana daha iyi bakacaksa kimle daha rahat edeceksen o kalmalı canimKızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
canım işte benim mutluluk gözyaşı dediğin olayı abartma herşeyi kendim gibi XL yaşama huyum olduğundan ayar çekemiyorum kendime en iyisi işimi garanti altına almakÖyle ağlamıyorsun ki gözünden mutluluk yaşları dökülüyor, tabi yoğun makyajla panda gibi çıkabilirsin
Sen kendine göre.karar ver kimseye bakma bence.kimle rahat edeceksen onla kal..herkesin eşi herşeyi becermek zorunda degil benimki asla beceremez ustunu basini degistiremez altini alamaz kucagima bile zor verir..aglasa panik olur..degistiremem adamın huyunu..annemle rahat ederim ben ama bu sefer evde oglan var ona da evde kim bakcak kısmı var işte bu sefer işler.karıştı bendeŞimdi ben dikişli olcam altını eşim değiştiremez ki ya da kusar musar telaş yaparım eşim de ne yapacağını bilemez gibi geliyor bir de sezaryenden sonra gaz çıkarma olayı da oluyormuş annemle daha rahat ederim gibi geliyordu...Ben de şimdi okuyunca kararsız kaldım normalde annem kalcaktı eşimi mi istesem
Ertesi gün kursun bir şey olmazbenim annem olmadığı için Eşim kaldı iki doğumumda ben yardımdan ziyade başta nasıl başlarsa öyle gidiyo o yüzden eş kalması taraftarıyım ilk kakası ilk kusmuğu ilk ağlaması herşeyine şahit olsun biz zaten bağlıyız bebeklerimize doğunca anlayacaksınız babalar kucaklarına aldıktan sonra bağ kurabiliyo ne kadar erken o kadar iyi.
Yok canım sormadımHepimizin öyle benim de genimde pıhtılaşma riski var.Ben de sezaryen ama 2 gün önce bırakacağız dedi.Peki şeyi sordun mu epidural olabiliyor muymuş?
Oğlun kaç yaşında eşin bakar yaBenim eşimde ölse ev dışında bi yerde hele hastanede pijama.falan asla.giymez ..dışarda bile eşofman giyen bi tip değil asla giydiremem..o sebeple üstündeki neyse öyle kalır o
Benimki de.aynı oldu canım onceki haftalarda 3 hafta ilerde olan çocuk dün normal sınirlara yaklaşmıştı..15 günde 350 gram kadar almış 3100 gram geldi dün..eksik almış diye bi üzüldüm gibi ama sonra dedim çocuk normal neye üzülüyon kendine gel.hep aynı sekilde artcak sanıyoruz ama öyle değil işte
kim sana daha iyi bakacaksa kimle daha rahat edeceksen o kalmalı canim
canım işte benim mutluluk gözyaşı dediğin olayı abartma herşeyi kendim gibi XL yaşama huyum olduğundan ayar çekemiyorum kendime en iyisi işimi garanti altına almak
Sen kendine göre.karar ver kimseye bakma bence.kimle rahat edeceksen onla kal..herkesin eşi herşeyi becermek zorunda degil benimki asla beceremez ustunu basini degistiremez altini alamaz kucagima bile zor verir..aglasa panik olur..degistiremem adamın huyunu..annemle rahat ederim ben ama bu sefer evde oglan var ona da evde kim bakcak kısmı var işte bu sefer işler.karıştı bende
Kız sende adamı iyice gömdün.oda yorulacak uykusuz kalacak.Benimki günde 7 fincan falan kahve içer ketılını kahvesini karton bardağını bile koydum.
Nasıl durumu benimde erken Doğum riskim olmuştu o haftada rabbim şifalar versin32.haftamda
gömerim ben
Yaw 9 aydır bi kahvaltı bile hazırlamamış adam bana kahvesini keyfini düşünücem başka işim yok. Gitsin kantinde içsin
Çatı muayenesinden arkadaşlarım çok korkutmuştu beni.Seni okuyunca rahatladım canım çünkü sezaryen olcam ama yine de korkuyorum bakalım derler diyeBugün çatı muayenemi oldum. Zaten rahattım ama yine de son dakika bi heyecanlanmadım değil. 2 saniye sürdü sürmedi, sakın korkmayın. Hissetmedim bile
Çatım normal doğum için çok uygunmuş. Artık sancıyı beklemesi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?