2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen benimkine desemki sana bişiy almıyorum ozaman kotumla yatarım der.Hayatta gezmez eşofman altıyla ev dışında bi yerde.

Bizde ikiside oluyormuş ama ilk çocuk deneyimsizlik eşimde akşama kadar durur sonra eve gider annem durur gece yanımda abimden hatırlıyorum minik diye çocuğu kucağına alamıyordu eşimde öyle olursa napcam
Bende bu hafta gidince sorucam. Benim eşim de yenidoğan bebeği kucağına almaya korkar. Ama bende onu istiyorum yanımda. Eğer iki kişi olursa da kızkardeşim de gelicek. Ama tekse eşimi alıcam yanıma. Bakalım nasıl olucak :)

benim annem olmadığı için Eşim kaldı iki doğumumda ben yardımdan ziyade başta nasıl başlarsa öyle gidiyo o yüzden eş kalması taraftarıyım ilk kakası ilk kusmuğu ilk ağlaması herşeyine şahit olsun biz zaten bağlıyız bebeklerimize doğunca anlayacaksınız babalar kucaklarına aldıktan sonra bağ kurabiliyo ne kadar erken o kadar iyi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu müslin örtü bebeğe şart mı şimdiye kadar koymayan görmedim de ben almadım alsam mı? Nedir bu müslin örtünün hikmeti?
Ben 2 tane koydum. Biri bebeği doğumdan sonra yıkıyolar mı tam bilmiyorum sorcam ama yıkıyolar galiba kurulamak için diğeri de pusetin üstüne sermek için. 2 tane koydum baya kullanışlı bişeymiş çünkü
Bunu okurken gözlerim doldu ayy

Benim hastanede değişiklik olmazsa iki kişi kalabiliyormuş annem ve eşim olacak kayınvalidem ben de olayım demiyor ama arabada yatarım eve gidemem ben heyecandan duramam diyor kayınvalidem belki yetişemez bile normal doğumu beklersek çalıştığı için doğum başlayınca yola çıkacak içi gidiyor yetişemezsem diye ama zaten bir hafta kalabilecek ondan onu da torunuyla geçirsin önden alırım çocuk gelmez falan en iyisi doğum başlayınca hemen uçak bileti alırız dedik ilk doğum çok kısa da sürmez herhalde hemen ararım ilk sinyallerde
Hastane son dakika tek kişi derse eşimi isterim yanımda zaten o da ben gitmem hiç biryere baştan anlaşalım ben bakarım ikinize de diyor ona güveniyorum bakalım
Ablamı düşünüyorum ilkinde annem vardı ağlamış doğuma giderken eli ayağına dolanmış ikinci karantina zamanıydı annem gidemedi çok rahat etmişler Deneyimlemek lazım sonuçta annelerinde cocuklarıyız onlar da duygusal açıdan zorlanıyor herkes aile içi dinamiklerine göre doğru kararı verecektir

Ben eşime pijama koymadım,koysam giymez zaten..rahat edemez..zaten uyumaz, bana bakat bebeğe bakar yatıp uyumaz,uyusada oturur..belki benim eşim böyledir bilmiyorum ama ona hiç bişey koymuyorum
Benim eşimde ölse ev dışında bi yerde hele hastanede pijama.falan asla.giymez ..dışarda bile eşofman giyen bi tip değil asla giydiremem..o sebeple üstündeki neyse öyle kalır o
Benimki de.aynı oldu canım onceki haftalarda 3 hafta ilerde olan çocuk dün normal sınirlara yaklaşmıştı..15 günde 350 gram kadar almış 3100 gram geldi dün..eksik almış diye bi üzüldüm gibi ama sonra dedim çocuk normal neye üzülüyon kendine gel.hep aynı sekilde artcak sanıyoruz ama öyle değil işte
Kızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
kim sana daha iyi bakacaksa kimle daha rahat edeceksen o kalmalı canim
Öyle ağlamıyorsun ki gözünden mutluluk yaşları dökülüyor, tabi yoğun makyajla panda gibi çıkabilirsin
canım işte benim mutluluk gözyaşı dediğin olayı abartma herşeyi kendim gibi XL yaşama huyum olduğundan ayar çekemiyorum kendime en iyisi işimi garanti altına almak
Sen kendine göre.karar ver kimseye bakma bence.kimle rahat edeceksen onla kal..herkesin eşi herşeyi becermek zorunda degil benimki asla beceremez ustunu basini degistiremez altini alamaz kucagima bile zor verir..aglasa panik olur..degistiremem adamın huyunu..annemle rahat ederim ben ama bu sefer evde oglan var ona da evde kim bakcak kısmı var işte bu sefer işler.karıştı bende

Ertesi gün kursun bir şey olmazAdamın içinde varsa yapar içinde yoksa asla yapmaz.Benim arkadaşımın yanında eşi vardı altını değiştirmiyormuş midesi bulandığı için...

Oğlun kaç yaşında eşin bakar ya

Ablamda doguma girerken makyaj yapmıstı sildirmişlerdi yasak demişlerdi özel hastane bide

Kız sende adamı iyice gömdün.oda yorulacak uykusuz kalacak.Benimki günde 7 fincan falan kahve içer ketılını kahvesini karton bardağını bile koydum.
gömerim ben

Yaw 9 aydır bi kahvaltı bile hazırlamamış adam bana kahvesini keyfini düşünücem başka işim yok. Gitsin kantinde içsin

Çatı muayenesinden arkadaşlarım çok korkutmuştu beni.Seni okuyunca rahatladım canım çünkü sezaryen olcam ama yine de korkuyorum bakalım derler diye

Yaw arkadaşlar bişey daha diyeceğim. Evet hepimiz korkuyoruz canımız da yanıyor bazen işkence gibi de geliyor herşey. Hatta Kuran da bile hamilelik zor olarak tabir ediliyor.
Ama biz herşeye dayanırız inanın o güç var bizde, yeter ki bebişlerimiz sağlıkla gelsin mutlulukla gelsin. İnşallah da kolay olur hepimizin doğumu ama biraz meşakkatten yılacak da değiliz.
Hastanelerde çocuğu olan analara 10 tane sezeryana sokucaz seni ama çocuğun iyileşicek deseler, o analar nasıl hiç düşünmez hatta sevinirse öyle gidelim doğuma. Hep daha kötüsü var halimize bin şükür. Allah bugünümüzden geri koymasın diyelim.
Bunu hiç aklımızdan çıkarmayalım. Herşey gönlümüzce olsun inşallah göbüşlü arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…