2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bnimde tabanlarim sizliyor ates gibi ciplak ayak yere basmak ckk iyi geliyor Oh serin serinBnim hslilari adam bugn aldi daha carsamba gelir dedi Anca biter zatn Bizim burdada dun gece yagdi yagmur Allahtan cam balkonu yapmamistk Esin gene yırtmis
Çarşambaya anca mı biter evi baştan mı yıkıyorsun yorma kendini o kadar
En sevdiğim balkon yıkamak ayaklarıma o kadar iyi geliyor ki çocuk gibi suyla oynuyorum bir saat Eşim diyor neden hergün yıkıyorsun serinledi hava artık çok çıkamıyoruz uğraşma suyla oynuyorum amaç farklı demiyorum tabi sonra gazım var diye söyleniyorum

kesinlikle ilk doğumda nasıl bizde tecrübesizsek beceremez deyip onları olayın dışında tutmaya gerek yok . Başından ne kadar içinde olursa o da o kadar sahiplenir olayın içine girmeye çalışır
Eşi doktor olan konuştu.
Benimki çocuğa uzaylı muamelesi yapacağı için

Canım benim ilk doğumumda uyurken suyum geldi, alt tarafta bi ıslaklık hissettim hemen yataktan fırladım koşa koşa tuvalete gittim lap diye suyum gelmişti, şükür yatağı yorganı ıslamamıştımbu sefer nasıl olur merak ediyorum. Geçenlerde oğlumla beraber uyuyoruz çocuk ilk defa altına kaçırmış, bi uyandım gece yarısı heryerin sırılsıklam, o korkuyla hemen eşimi uyandırdım kalk çabuk benim suyum geldi diyesonra bi baktım oğlanın altı sırılsıklamaklım gitti resmen

Selam kızlar, dün çok kötü bir gece geçirdik, oğlum idrar yolu enfeksiyonu olmuş gece boyu sancılandı yavrum babası çocuk acile götürdü ben gidemedim corona korkusundan giderken anne sen de gel dedi bi bakışı vardı içim parçalandı resmen doktor antibiyotik vermiş sabaha kadar uğraştık, idrarını yaparken çok ağlıyor korkuyor yapmak istemiyor artık son raddeye gelince altına yapıyor, inşallah bir an önce geçer

mum dibine ışık vermiyor şekerim hem bebeği büyüteceksin hem babaya öğreteceksin
Pardon eşinin erkek olduğunu unuttum bi an. Hepsi mi böyle bu modellerin ya 
keşke bu jenerasyonun anaları da iki bişey öğretseymiş büyütürken

başkent üniversite hastanesi doktorumdan memnun olmasam hastaneyi anında değiştirirdim garip bir prosedürleri var her konuda.
kadın doğum servisi iki kişilikmiş odalar ama onlar da ücretli 120tl- eş kalabilmesi için tekli odalara çıkmak gerekiyormuş 450 tl o da.
Bir de sezaryen 2600 normal doğum 3700 genelde tam tersi olur

Benim de doğumda hem eşim hem kayınvalidem yanımda kalacak nasipse. Annem yurtdışında yaşıyor gelemeyecek doğuma maalesef. İlk doğumdaki tecrübeden yola çıkarak gerçi her koşulda kayınvalidemi seçerdim yine de. Annem ilk doğumumda ben sancı çekerken dayanamamıştı doğum esnasında pek yardımı olmadı, ağlamış yukarı odaya çıkmış. Bebek doğduktan sonra da öyle çünkü kadının eli yakışmıyor ya korkuyor yeni doğan bebekten. Kayınvalide ise tam tersi resmen, sancı çekerken hep yanımdaydı, banyomu yaptırdı, doğum olurken kapıda bir tek o bekledi, eşim bile gitmiş uyumuş yaşimdi de bakalım yanımda olacak, doğum esnasında bile yanıma girme hayali var, bizim kızın göbeğini babaannesi keserse şaşmam yanikesin doğum sonrası müdahaleleri olacak biliyorum ama o kadar katlanıcaz artık

Ayy kıyamam gecmiş olsun cok kötü Bi his biz bile dayanamıyoruz ben idrar yolu enfeksiyonu oldugumda tuvalete girmeyim diye su bile içmemiştim doktor naptın sen hiç su içmemişsin dedi ph değerim yerlerdeydi Bi an önce gecer inş kuzum ya

İş bilen insan iyidir. En azından etrafında böyle biri olması güzel.

Sağolasın canım gerçekten çok zor anne çişimi yaparken neden pipim acıyor diye soruyor bir de. İnşallah bi an önce atlatır. Sen nasılsın? Kaç günün kaldı karantinanın bitmesine?

Dogumda bir tek eşim olacak benim. Yurt dışında yaşıyoruz pandemiden dolayı turist vizeleri kaldırıldı kimse gelemiyor. Eşim becerikli neyseki, doğum ve bakım videoları da izliyor. İlk bebeğimiz. Eşim şu an pandemi dolayısıyla evden çalışıyor o yüzden yemek temizlik yapar, ben de çocuğu bakarım. Öyle düşündük şimdilik :)
İşi bitince de çocuk bakımına yardım eder akşamları. Sağlıkla mutlulukla gelsin bebeklerimiz

Yani içinde olması demek zaten içinden gelmek,istemekle alakalı demek.Sizin eşinizin içinden geliyor ki yapıyor içinden gelmese yapmazdı.Aynı şeyi söylüyorsun benimle☺Beceriye gelince bir sakatlık olmadığı sürece herkes her şeyi isteyince becerebilir.Hepimizin uzuvları aynı yaratılmış elimiz ayağımız var.Beceremiyorum diyen öğrenmeyi istemiyordur.

Ben de asilamami orada yaptirdim. Doktorum hep 12. haftadan sonra hastane degistirirsin, dogumu baska yerde yaparsin gibi konusuyordu. Sasirmistim. Sanirim bu garip seyler yuzunden dogumu baska yerde yapan cok oluyor. Saglikla atlatin da onemli degio gerisi.

Onun midesine başlarım walla öle bsy dede dediğine pişman ederdim heralde ben olsam yaparken midesi bulanmamıs ama töbe ya sinir olurum böle seylere
Ya işte ben de şaşırmıştım.Arkadaşım bir nefes alsın dedim avmye gittik.Tam arabayı park ettik eşi aradı bebek altına yaptı gel diye.Dedim değiştirsin daha yeni çıktık.Yok midesi bulanıyormuş...

Çatı muayenesinden arkadaşlarım çok korkutmuştu beni.Seni okuyunca rahatladım canım çünkü sezaryen olcam ama yine de korkuyorum bakalım derler diye
İşte duyduğumuz kötü hikayeler yüzünden kasıyoruz kendimizi. Rahat olduğun zaman canın acımaz. Yani acıyacak kadar uzun süren bir şey bile değil zaten anlık

Tabi herkese göre değişir canım annenle aran iyi değilse eşin tabi ki sana destek olur.Benim eşim de şefkatlidir ama annem kadar olamaz.Bir de ben tek çocuğum ondan galba babamla annem çok düşer üzerime.Ne güzel eşinin böyle ilgili olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…