Galba annemle daha rahat olacağım anne şefkatine ihtiyacım olur gibi hissettim şimdi eşim beni lavaboya falan da götürecek en iyisi annem olsun.Herhalde annem çok karışmaz diye düşünüyorum bakalım inşallah yani
Herkese göre değişiyor bu iş sanırım bende tecrübeli biri olsun isterim ben yorulmauım diye mesela eşim olsa yapamayacak dye ben yapmaya kalkısırım filan oda beni yorar ama şefkat anlamında eşimin daha şefkatli olcagını ve nazımı cekmesi gereken kişi oldugunu Bi tek ona karsı zahmet vermediğimi düşünürüm ben annemle konusmuyırum zaten ya eşim olcak yada o an kim olursa işte akrabalardan filan çağır diyenler olmustu
Ertesi gün kursun bir şey olmazAdamın içinde varsa yapar içinde yoksa asla yapmaz.Benim arkadaşımın yanında eşi vardı altını değiştirmiyormuş midesi bulandığı için...
bitirdiniz mi temizliği gözümde o kadar büyüyor ki kocayı çalıştırayım bugün biraz uykumu da alamadım diyorum ki eşime kızın odasından başlayalım motivasyon olsun ufak tefek ince işleri 3-4 gündür yapıyorum da büyükler de bugün yarın biter inşallah
Ertesi gün kursun bir şey olmazAdamın içinde varsa yapar içinde yoksa asla yapmaz.Benim arkadaşımın yanında eşi vardı altını değiştirmiyormuş midesi bulandığı için...
Bu içinde olmakla değilde belki becerebilmekle ve istemekle alakalı benim eşim 23 yaşında baba oldu çorabını kirli sepetine atmayan adam altını değiştirir banyosunu yaptırır memesi olsa emzirirde heralde.
Hem kızımda hem oğlumda çok yardımetti hakkını yiyemem öyle olmasaydı 3.doğuracağımı hiç sanmıyorum
Kızlar bu suyun gelmesi olayına kafayı takan tek ben miyim acaba Suyum gelirse nerde gelecek hadi uyurken birden gelir yatak batarsa veya dışarıda bi yerdeyken foş diye boşalırsa gibi kafamda tüm olur olmadık sahneler geliyor
Bu su gelme olayı tam olarak nasıl bişey uyurken gelmeye başladığında yatak ıslanmadan kalkabilecek kadar zamanımız olacak mı ? Sırf bu yüzden yatağın altına bebek bakım örtüsünden mi sersem diye bile düşünmedim değil
Kızlar hastaneye tek refakatçi alınıyor. Sizce eş mi alınmali anne mi? Eşimi yanimda istiyorum ama gerek doğum öncesi gerek dogum sonrasi anneler daha deneyimli de.
Senin canın kimi istiyorsa o olmalı. Hastanede hemşireler ebeler zaten temel bakım işlerini hallediyor. Benim için refakatçinin esas işi moral verip arkadaşlık etmek olacak. Annemin tecrübesinden hastanedeyken faydalanmasam bir şey olmaz. Eşim kaldı diye perişan oldum diyeceğimi sanmıyorum. Zaten eve geçince annem bakacak bize bir de refakatçi olarak mı yorulsun diye de düşünüyorum. Eşin de ne istediği önemli. İlk anlarını, ilk günü görmek babalık hakkı diye düşünüyorum. Onun için bu hastane günleri babalığa güzel bir giriş olacak. Bir de zaten 10 yılda birbirimizin her halini gördük, öyle gaz çıkıyormuş, tuvalete gidiliyormuş diye çekinmem :)
Ben eşim kalabilsin diye artı 450tl ödeyeceğim. Normal kata erkekleri alamıyorlarmış sadece kadın refakatçi dediler.
Bilmiyorum ama ben eşimsiz bir kere doktor kontrolüne gittim onda da bayağı ağladım
Sanki onsuz yapamam gibi hissediyorum inşallah yardımcı olur beyfendi
Kızlar bu suyun gelmesi olayına kafayı takan tek ben miyim acaba Suyum gelirse nerde gelecek hadi uyurken birden gelir yatak batarsa veya dışarıda bi yerdeyken foş diye boşalırsa gibi kafamda tüm olur olmadık sahneler geliyor
Bu su gelme olayı tam olarak nasıl bişey uyurken gelmeye başladığında yatak ıslanmadan kalkabilecek kadar zamanımız olacak mı ? Sırf bu yüzden yatağın altına bebek bakım örtüsünden mi sersem diye bile düşünmedim değil
Anneminki foş diye gelmiş. Evdeymiş, korkup battaniye filan oturmuş. Ama kardeşinde de yavaş yavaş gelmiş. Yapacak bir şey yok bence, çok düşünmemek lazım. Belki de hiç gelmez.
Zaten ben tasiyamayacam kendi tasiyacak esofman altiyla tüm gün gezmeyi sevmez.Üstelik 1 gece kalmayacağız ki biz.Gündüzde devlet dairesi işlerini halletmek istiyor nüfus kağıdı doğum belgelerinin benim isyerime ve kendi işyerine bırakılmasi gibi.Tamamen tercih meselesi tabi.
aynen bende koydum yanımıza eşimde rahat edemez ki diğer doğumlar normaldi ve bir gece hastanede yattık sabah duşunu bile almıştı tamamen tercih meselesi
benim annem olmadığı için Eşim kaldı iki doğumumda ben yardımdan ziyade başta nasıl başlarsa öyle gidiyo o yüzden eş kalması taraftarıyım ilk kakası ilk kusmuğu ilk ağlaması herşeyine şahit olsun biz zaten bağlıyız bebeklerimize doğunca anlayacaksınız babalar kucaklarına aldıktan sonra bağ kurabiliyo ne kadar erken o kadar iyi.
kesinlikle ilk doğumda nasıl bizde tecrübesizsek beceremez deyip onları olayın dışında tutmaya gerek yok . Başından ne kadar içinde olursa o da o kadar sahiplenir olayın içine girmeye çalışır
Hayattaki şansım hava kapandı biraz da yağmur yağdı camlar kaldı benim şanssızlığım mı eşimin şansı mı bilemedim yırttı yine camdan boşa silmesin bari bu bir işaret herhalde onu da anneme yaptırayım dedim nasıl mutlu halılar gelmedi pazartesi gelir herhalde
Sadece toz alıyorum ama o bile yordu tabanlarım sızlıyor
Hayattaki şansım hava kapandı biraz da yağmur yağdı camlar kaldı benim şanssızlığım mı eşimin şansı mı bilemedim yırttı yine camdan boşa silmesin bari bu bir işaret herhalde onu da anneme yaptırayım dedim nasıl mutlu halılar gelmedi pazartesi gelir herhalde
Sadece toz alıyorum ama o bile yordu tabanlarım sızlıyor
bnimde tabanlarim sizliyor ates gibi ciplak ayak yere basmak ckk iyi geliyor Oh serin serinBnim hslilari adam bugn aldi daha carsamba gelir dedi Anca biter zatn Bizim burdada dun gece yagdi yagmur Allahtan cam balkonu yapmamistk Esin gene yırtmis
Bu içinde olmakla değilde belki becerebilmekle ve istemekle alakalı benim eşim 23 yaşında baba oldu çorabını kirli sepetine atmayan adam altını değiştirir banyosunu yaptırır memesi olsa emzirirde heralde.
Hem kızımda hem oğlumda çok yardımetti hakkını yiyemem öyle olmasaydı 3.doğuracağımı hiç sanmıyorum
Öle olursa benm eşimde bende 2.yi yaparım ama baktım yardımcı olmuyo 2.de yok smdiden dedm zaten ev işlerinde 40 kere söyletiyor bşy yapana kdr sana 2.cocuk yok bide cocuk olunca ben hepsine birden kosturamam dedm valla gercekten eger yardımcı olmazsa asla düşünmem Allah bilir tabiki ama ben istemem kendimi yıpratmayı isteyen biri değilim cunkü